26 / 04 / 2024

Samsun Derebahçe Sosyal Tesisleri

Samsun Derebahçe Sosyal Tesisleri

Samsun'un en büyük toplantı ve düğün organizasyonlarının yapılacağı, etüt merkezleri, sinema ve fitness salonları, mescit, kafeterya, otopark ve dinlenme mekanları gibi birçok sosyal alanın bulunduğu Derebahçe Sosyal Tesisleri hizmete girdi.

Samsun Derebahçe Sosyal Tesisleri açıldı!

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından 18 ayda tamamlanan Derebahçe Sosyal Tesisleri görkemli bir törenle açıldı.

Samsun Derebahçe Sosyal Tesisleri Bayram sonrası açılacak!

Derebahçe ve Çay Mahallesi sakinleri ile iftarda bir araya gelen Başkan Tok, Derebahçe Sosyal Tesisleri’nin bayram sonrası açılışının yapılacağını müjdesini verdi.

Samsun Derebahçe Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi!

Derebahçe Mahallesi’nde hızla yükselen Derebahçe Sosyal Tesisleri görenleri hayrete düşürüyor. Erdoğan Tok, “Temel atma töreninde halkımıza erken bitirme sözü verdik. Sözümüzü yine tutuyoruz” dedi. Tesis bitiş süresinden önce teslim edilecek.

Samsun Derebahçe Sosyal Tesisleri Nisan 2016'da açılacak!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yapımı hızla devam eden Derebahçe Sosyal Tesisleri’ni Nisan ayında hizmete açmayı planladıklarını söyledi.

Karadeniz'e hızlı tren müjdesi: Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Treni ile Ankara-Samsun arası 2 saat 45 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracaklarına dikkat çekti ve Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, o çocuklarının eğitimine destek olacak! Hemen siz de bir göz atın!

Ağustos ayında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çeşitli destek ödemeleri hakkında bilgi paylaşımını sürdürüyor. İşte detaylar...

Sosyal yardım alan vatandaşlara güzel bir haber: TCKN son hanelerine göre e-Devlet üzerinden ödeme yapabileceksiniz! 

Hükümet tarafından verilen sosyal destek ödemeleri, düzenli olarak yapılırken, yeni bir duyuru yapıldı. Bu ödemeler artık e-Devlet sistemi aracılığıyla alınabilecek! Tüm ayrıntılara haberimizden erişebilirsiniz.

Sosyal yardımlara yeni zam var mı? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

Geçtiğimiz hafta emekliler için peş peşe müjdeler verildi. Önce maaşlar ardından da bayram ikramiyeleri yükseltildi. Peki sosyal yardımlara ne kadar zam var? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı bu yıl ne kadar? 

Mart 2023 sosyal yardım ödemeleri hesaplara peş peşe yatırıldı! Bu paraları sakın kaçırmayın!

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen Mart 2023 sosyal yardım ödemeleri hesaplara peş peşe yatırıldı. Bu paraları sakın kaçırmayın...

Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? Sosyal medyada 7 Mart iddiası! Deprem uzmanları peş peşe açıkladı...

Kahramanmaraş merkezli büyük yıkıma neden olan depremler, Türkiye'nin deprem bölgesi olduğunu ve deprem riskli bölgeleri yeniden gündeme getirdi. Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? Sosyal medyada 7 Mart iddiası! Deprem uzmanları peş peşe açıkladı...

Aile Bakanlığından sosyal yardım alanlara müjde! Peş peşe zam geldi! Hemen acil hesaplara yatacak! Tek tek değişti...

Bu yıl açıklanan maaş zammından sonra bazı sosyal destek ödemelerinde artış yaşandı. Aile Bakanlığından sosyal yardım alanlara müjde. Peş peşe zam geldi. Hemen acil hesaplara yatacak. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı peş peşe duyurdu! Sosyal destek ödemelerine yüzde 30 zam! Başvurusu onaylanan anında alıyor!

İhtiyaç sahibi ailelere çocuklarının bakımı ve desteklenmesi için devlet tarafından destek sağlanıyor. Aile Bakanlığı peş peşe duyurdu! Sosyal destek ödemelerine yüzde 30 zam! Başvurusu onaylanan anında alıyor!

Sosyal desteğe yüzde 30 zam geldi! Aile Bakanlığı hesaplara 3.708,00 TL'yi peş peşe yatıracak! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşların çocuklarına maddi destek ödemesinde bulunuyor. Sosyal desteğe yüzde 30 zam geldi! Aile Bakanlığı hesaplara 3.708,00 TL'yi peş peşe yatıracak.

Aile Bakanlığı peş peşe duyurdu! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam! Hemen bakın, tam bu kadar yatıyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, memur ve emekli maaş zammının ardından yardım tutarlarını da artırdı. Aile Bakanlığı peş peşe duyurdu! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam! Hemen bakın, tam bu kadar yatıyor!

Aile Bakanlığı resmen açıkladı! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam! Başvurusu onaylanan peş peşe alacak! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur ve emekli maaş zammı sonrasında bazı sosyal destek tutarlarını da artırdı. Aile Bakanlığı resmen açıkladı! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam! Başvurusu onaylanan peş peşe alacak! 

Tokat TOKİ çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ Tokat kura çekilişleri merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ ilçe ilçe sosyal konut kura çekim tarihleri ve merak edilen detaylar!

Samsun Derebahçe Sosyal Tesisleri Haberi

Samsun Derebahçe Sosyal Tesisleri

ÇOK amaçlı kültür ve yaşam merkezi olarak, 6 dönümlük alan içerisinde 4 bin 173 m2'lik alana inşa edilen Derebahçe Sosyal Tesisleri, sosyal, kültürel, sportif ve eğitim faliyetlerinin yanı sıra toplantı ve organizasyonların yapabileceği dev bir külliye olarak hizmet verecek. Yarınların inşasında görev alacak olan çocukların eğitim ve sosyal aktivitelerle yetiştirildiği, ev hanımlarının, spor yapmak isteyen bayanların rahat ve nezih bir ortamda spor yapabilmelerine imkân hazırlandığı fitness-kondüsyon salonu; meslek öğrenmek isteyenlere el ve beceri kurslarının verileceği sınıflar, düğün ve rükah salonları, cep sineması, yeşü alanı, çevre düzenlemesi, kamelyası, dinlenme alanlan ve çocuk oyun gurup-lanyla Derebahçe Sosyal Tesisi toplumun geniş bir kesimine hitap ediyor.


“Türkiye’nin en büyüle Gençlik Merkezi’ni Gençlik ve Spor Bakarüığı’na arazisini tahsis ettiğimiz İlkadım Belediyemize ait Fen İşleri Müdürlüğü’nün...