19 / 04 / 2024

sami ofer

sami ofer

2005 yılında Galataport için Türkiye Denizcilik İşletmeleri'nin yaptığı ihalede, projeye talip üç konsorsiyumdan biri olan Royal Grubu, rakiplerinin üç katı fiyat vererek 3 milyar 538 milyon euro teklif etmiş.

Bir yılda 2 bin 500 imza attı ilk kazmayı martta vuruyor

Zeytinburnu'nda inşa edilecek mega yat limanında sözleşme imzalandı. İhaleyi alan Rönesans İnşaat, bir yılda kurumlardan onay için 2 bin 500 imza attı. 1.5 milyar dolarlık proje için ilk kazma martta vuruluyor.

Ali Sami Yen Stadyumu'nun satış bilmecesi!

Sayıştay’ın raporuna göre, Ali Sami Yen Stadyumu’nun satışından doğan 132 milyon TL, Spor Genel Müdürlüğü kayıtlarında görülmüyor.

İnşaat Yüksek Mühendisi Sami Onay vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin 1960 mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Sami Onay vefat etti. Merhumun cenazesi bugün Kadıköy Selamiçeşme Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecek.

Mimar Haydar Sami Kaskan vefat etti!

Mimar Haydar Sami Kaskan vefat etti. Kaskan'ın vefatı üzerine ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Sami Kohen’den Hande Yener Miami Beach yanıtı!

“Miami’de beach açacağım” diyen Hande Yener’e Miami’den cevap geldi. Açıklamaya yanıt Miami’nin en ünlü beach’inin sahibi Sami Kohen’den geldi.

Mimar Sami Gür intihar etti!

DENİZLİ'de yaşayan evli ve 3 çocuk babası mimar 60 yaşındaki Sami Gür, başına dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi. Gür'ün borçları yüzünden bir süredir bunalımda olduğu öğrenildi.

Ümraniye İhsan Sami Garan Anaokulu açıldı!

TOGEMDER ve bağışçı Cemile Garan tarafından, Ümraniye Belediyesi’nin tahsis ettiği arsa üzerine yapılan Dr. İhsan Sami Garan ve Afife Garan Anaokulu’nun açılışı törenle gerçekleştirildi.

Sami Er kimdir?

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nda Başkan Yardımcı Sami Er, TOKİ tarafından Emlak Konut yönetim kurulu üyeliğine aday gösterildi. Peki, Sami Er kimdir?

Hüseyin Sami Çaprak: Araplara 15 bin konut satılacak!

Tüketici Hukuku Enstitüsü Arap Gayrimenkul Yatırımcıları Komisyonu Başkanı Hüseyin Sami Çaprak, "Bu yıl içerisinde Arap yatırımcılara satılacak gayrimenkul sayısının 15 bin civarında olacağını öngörmekteyiz" dedi.

Sami Aydın, Sivas'ın 2016 projelerini anlattı!

Sivas Belediyesi, yeni yılda startını vereceği projelerle 2016 yılına damga vuracak. Önceki gün İl Koordinasyon Kurulu’nda konuşan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 2016 yılında hayata geçirecekleri projelerle ilgili bilgi verdi.

Ali Sami Yen Oteli'nin inşaatında sona gelindi!

G.Saray Başkanı Dursun Özbek'in "Zararı aşağıya çekmek için bazı aksiyon planları hazırladık" cümlesinin perde arkası aralandı. Kulübün yol haritası kapsamında Ali Sami Yen Oteli, Florya ve Riva arazilerinin de planı yapıldı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ne yapılacak spor salonu için yetki alındı!

Galatasaray Kulübü'nün ekim ayı olağan divan kurulu toplantısı yapıldı. Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ne yapmayı planladıkları spor salonuyla ilgili yetki belgesini aldıklarını aktardı.

GS yönetimi, Ali Sami Yen Oteli ve Riva projelerini hayata geçirecek!

Son 3 sezon zararı şu an 106 milyon Euro olan Galatasaray'da yönetim; Ali Sami Yen Oteli, Riva projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

1943 yılında Ali Sami Yen Stadı'nın temeli atılmış!

1943 yılında Mecidiyeköy'de eski Likör Fabrikası'nın yanında inşa edilecek Ali Sami Yen Stadı'nın temeli atılmış. İstanbul Valisi Lütfi Kırdar'ın riyaseti ile temel atma töreni gerçekleştirilmiş.

sami ofer Haberi

sami ofer



İsrailli yatırımcı Sami Ofer yine sahnede:


Tüpraş'ın yüzde 14.76'sını 'ucuza kapattığı' eleştirilerine hedef olan İsrailli Yatırımcı Ofer'in de ortakları arasında bulunduğu Royal, Galataport Projesi'ne rakiplerinin üç katı fiyat verdi


EKONOMİ SERVİSİ


    Galataport Projesi'nde (Salı Pazarı ve Karaköy Kruvaziyer Limanı, Turizm Ticaret Kompleksi) talipli üç konsorsiyumun teklif zarfları dün açıldı. En yüksek teklifi İsrailli milyarder Sami Ofer'in de ortakları arasında bulunduğu Royal Caribbean Cruise ile Mehmet Kutman'ın sahibi olduğu Global Yatırım Holding'in başını çektiği konsorsiyum verdi. Konsorsiyum, 3 milyar 538 milyon euro teklifi ile Tepe ve Fiba liderliğindeki konsorsiyumların tekliflerini neredeyse üçe katladı. 

    Galataport için Türkiye Denizcilik İşletmeleri'nin (TDİ)...