28 / 03 / 2024

Samsun Büyük Otel balo salonu ne olacak

Samsun Büyük Otel balo salonu ne olacak

Samsun Büyük Otel’in yıkımından geriye kalan balo salonunun restore edilerek, halkın kullanabileceği çok amaçlı salon olarak kullanılması planlanıyor.

Samsun Büyükşehir'den satılık 3 arazi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kavak Karadağ'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin alanları 16 bin 753 metrekare ile 31 bin 263 metrekare arasında değişiyor.

Samsun Büyükşehir'den satılık iş yeri!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. İş yerinin satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi o ilçede imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 433 metrekare alana sahip.

Samsun Büyükşehir 345 milyon 154 bin TL'ye 12 kat konut imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan 19 bin 723 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 12 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Samsun Büyükşehir 8 taksitle bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

Samsun Büyükşehir, Atakum'da bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul ve arsanın yüz ölçümü 3 bin 421 metrekare olarak açıklandı.

Samsun Büyükşehir imarlı arsa satacak! İhalesi 28 Temmuz'da!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 17 bin 433 metrekarelik arsanın satış ihalesi 28 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Samsun Büyükşehir, ticaret-sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Samsun Büyükşehir, Atakum'da arsa satacak! Konut ve ticaret imarlı arsa için bu tarihe dikkat!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'daki ticaret ve konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın yüz ölçümü 1.567 metrekare olarak belirtildi.

O büyükşehir son dakika kararıyla memur alımı yapacak! Detaylar ve şartlar belli oldu!

Samsun Büyükşehir Belediyesi memur alımı yapacağını duyurdu. Ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından 90 kişilik memur alımı gerçekleştirilecek.

Samsun Büyükşehir 11 arsayı 10 yıllığına kiraya verecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan 11 adet arsa için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Samsun Büyükşehir Belediyesi 36 taksitle konut imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum Balaç'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Samsun Büyük Otel balo salonu ne olacak Haberi

Samsun Büyük Otel balo salonu ne olacak

Samsun Büyük Otel’in yıkımından geriye kalan balo salonunun restore edilerek, halkın kullanabileceği çok amaçlı salon olarak kullanılması planlanıyor.


Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yakında bitirilmesi planlanan çalışmalar kapsamında Büyük Otel’in bir parçası olan balo salonunun da restore edilerek, vatandaşların hizmetine sunulacağı bildirildi. Büyük Otel’in bulunduğu alan içerisine ayrıca; park, kafe, çok amaçlı salon ve rekreasyon alanlarının inşa ve yapım çalışmaları da devam ediyor.


YURT: "AY SONUNA DOĞRU ÇALIŞMALARIMIZ BİTECEK"


Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, "6 ay önce Samsun Büyük Otel’i yıkmıştık. Büyük Otel’den geriye kalan sadece balo salonu var. Balo salonunun olduğu binayı biz yeniden düzenleyeceğiz. Balo salonunu biz tekrardan çok şık bir şekilde çok amaçlı salon halinde düzenleyeceğiz. Çok amaçlı salon içinde; nişan, düğün...