25 / 04 / 2024

Samsat

Samsat

Adıyaman'ın Samsat ilçesi Yarımbağ, Uzuntepe ve Doğanca köy okullarına birer adet basketbol ve voleybol sahası yaptırıldı. Kaymakam Atak, "Son olarak yaptığımız üç saha ile birlikte bu sayı 9'a çıktı" dedi.

Samsat’ta Feribot İskelesi'nin yapımına başlandı!

Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı’nın "İç Turizm Geliştirme Projesi" kapsamında Atatürk Baraj Gölünde Adıyaman Samsat ile Şanlıurfa’nın Bozova ilçesi arasında ulaşımı sağlayacak feribot iskelesi yapımına başlandı.

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki 3 dönümlük alan Samsat Belediyesine 6.500 TL'ye kiralandı iddiası Meclis'te!

arazinin aylık 6 bin 500 TL'ye kiralanmış olması Meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, konuyla ilgili sorular yöneltti. İşte ayrıntılar...

Murat Kurum'dan Kemal Kılıçdaroğlu’na Samsat konutları cevabı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Samsat’ta afet konutlarının yapılmadığı yönündeki iddialara yanıt verdi. İşte detaylar...

Samsat İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası yapımı talebi mecliste!

Adıyaman'ın Samsat ilçesine İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası yapımı talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi 13 Ağustos'ta!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 13 Ağustos tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı yarın ihaleye çıkıyor!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi 18 Haziran'da!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 18 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Samsat'ta deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde deprem konutlarının hak sahiplerine ne zaman teslim edileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsatlılar yeni evlerine kavuştu!

Adıyaman’ın Samsat ilçesinin büyük bir kısmı 2017 ve 2018’de oluşan depremlerle harabeye dönüştü. Yaşamlarını konteynerlerde sürdüren Samsatlılar geçtiğimiz ay kalıcı konutlarda yaşamaya başladı.

Samsat'ta afet konutları tamamlanıyor!

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, Samsatlı depremzedelerin barınma sorununun çözülmesi amacıyla gerçekleşen afet evlerini gezip inceledi.

Adıyaman Samsat Deprem Konutları ne zaman teslim edilecek?

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Samsat'ta meydana gelen deprem sonrası zarar görenlerin zararının karşılanması hakkında yazılı soru önergesi hazırladı. Tutdere, Deprem Konutlarının ne zaman teslim edileceğini sordu..

Samsat'ta depremzede konutları hızla yükseliyor!

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde depremzede vatandaşlar için hayata geçirilen konutlarda inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 

Samsat'ta depremzede evleri 130 bin TL'den satılacak!

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde depremzede vatandaşlar için 403 konut inşa ediliyor. Tek katlı konutlar için 130 bin TL istenen projede çalışmalar hızla devam ediyor.

Samsat Haberi

Samsat

Adıyaman'ın Samsat ilçesi Yarımbağ, Uzuntepe ve Doğanca köy okullarına birer adet basketbol ve voleybol sahası yaptırıldı. 


İl Özel İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında protokol gereği, Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince yaptırılan sahaların çok amaçlı olarak kullanılabildiği, inşaat ve imalatların bitirilerek hizmete sunuldu.


İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir ile birlikte sahalarda inceleme yaparak, bilgiler alan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, yapılan sosyal tesislerle şehir ve köy farkını en aza indirerek, eğitimde fırsat eşitliği sağlamaya çalıştıklarını belirtti.


Kaymakam Atak, "Daha önce beş köyümüzde çok amaçlı olarak kullanılabilen altı okulumuzda basketbol-voleybol sahamız bulunmaktaydı. Son olarak yaptığımız üç saha ile birlikte bu sayı 9'a çıktı. Kalan okullarımız sadece ilkokul olan köylerimiz. İmkanların el vermesi...