23 / 04 / 2024

Samsun Alaçam tarihi yapılar

Samsun Alaçam tarihi yapılar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Alaçam’ın tarihi dokusunun gün yüzüne çıkarılması için örnek proje hayata geçirmeyi planladıklarını açıkladı.

Togg’da nefesler tutuldu! Yarın akşam 19.23’te tarihi anlar yaşanacak!

Türkiye’nin yerli otomobil Togg’da yarın akşam tarihi bir heyecan yaşanacak. Togg’un 2023 adetlik ön satış hakkını kazanmak için açık artırma Türkiye’de bir ilke sahne olacak.

TOKİ Sarıçam 2021 son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Sarıçam 2021 son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sarıçam 2021 son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Adana Sarıçam TOKİ başvuru tarihi!

Adana Sarıçam TOKİ başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Adana Sarıçam TOKİ başvuru tarihi ve proje detayları...

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Samsun'daki tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafındaki yapılar yıkılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde yapılan tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafında estetiği bozan binaların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Sarıçam TOKİ son başvuru tarihi 2020!

Sarıçam TOKİ son başvuru tarihi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Sarıçam TOKİ son başvuru tarihi 2020 ve proje detayları...

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

Tarihi Beylerbeyi Sarayı eski ihtişamına kavuşuyor!

Kars Kalesi eteklerinde bulunan ve 3 yıl önce restorasyonuna başlanan tarihi Beylerbeyi Sarayı, eski ihtişamına kavuşuyor...

Osmaniye'deki tarihi Ala Cami 96 yıl sonra açıldı!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yer alan tarihi Ala Cami, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarından sonra ibadete açıldı.

Samsun'daki tarihi Ambarhan'ın restorasyonu tam gaz!

Samsun'un Ladik ilçesinde bulunan tarihi Ambarhan'daki restorasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Samsun'daki okul binası cezaevi olacak iddiası! 

Samsun Alaçam'da kapatılan bir okulun yarı açık kadın cezaevi olacağı iddia ediliyor. 

TOKİ 50 bin konut Adana Sarıçam son başvuru tarihi!

TOKİ 50 bin konut Adana Sarıçam son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Samsun Alaçam 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Samsun Alaçam 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Samsun Alaçam 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Samsun Alaçam 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Samsun Alaçam 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Samsun Alaçam 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Samsun Alaçam tarihi yapılar Haberi

Samsun Alaçam tarihi yapılar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Alaçam’ın tarihi dokusunun gün yüzüne çıkarılması için çalışma başlattıklarını belirterek, “Alaçam’la ilgili bir hayalimiz var. Alaçam’ın tarihi dokusunu gün yüzüne çıkaracak ve Türkiye’de örnek olacak bir çalışmayı hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.


AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Ankara Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Nevzat Ceylan, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Daire Başkanı Sanem Arıkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile ve teşkilat üyeleri ile birlikte Bafra ve Alaçam ilçelerinde bir dizi incelemelerde bulundu. İlk olarak Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’ni gezen heyet, ardından Alaçam ilçesinde tarihi evlerin yer aldığı Çeşme Sokak’ta incelemelerde bulundu.


İncelemelerin...