18 / 04 / 2024

salda otel ihalesi

salda otel ihalesi

Burdur İl Özel İdaresi Encümeni Başkanlığı, İstanbul'un Fatih İlçesi Arpa Emin Mahallesi'nde bulunan Salda Oteli'nin satılması için kapalı teklif usulü ile ihale açtı.

Bu ildeki müze otel kiraya verilecek! İhalesi 1 Kasım'da!

Karatay Belediye Başkanlığı, Karatay'daki müze oteli kiraya verecek. Kiralama ihalesi 1 Kasım tarihinde yapılacak.

Gelibolu Belediyesi otel imarlı arsa satacak!

Gelibolu Belediyesi, Hoca Hamza Mahallesi'nde yer alan otel alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 2 kat otel imarlı arsanın satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

Belediye 5 arsa satacak! Otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsaları kaçırmayın! 

Bafra Belediye Başkanlığı, Bafra Aktekke'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı.

O belediye otel satıyor! Satış ihalesinin detayları belli oldu!

Belediye Başkanlığının 259 ada 36 parselde kayıtlı alanı ile birlikte satışa sunduğu otel ve arsasının  satış ihalesi açıklandı. İşte detaylar…

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Kayseri'de 2 adet otel arsası satılıyor! İhalesi 25 Nisan'da! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Melikgazi ilçesi, Erciyes Mahallesi 8859 ada 17 parsel ve 8859 ada 18 parselde bulunan turizm tesis alanı (otel) arsalarını satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

İl Özel İdare o ilde 6 katlı otel satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ardahan İl Özel İdaresi, Ardahan Merkez'de yer alan altı katlı otel için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Aralık 2022 tarihinde saat 10:00'te yapılacak.

Gümüşhane'de satılık otel fırsatı! İhalesi 19 Temmuz'da! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi, 23 ada 2,6,7,10 parsellerde bulunan 5 katlı otel (Gümüş Otel), bahçe, otopark ve arsadan meydana gelen gayrimenkulü satıyor...

Adana'da kiralık otel! Yatırımcılar dikkat!

Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Adana Karataş'ta yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Kervansaray Lara Otel'in satış ihalesi yapıldı!

Galeri Kristal Tur. İnş. Pazarlama ve Tic A.Ş.'nin Kervansaray Yatırım'dan alacakları dolayısıyla ipotekli olan Lara Oteli'nin icra yolu ile açık arttırma yolu ihalesi yapıldı. Satış henüz gerçekleşmedi. 

salda otel ihalesi Haberi

salda otel ihalesi

Burdur İl Özel İdaresi tarafından satılacak olan otel binasının tahmini bedeli; 3 milyon 500 bin YTL. Taşınmazdan 105 bin YTL geçici teminatı bedeli alınacak.

Söz konusu ihale, 22 Nisan 2008 Salı saat 14.00'te Burdur İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonu'nda...