19 / 04 / 2024

Salih Özyurt

Salih Özyurt

Faya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Özyurt, Yakup Özyurt, Faruk Özyurt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Muğla'daki Korsan Salih kulesi restore ediliyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yüzlerce yıldır ayakta duran ve Türk denizcilerinden Turgut Reis'in arkadaşı Korsan Salih'in kendisi için yaptırdığı kule evin restore edilmesi için çalışma başlatıldı.

Salih Işık: Gebze'de eski binalara yönelik çalışma yok!

Gebze Belediyesi'nin CHP'li meclis üyesi Salih Işık, 17Ağustos 1999 öncesine ait binaların mutlaka güçlendirmeden geçirilmesi veya yıkılarak yerine yenilerinin yapılması gerektiğini söyledi. Işık, Gebze'de eski binalara yönelik belediyenin hiçbir çalışmas

Salih Bezci: AVM'ler Türkiye'ye çağ atlattı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, "AVM'ler Türkiye'ye çağ atlatmış projelerdir. Ankara ve İstanbul'daki AVM'ler son 10 yılda ekonomiye damga vurdu" dedi.

Salih Bezci: AVM’ler ekonomiye damga vurdu!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Alışveriş Merkezleri’nin Türkiye’ye çağ atlatan projeler olduğunu belirterek, “Ankara ve İstanbul’daki AVM’ler son 10 yılda ekonomiye adeta damga vurdu” dedi.

Salih Bezci MIPIM Türkiye pavilionunu açtı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, MIPIM fuarının ikinci gününde Türkiye Pavillionunun açılışına katıldı..

Tamer Özyurt'tan Ukra City mağdurlarına randevu!

Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'u 7 Şubat 2015 ve 1 Mart 2015 tarihinde yaptıkları eylemlerle protesto eden Ukracity mağdurları Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'tan randevu kopardı...

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi açıldı!

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi 18 Şubat 2015'te, 2 milyon 100 bin TL sermaye ile, Ziya Arslan Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Salih Ayhan, tarihi konakları inceledi!

Sivas İl Özel idaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, tarihi konaklarda gezi ve incelemelerde bulundu. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Merkez Bahtiyarbostan Mahallesi ile Yiğitler Mahallesi'ndeki bazı konaklarda gezi ve incelemelerde bulundu.

Tamer Özyurt: Yüzde 15 devlet katkısıyla ev sahibi olmak kolaylaşacak!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Konut almak isteyene yüzde 15 devlet katkısı” açıklamasının hem ev almayı kolaylaştıracağını hem de tasarruf etmeyi sağlayacağını ifade etti...

Tamer Özyurt 3. İnşaat ve Konut Konferansı'nda konuşma yaptı!

İnşaat sektörü ile ilgili yaklaşımlara ticari ve ekonomik açıdan değer yaratan fikirlerin paylaşıldığı konferansta Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt fikir lideri olarak bir konuşma gerçekleştirdi.

Salih İleri Mimarlık Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salih İleri Mimarlık Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salih İleri tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile Sarıyer, Büyükdere Mahallesi, Dolunay Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Salih Kuzu: Gayrimenkul sektörü Türk ekonomisinin lokomotifi!

2015 yılında inşaat sektöründe son yıllarda görülen hareketliliğin devam edeceğini öngören Dekar DK Yönetim kurulu Başkanı Salih Kuzu, "Gayrimenkul sektörü son yıllarda Türk ekonomisinin lokomotifi oldu" dedi

Salih Özbalcı kimdir?

Samsun Ladik Belediye Başkanı Salih Özbalcı kimdir? Salih Özbalcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Özbalcı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Özbalcı...

Salih Özyurt Haberi

Salih Özyurt

Faya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Özyurt, Yakup Özyurt, Faruk Özyurt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


Faya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT  İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...