25 / 04 / 2024

Sampaş AŞ Adana dönüşümü

Sampaş AŞ Adana dönüşümü

Sampaş A.Ş. uzmanlarınca hazırlanan ve 6 milyar TL'lik bir değerin oluşacağı planlanarak hayata geçecek projede, toplam 13 bin adet konut ve iş yeri bulunuyor.

Adana-Mersin Yüksek Hızlı Treni ne zaman açılacak?

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, hazırladığı yazılı soru önergesinde Bakan Turhan'a Adana-Mersin Yüksek Hızlı Treninin ne zaman açılacağını sordu...

Real’in mağazaları için mücadele!

Şirketler Real’in mağazaları için yarışıyorlar. Ümraniye Meydan AVM içindeki mağaza Migros'a, Adana M1'deki ise CarrefourSA'ya geçmiş. Asıl savaş Real'in en büyük cirosunu yaptığı Bilkent mağazası için yaşanmış

Hasan Şaş, Adana'da Derin Deniz Otel'i açtı!

Adanalı eski milli futbolcu Hasan Şaş'ın, doğduğu Karataş İlçesi'ne yaptırdığı otel, hizmete açıldı. Şaş, çocukları Yusuf Deniz ile Derin'in adını verdiği Derin Deniz Otel'in 5 yıldız konforunda olduğunu söyledi.

Optimum Outlet Adana bayramda açık mı?

Optimum Outlet Adana hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet Adana bayramda açık mı? Optimum Outlet Adana bayramda kaçta açılacak?

Adana Real bayramda açık mı?

Adana Real hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Adana Real bayramda açık mı? Adana Real bayramda kaçta açılacak?

M1 Tepe Adana AVM bayramda açık mı?

M1 Tepe Adana AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, M1 Tepe Adana AVM bayramda açık mı? M1 Tepe Adana AVMbayramda kaçta açılacak?

Adana CarrefourSA AVM bayramda açık mı?

Adana CarrefourSA AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Adana CarrefourSA AVM bayramda açık mı?Adana CarrefourSA AVM bayramda kaçta açılacak?

Adana Kalker Ocağı İşletmesi toplantısı 28 Ağustos'ta!

Adana'nın Karaisala İlçesinde bulunan Kalker Ocağı İşletmesinde Planlanan Patlatma Dizaynı Değişikliğine ilişkin ÇED toplantısı 28 Ağustos'ta yapılacaktır.

Aksaray-Adana Karayolu üzerinde otel inşa edilecek!

Aksaray-Adana Karayolu Taşpınar Belediyesi giriş kavşağı üzerine 24 odalı yaklaşık 2 Milyon Lira maliyetli 3 yıldızlı otel yapılacak. Projenin 6 ay içerisinde tamamlanarak faaliyete geçmesi bekleniyor.

Adana'da mimari açıdan en zarif cemevleri yapılcak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Akkapı'da birinci sınıf bir merkezin Alevi toplumuna teslim edileceğini ifade etti ve bunu yapmaktan şeref duyacaklarını açıkladı.

ISVEA Adana’ya 3. mağazasını açtı!

53 yıllık İtalyan markası ISVEA, yeni satış noktaları ile Türkiye’de büyümeye devam ediyor. ISVEA, stratejik konumuyla Akdeniz’in en önemli şehirlerinden Adana’da açtığı 3. mağazasıyla birlikte Türkiye’de 34. satış noktasına ulaştı.

Fıstıkzade 9. mağazasını Adana'da açıldı!

Gaziantep’te geleneksel baklava üretimi üzerine iki yıldır aralıksız AR-GE çalışmaları sürdüren Fıstıkzade, 9. mağazasını Adana’da hizmete açtı.

Adana 5 Ocak Camii ve Kız Kur’an Kursu açıldı!

Adana Valisi Mustafa Büyük, 5 Ocak Camii ve Kız Kur’an Kursu’nun açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Vali Mustafa Büyük, Allah’a olan kulluğun gereğini yerine getire bilmek için ibadet hanelerin çok önemli bir yeri teşkil ettiğini söyledi.

Sampaş AŞ Adana dönüşümü Haberi

Sampaş AŞ Adana dönüşümü

Adana'nın Çukurova ilçesinde, 1078 dönüm alan üzerine yapılacak olan ve 13 bin konut ve iş yerinin yer aldığı 6 milyar liralık değeriyle Cumhuriyet tarihi boyunca Adana'ya yapılan en büyük yatınm olan Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi, 1. Çukurova Yapı Zirvesi'nde tanıtılacak. Kooperatif ve belediye toplu konut sistemiyle düşük maliyet gözetilerek düşük kalite ve depreme dayanıksız, olarak üretilen Çukurova ilçesindeki Belediye Evleri Mahallesi, yapıldığı dönemin şartları ve yıllar içerisinde yaşanan depremlerin etkisi ile şehir için sorun oluşturmaya başlayınca kısa bir zaman önce kentsel dönüşüm projesi başlatıldı. Sampaş A.Ş. uzmanlarınca hazırlanan ve 6 milyar TL'lik bir değerin oluşacağı planlanan proje, toplam 1078 dönüm alan üzerine yapılacak. 



Akıllı kent olarak planlanarak hayata geçecek projede, toplam 13 bin 2 adet konut ve iş yeri...