19 / 04 / 2024

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gülsan Sanayi Sitesi dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Projeye yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaların Nisan 2022'de biteceğini dile getirdi. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi sorunu çözülüyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun’da hayata geçirilmesi planlanan konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Samsun kentsel dönüşümle yenileniyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yatırımlardan ve projelerden bahsetti. Yeni projeler hakkında da bilgi veren Şahin, Samsun kentsel dönüşümle yenilendiğini söyledi. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'ndeki 250 işyeri yıkılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması planlanıyor. Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'ndeki 250 iş yeri yıkılacağı iddia ediliyor.

Samsun'un görsel kirliliğine neşter vuruluyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada “Samsun'daki görsel kirliliğin olimpiyatlara kadar ortadan kalkacağını söyledi.

Yusuf Ziya Yılmaz'dan Gülsan Sanayi Sitesi açıklaması!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; “Gülsan Sanayi Sitesi’ni 2 sene sonra göremeyeceksiniz” dedi.

Gülsan Sanayi Sitesi'ne park inşa edilecek!

Gülsan Sanayi Sitesi ve Saathane'de uygulanacak dönüşüm projeleri ile ilgili net konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,"Gülsan'ın çehresini İstanbul'da ki Sultanahmet Meydanı gibi düzenleyeceğiz" dedi

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin planı için yapılan itirazlar reddedildi!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclis 2016 yılı şubat ayı 3. Birleşiminin 4. Oturumu Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Meclis Binası'nda yapıldı. Gülsan Sanayi Sitesi için hazırlanan plana yapılan itirazlar oy çokluğu ile reddedildi.

Samsun Gülsan Sanayi'deki dönüşümde kimse mağdur olmayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Gülsan Sanayi Sitesi'nde yapacağımız dönüşümü en adil bir şekilde yapacağımız hususunda kimsenin şüphesi olmasın. Biz kıymet takdirlerini yargıya yaptıracağız." dedi

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi Atakum'a taşınıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Turan Çakır, Gülsan Sanayi Sitesi esnafına Atakum ilçesinde yeni bir yer bulduklarını söyledi.

Gülsan Sanayi Sitesi için yeni yer bulundu!

Samsun Büyükşehir Belediye Komisyonu Kasım ayı 22. Birleşiminin 2. Oturumu Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Turan Çakır başkanlığında gerçekleşti. Çakır, Gülsan Sanayi Sitesi esnafına Atakum ilçesinde yeni bir yer bulduklarını söyledi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi için yeni yer bulundu!

Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Turan Çakır, Gülsan Sanayi Sitesi esnafına Atakum ilçesinde yeni bir yer bulduklarını söyledi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi çalışmaları hız kazandı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Gülsan Sanayi Sitesi görsellik açısından şehrin utandığı bir durum haline geldi, sitenin bulunduğu alanda, şehrin geleceğe yönelik heveslerini kursağında bırakan bir görüntü hakim." dedi

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi taşınacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsun’un kanayan yarası olan Gülsan Sanayi Sitesi görsellik açısından şehrin utandığı bir durum haline geldi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gülsan Sanayi Sitesi dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Projeye yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaların Nisan 2022'de biteceğini dile getirdi. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması için meclis araştırması önergesi verildi!

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması sebebiyle ortaya çıkabilecek mağduriyetlerin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni modern yerine taşınıyor!

Samsun'da bulunan Gülsan Sanayi Sitesi, yakın zaman içerisinde kent merkezinde bulunan yeni yerine taşınacak.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi 2022'nin sonunda tamamlanacak!

Çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Başkan Demir, 2022 yılının sonunda tüm esnafların kendi dükkanlarına geçeceğini söyledi.

Samsun Atakum için acele kamulaştırma kararı!

Samsun'un Atakum ve İlkadım ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazların ve kent merkezindeki Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik projenin hayata geçirilmesi için acele kamulaştırma kararı alındı...

Samsun'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile 'Video Konferans' yöntemiyle 'Kentsel Dönüşüm' ve 'Gülsan Sanayi Sitesi' başta olmak üzere birçok projeyi ele aldı.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi sorunu çözülüyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun’da hayata geçirilmesi planlanan konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Zihni Şahin'den Gülsan Sanayi Sitesi açıklaması!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Gülsan Sanayi Sitesi'nin dönüşümü ile ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Gülsan Sanayi Sitesi esnafı mağdur olmayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada“Evet Gülsan Sanayi Sitesi’ni buradan kaldıracağız ama kimseyi mağdur etmeyeceğiz.” diye konuştu.

Gülsan Sanayi Sitesi’nde kamulaştırmalar başladı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada Gülsan Sanayi Sitesi’nde kamulaştırma işlemlerine başlandığını, bu zamana kadar 15 milyon TL ödeme yapıldığını belirtti.

Gülsan Sanayi Sitesi daha iyi bir yere taşınacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada “Gülsan Sanayi’yi daha iyi bir yere taşımak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde son durum!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada, “Gülsan Sanayi esnafımızı asla mağdur etmeden onları en uygun yere taşıyacağız." diye konuştu

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi Haberi

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi

Samsun’u şehircilikte daha modern ve çağdaş kimliğe kavuşturmak için yoğun mesai harcayan Samsun Büyükşehir Belediyesi,  Gülsan Sanayi Sitesi’ni Toybelen mevkiinde kurulacak yeni sanayi sitesine nakledecek. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Gülsan’ın taşınacağı Toybelen Sanayi Sitesi'nde ise yoğun bir çalışma hakim. İnşaatı hızla devam eden alanda yapılan kazı çalışmalarının yüzde 95 oranında bitirildiği aktarıldı. Nisan ayı ile birlikte prefabrik montajlarının yapılacak. 270 bin dönümlük rezerv alanın 700 dönümünde inşa edilecek Sanayi Sitesi'nde 100 metrekarelik 348, 200 metrekarelik 1178 dükkan olmak üzere toplamda 1526 dükkan ve 82 ticari birim yer alacak.

EN BÜYÜK SANAYİ DÖNÜŞÜM PROJELERİNDEN 

Samsun'da uzun yıllar süren tartışmaların sonucunda çözüme kavuşan Gülsan Sanayi Sitesi sorununu çözmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Toybelen’ de...