28 / 03 / 2024

Samsun belediye projeleri

Samsun belediye projeleri

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Aralık 2016 itibariyle il genelinde genel ve özel bütçeli kuruluşlar ile belediyelere ait toplam 997 projenin bulunduğunu söyledi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Samsun Kıran Mahallesi’nde 1400 konut dönüşüyor!

Göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği projeleri anlatan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, il genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Samsun'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile 'Video Konferans' yöntemiyle 'Kentsel Dönüşüm' ve 'Gülsan Sanayi Sitesi' başta olmak üzere birçok projeyi ele aldı.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm atağı!

Samsun için vizyon projeleri geliştirdiklerini söyleyen Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ''Kentsel dönüşüm yatırımlarıyla yılda yüzbinlerce insanımız Canik'e geliyor'' dedi.

Samsun kentsel dönüşümde örnek belediye oldu!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir  ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, vatandaşlarını sorunlarını dinleyip, proje ve yatırımları anlattı. 

Samsun'da 13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı!

Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Genç, ''13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı'' şeklinde konuştu.

Samsun’da Arap üniversitesi projesi askıya alındı!

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Topaloğlu, ilçede yapılacak Arap üniversitesinin 15 Temmuz'dan dolayı askıya alındığını açıkladı.

Samsun'un mega projeleri Sivas'a örnek olacak!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın yaptığı açıklamada Samsun'un projelerden oldukça etkilendiklerini belirterek, Sivas'ta da bu projeleri uygulayacaklarını söyledi.

Yatırımlar Samsun Çarşamba'yı geleceğe taşıyacak!

Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, yatırımları ve projeleri anlattı. Dündar, Çarşamba Huzurevi'nin yapımı için protokol imzalandığını belirtti.

İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Çankaya Oran bölgesindeki yoğunlukla ilgili olarak, imar planlarının Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olmadığını söyleyerek, belediye projeleri ve hizmetleriyle ilgili soruları yanıtladı.

Samsun İlkadım Belediye Hizmet Binası ihaleye çıkacak!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eğitim ve Araştırma Hastanesi yanındaki 20 dönümlük alana yapılacak belediye hizmet binasının projesinin tamamlandığını ve 10 gün içinde ihaleye çıkılacağını söyledi.

Samsun Kurupelit Belediye Başkanlığı'nın yanlış imar uygulamaları belgelendi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Yusuf Ziya Yılmaz'ın neredeyse kadrolu Başkan Vekili Turan Çakır'ın Kurupelit Belediye Başkanlığı döneminde vatandaşa yaptığı İmar uygulamalarındaki bir çok yanlış uygulamasının belgelerini açıkladı.

Samsun belediye projeleri Haberi

Samsun belediye projeleri


Samsun Valisi İbrahim Şahin, Aralık 2016 itibariyle il genelinde genel ve özel bütçeli kuruluşlar ile belediyelere ait toplam 997 projenin bulunduğunu söyledi. Samsun İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali İbrahim Şahin başkanlığında yapıldı. SASKİ Genel Müdürlüğü Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda 2017 yılı yatırım teklifleri değerlendirildi. 2017 Yılı 1. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda yatırımcı kurum ve kuruluşlar ile belediyelerden alınan raporları okuyan Samsun Valisi İbrahim Şahin, “Aralık 2016 tarihi itibariyle il genelinde genel ve özel bütçeli kuruluşlara ait toplam 605 proje, belediyelere ait 392 proje olmak üzere toplam 997 proje bulunmaktadır. Bu projelerin genel yapısına baktığımızda proje bedelleri toplamı 6 milyar 472 milyon 415 bin 399 TL, önceki yıllar harcaması 2 milyar 401 milyon 482 bin 945 TL,...