20 / 04 / 2024

Samsat afet konutları

Samsat afet konutları

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, Samsatlı depremzedelerin barınma sorununun çözülmesi amacıyla gerçekleşen afet evlerini gezip inceledi.

Malatya'da 6 bin 100 deprem konutu şubat ayında teslim edilecek

Kahramanmaraş merkezli yaşanan 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'da, yapımı biten afet konutlarından 6 bin 100'ü şubat ayında hak sahiplerine teslim edileceği açıklandı.

Nurdağı'ndaki örnek deprem konutları görüntülendi! İlçede 2 bin 509 afet konutu yapılacak! 

6 Şubat depremlerinden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde deprem konutları hızla yükseliyor. Yapımı süren afet konutları FPV dronla görüntülendi.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Depremin merkez üssü Pazarcık'taki afet konutlarının teslimleri için geri sayım başladı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki iki depremden birincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde inşa edilen kalıcı konutların teslimleri için geri sayım başladı...

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrası zarar gören konutların yeniden inşası için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Elazığ’daki deprem konutları teslim ediliyor!

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından inşa edilen konutlar sahiplerine teslim edildi.

Malatyalılara müjde! Yapımı tamamlanan deprem konutları teslimata hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'da inşaat çalışmaları tamamlanan afet konutlarının 15 güne kadar hak sahiplerine teslim edilebileceği bildirildi.

Malatya Yeşilyurt'ta 2 bin konutun kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde hayata geçirilen afet konutları, kapı ve pencerelerin takılması, çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasından sonra hak sahiplerine verilecek.

Deprem bölgesine dev ödenek! Bütçenin yüzde 14,4’ü deprem bölgesine!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, 2024 yılı bütçesinden afet konutlarının yapım giderlerinde kullanılmak üzere çok önemli bir ödenek tahsis edildiğini söyledi. Kurt, "Deprem bölgemize tahsis edilen ödenek, bütçemizin yüzde 14,4'üne denk düşmektedir” şeklinde konuştu.

Malatya Battalgazi'deki deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Battalgazi ilçesinde afet konutlarının inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İşte söz konusu deprem konutlarında son dakika...

Bakan Özhaseki’den konut müjdesi! Son aşamaya gelindi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya'da afet konutlarının yükseldiğini söyledi. Özhaseki, afet konutlarını 2 ay içerisinde peyderpey teslim etmeye başlayacaklarını ifade etti.

Bakan Özhaseki: Adıyaman'daki afet konutlarında son aşamaya geldik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı son dakika açıklamasında Adıyaman'daki afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldiklerini söyledi.

Samsat afet konutları Haberi

Samsat afet konutları

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, ziyaretlerde bulunmak amacıyla gittiği Samsat'ta afet konutlarında incelemelerde bulundu.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Samsat temasları kapsamında ilk olarak Kaymakamlığa ziyarette bulunan Vali Aykut Pekmez’i Samsat Hükümet Konağı önünde İlçe Kaymakamı Halid Yıldız, Belediye Başkanı Halil Fırat ve ilçe yöneticileri karşıladı. Daha sonra kaymakamlığa geçen Vali Pekmez, afet konutlarının son durumu hakkında bilgi aldı. 

Kaymakamlık ziyaretini sonrasında Vali Aykut Pekmez, ilçe yöneticileri ile birlikte Samsatlı depremzedelerin barınma sorununun çözülmesi amacıyla gerçekleşen afet evlerini gezip inceledi.

Vali Aykut Pekmez, daha sonra ilçe merkezinde bulunan esnaf ve vatandaşlarını ziyaret...