25 / 04 / 2024

Samsun Belediyesi icra

Samsun Belediyesi icra

Samsun Atakum Belediye Başkanı seçilen CHP'li Cemil Deveci, koltuğu AKP’li başkandan devralır almaz icra şoku ile karşılaştı.

Samsun Belediyesi 90 zabıta ve itfaiye eri alımı yapacak! Başvuru için detaylar ve şartlar!

Samsun Belediyesi 90 zabıta ve itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 28 Nisan olan ilanın merak edilen detayları haberimizde yer alıyor...

Türkiye'de ilk! O şehirde toplu ulaşım ücretsiz

Samsun'da toplu ulaşımda bir ilk yaşandı. Samsun Belediyesi, Türkiye'de ilk kere elektrikli otobüsleri devreye soktu. Araçlar TEKNOFEST'e yolcuları ücretsiz götürdü.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden kira müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında faaliyetlerini durduran esnaftan pandemi süreci bitene kadar kira ücreti almama kararı aldı. 

Samsun Havza Belediyesi'nden yüzde 60 kira indirimi!

Samsun Havza Belediyesi'nin Nisan Ayı Meclis toplantısında alınan karara göre; belediyeye ait iş yerlerinin kira ücretlerinde yüzde 60 indirim yapılacak. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi Yabancılar Pazarı esnafından kira almayacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde faaliyet göstermeyen Yabancılar Pazarı esnafından kira  alınmayacağını açıkladı. 

Samsun Çarşamba Belediyesi'nden 12.4 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Çarşamba Belediyesi mülkiyeti Belediyeye ait olan, Samsun ili, Çarşamba ilçesinde yer alan 12 gayrimenkul 12 milyon 445 bin 750 TL'ye satıyor...

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Samsun Belediyesi'nden kiralık tarlalar!

Samsun hiç kuşkusuz Karadeniz Bölgesi'nin en önemli yatırım merkezi. Son yıllarda sanayisiyle öne çıksa da tarımda da söz sahibi bir şehir...

Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne icra takibi mi başlatıldı?

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kamu Proje Müşavirliği Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi'nin 1 milyon 17 bin 995 lira alacağını ödemediği için icralık oldu...

Samsun Canik Belediyesi'ne haciz geldi!

Samsun'un Canik Belediyesi, inşa ettirdiği parkların parasını ödemeyince icralık oldu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi icralık oldu!

Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne müşavirlik hizmeti veren Kamu Proje Müşavirliği Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi 4 senelik alacağı olan 1 milyon 17 bin TL'yi tahsil edemeyince icraya başvurdu.

Yunanistan vatandaşından Fatih Belediyesi'ne icra takibi!

Arazisine Fatih Belediyesi tarafından ‘acele kamulaştırma’ yoluyla el konulan Yunanistan vatandaşı Danay Manias kazandığı dava sonrasında 33 milyon 985 bin TL'lik icra takibi başlattı

Samsun İlkadım Belediyesi'nin yeni binasının inşaatı bitiyor!

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Camisi inşaatında sona yaklaşıldı. Başkan Tok: 'Yeni hizmet binası ilçemize ayrı bir değer katacak' diye konuştu.

Samsun Belediyesi icra Haberi

Samsun Belediyesi icra

Samsun'un 192 bin nüfuslu ilçe belediyesi Atakum'un, Sayıştay raporlarına göre 129 milyon liraya yakın borcu bulunuyor. Belediyenin buna rağmen geçen yıl 2 milyon 94 bin TL harcayarak Osmanlı hamamı yaptırdığı belirlendi. Sözcü'de yer alan habere göre, Atakum Belediyesi'nin AKP'li Başkan İshak Taşçı döneminde sadece 2018'de  yapılan ve belediyeyi icralık eden harcamaların maliyeti dudak  uçuklattı. Geçen sene belediyenin başkanlık katı, belediye başkanı odası, başkanlık holü, özel kalem, bekleme alanı ve encümen toplantı odasına 218 bin liralık mobilya alındı.

SUNİ ÇİM AQUAPARK


Kent meydanında çevre düzenlemesi için de 1 milyon 290 bin lira harcandı. Belediyeye 107 bin liralık de suni çim alındı. Atakum'da 2017 yılında yapımına başlanan Aquapark 900 bin liraya mal olurken, yayla konakları da 686 bin TL'lik fatura çıkardı. Belediyenin en büyük gideri ise Osmanlı...