26 / 04 / 2024

Sami Sözat chp

Sami Sözat chp

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Sözat kimdir? Sami Sözat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Sözat'ın biyografisi...

'ÖTV sıfırlanacak' diyen Kılıçdaroğlu'ndan ÖTV matrah düzenlemesi yorumu

ÖTV matrah düzenlemesiyle bazı sıfır otomobillerde 70 bine kadar indirim gelirken, söz konusu kararın beklentilerin altında kaldığını söyleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Canlı yayında asgari ücret kavgası: Yalan söylemeyin, İstanbul'da asgari ücret alan kimse yok!

Milyonlarca çalışanın gözü kulağı yeni asgari ücretteyken canlı yayında asgari ücret kavgası çıktı. Asgari ücretin açlık sınırının altında olduğunu söyleyen CHP'li Gülay Yedekci'ye Siyaset Uzmanı Onur Erim'den çok sert tepki geldi. Erim "Yalan söylemeyin, İstanbul'da asgari ücret alan kimse yok" ifa

Vatandaşı bekleyen büyük tehlike! CHP'li isim tek tek açıkladı

Vatandaşı çok zor şartların beklediğini söyleyen CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, kış günlerine ait bir tablo paylaştı.

Her ailenin cebinden 8 bin lira bakın nereye gitmiş

Bandrol ücretlerine yüzde 50 ila yüzde 100 arasında yapılan artış TRT’nin bilanço ve hesaplarının görüşüldüğü KİT Komisyonu toplantısında tartışma konusu oldu. TRT'nin dizlerden para kazanamadığını ve gelirlerinin yüzde 83'ünün vatandaşlar tarafından verildiğini söyleyen CHP'li Atila Sertel son 17 y

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ten kira önerisi!

Önceki gün gündem değerlendirmesi yapan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, esnafın kira ödemelerine yönelik önerilerini dile getirdi. 

Çetin Osman Budak'tan esnaf kiraları açıklaması!

Pandemiden en fazla etkilenen sektörün turizm olduğunu söyleyen CHP’li Çetin Osman Budak, “Turizme verilen destek borç ertelemeden öteye geçemedi” dedi. Budak, kiralarla ilişkin de konuştu. 

Mustafa Demir'den İBB'ye raylı sistem eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, "CHP'li İBB, 20 ayda raylı hatların ancak 10 kilometresini yapabildi" dedi.

2020'de yapılan 8 ulaştırma ihalesinin sonucu ne oldu?

2020'de ulaştırma alanında yapılan 12 ihalenin 8'inin sonuçlarının hala açıklanmadığını söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, ihaleler için şeffaflık çağrısında bulundu. 

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Söylemez tarafından kuruldu.

Tuzla Yayla Mahallesi’nin rezerv yapı alanı kararına 'ret' oyu!

Tuzla Belediye Meclisi’nde düzenlenen Kasım ayı meclis toplantısında CHP ve İYİ Parti'li Meclis üyeleri, Yayla Mahallesi’nde rezerv yapı alanı ilan edilen 77 bin metrekarelik alan için yetki talebini içeren gündem maddesini reddetti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç'tan Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada Marmara Denizi ve Karadeniz'e sahip çıkmak için Kanal İstanbul'a "Hayır" denilmesi gerektiğini savundu.

CHP'li Özkan Yalım Tapu Sicil Müdür Yardımcılığı Sınavı'nı TBMM'ye taşıdı!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, yazılı sınav sonucunda başarılı olan isimlerin sözlü sınavda başarısız kabul edilmesini ve gündeme gelen 'torpil' iddialarını TBMM'ye taşıdı.

Sami Sözat chp Haberi

Sami Sözat chp

Sami Sözat kimdir?

Sami Sözat, Balıkesir’in Işıklar Köyü’nde doğdu. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunudur. Ziraat Yüksek Mühendisi olarak Tarım ve Köyişleri Bakanlıkları bünyesinde çeşitli kademelerde Mühendis-Baş Mühendis ve Daire Müdürü olarak görev yaptı. 


Uzun yıllar Ziraat Odası Başkanlığı, İl Genel Meclis Üyeliği ve Milletvekilliği yaptı. Milletvekilliği döneminde: TBMM Sanayi ve Ticaret Komisyonu sözcülüğü, Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanlığı görevlerinde bulundu. 


Hizmetlerinde daima millet menfaatlerini göz önünde tutarak TEMİZ siyasetin bilinen isimlerinden olmuştur.


Sami Sözat Balıkesir..

Meslek: Ziraat Mühendisi - Çiftçi

Eğitim Durumu: Üniversite

Ünvan: Büyükşehir Belediye Başkan...