25 / 04 / 2024

Sama Dubai Gayrimenkul

Sama Dubai Gayrimenkul

Dubai Kuleleri'nin yapılacağı eski İETT arazisinin Sama Dubai Gayrimenkul A.Ş'ye satışının iptal edilmesiyle ilgili Mimarlar Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası'nın açtığı dava reddedildi.

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

Türklerin dövizle kirada rotası İngiltere, Dubai, Miami oldu!

Yurt dışı emlak yatırımları gündemden düşmezken, Vesta Global Kurucu Ortağı Armağan Akyüz Türk vatandaşların yurt dışında gayrimenkul yatırım talebinin arttığını belirterek, İngiltere, Dubai, Miami'nin önde geldiğini söyledi.

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgüür Kaya tarafından kuruldu.

Dubai'de gayrimenkul fiyatları arttı mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ussal Şahbaz bugünkü köşesinde Dubai'deki gayrimenkul sektörünü ve fiyatları kaleme aldı. İşte Ussal Şahbaz'ın 'Dubai bölgesel merkez olurken İstanbul neden olamadı?' başlıklı yazısı...

Sama Yıldızı Holiday Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sama Yıldızı Holiday Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Basel A.H.R.B ve Waeel Alhossaını ortaklığında kuruldu.

Delta Dubai Entegre projesi geliyor!

Delta Gayrimenkul Delta Dubai Entegre projesi için düğmeye bastı. Proje 296 milyon 825 bin 389 TL yatırım bedeliyle yükselecek.

Sama Transfer Grup Gayrimenkul Otomotiv ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sama Transfer Grup Gayrimenkul Otomotiv ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmadreza Rahımı tarafından kuruldu.

Dubai İnvestment Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai İnvestment Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün M. T. Mohammed Saeed tarafından kuruldu. 

Novrum Gayrimenkul projelerini Türkiye'de tanıtacak!

NOVRUM Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi ABD, İngiltere, Fransa ve Dubai gibi ülkelerden sonra projelerini Türkiye'de de tanıtacak...

İstanbul Dubai Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Dubai Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Khalıl Alibrahim ve Ahmad Feras Nahas ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Dubai Cityscape Global 2017 başladı!

Cityscape Global 2017, Dubai’de kapılarını araladı. Bu yıl 15’inci kez gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’de Türkiye gayrimenkul sektörünün ön planda olma geleneği de sürüyor.

Sama Dubai Gayrimenkul Haberi

Sama Dubai Gayrimenkul


İstanbul Büyükşehir Belediyesi dün yaptığı açıklamada, Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi ile İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi'nin, eski İETT arazisi ile ilgili olarak İstanbul 7. İdare Mahkemesi'ne açtıkları davanın reddedildiği bildirildi.


Şişli Mecidiyeköy ile Kâğıthane taşınmazların arsa satışı yoluyla ihale edilmesine ilişkin işlemin iptali istemiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesine karşı açılan davada mahkeme, davacı meslek kuruluşlarının 'ehliyetlerinin bulunmadığı' sonuç ve kanaatine varıldığı belirtildi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski İETT arazisini ihaleyle satışa çıkartmış ve araziyi Sama Dubai Gayrimenkul A.Ş. 705 milyon dolara satın almıştı.


Ancak Sama Dubai, ihale bedelini süresi dolmasına parayı ödememiş, belediyeden, açılmış olan davalar sonuçlanıncaya kadar süre istemişti.


Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şube Başkanı Eyüp Muhcu ise mahkemenin, ihalenin iptaliyle ilgili açılan davayı reddettiğini, arsanın imar planlarının iptali için açtıkları...