27 / 04 / 2024

Samsun Çarşamba arsa satışı

Samsun Çarşamba arsa satışı

Samsun İli Çarşamba İlçesi Ordu Mahallesi'nde yer alan 20 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 14 milyon 418 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çarşamba Belediyesi'nden büyük fırsat: 24 taksitle 41 konut satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun'da yer alan 41 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 24 Kasım tarihinde yapılacak.

Çarşamba Belediyesi 5 gayrimenkul satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Çarşamba'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Benzin ve motorin ne kadar oldu? İşte 9 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar, LPG kaç TL oldu, motorine zam geldi mi? İşte 9 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 9 Kasım Çarşamba 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

9 Kasım 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 9 Kasım Çarşamba 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Benzin ve motorine fiyatları şok edecek! İşte 2 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar, Motorine zam mı geldi? akaryakıt fiyatlarına zam mı geldi? İşte 2 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Rekor... Altın kahini İslam Memiş altın ve dolar için çarşamba gününü işaret etti! Altın ve dolar böyle olacak

Altın kahini İslam Memiş, altın ve dolarda olacakları söyledi. Pişman olmayın diyerek uyaran Memiş, Çarşamba günü işaret etti. 

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 26 Ekim Çarşamba 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

26 Ekim 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 26 Ekim Çarşamba 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Benzin ve motorin fiyatlarındaki son durum! İşte 19 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi? Benzine indirim gelecek mi? soruları yanıtlarını arıyor. İşte 19 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 19 Ekim Çarşamba 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

19 Ekim 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 19 Ekim Çarşamba 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Benzin ve motorin fiyatlarında sürpriz gelişme! İşte 12 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarındaki hareketlilik ve uluslararası piyasalardaki petrol fiyatları araç sahipleri tarafından takip ediliyor. İşte 12 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorinde son durum! İşte 28 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son hareketlilik araç sahipleri tarafından merakla araştırılmaktadır. İşte 28 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorinde son durum! İşte 21 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki değişimler araç sahiplerinin gündemini oluşturuyor. İşte 21 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Hepsiburada’da ‘Tekno Çarşamba’ indirimi! Hepsiburada 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada’da bugüne özel ‘Tekno Çarşamba’ kampanyasıyla teknolojik aletlerde indirim var. İşte Hepsiburada 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Samsun Çarşamba arsa satışı Haberi

Samsun Çarşamba arsa satışı

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Samsun İli Çarşamba İlçesi Ordu Mah. 104 Ada 198 parselde kayıtlı kivi bahçesi nitelikli taşınmaz. Fiilen verime haiz kivi bahçesi olarak kullanılmaktadır. Taşınmazlar ayrı parsel numarası ile adlandırılmış ise de bir bütün halinde toplu olarak kullanılmaktadırlar. Kivi tesisinde mini spring sulama sistemi, beton direkler ve askı-taşıyıcı teller mevcuttur. Omçaları ve meyveleri doludan korumak amacı ile tesis üzerini file ağ ile örtüleyecek sistem kurulmuştur. Tesis bakımlıdır. Topografya düzdür. Toprak killi bünyededir. Toprak profili derindir. Çarşamba İlçe merkezine yakındır. Yolu asfalt olup yılın her mevsimi ulaşım sorunu bulunmamaktadır.

Kıymeti : 3.398.132,70 TL
1. Satış Günü : 07/03/2018 günü 09:00 - 09:10 arası
2. Satış Günü : 03/04/2018 günü 09:00 - 09:10 arası
Satış Yeri : Mustafa Kemal...