19 / 04 / 2024

Samsun İlkadım Gençlik Merkezi inşaatı

Samsun İlkadım Gençlik Merkezi inşaatı

Samsun'un İlkadım ilçesinde yapımı devam eden Türkiye'nin en büyük gençlik merkezinde çalışan işçilerle bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Dev gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmak lazım.

Samsun İlkadım Gençlik Merkezi'nin temeli yarın atılacak!

İlkadım ilçesine yapılacak Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi’nin temelleri yarın saat 11.00’de Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katılımlarıyla atılacak.

Aile ve Gençlik Fonu 7 soruda tüm detaylarıyla! Yeni evleneceklere faizsiz 150 bin TL kredi Resmi Gazete'de yayımlandı!

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen Aile ve Gençlik Fonu Kanun Teklifi'nin bugün itibarıyla yürürlüğe alınmasının ardından başvuru tarihi, nasıl başvuru yapılacağı ve kullanım koşulları tek tek belli oldu. İşte Aile ve Gençlik Fonu 7 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Samsun İlkadım projesindeki 314 konut teslim ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Samsun İlkadım Kıran Mahallesi’nde inşa edilen 314 konut sahiplerine teslim ediliyor.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürpriz bir kararla personel alımı yapacak! Son başvuru günü yarın! Acele edin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. 6 Ekim’de başlayan başvurular 10 Ekim’de sona erecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEKNOFEST’te müjdeyi verdi! Aile ve Gençlik Bankası kuruluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEKNOFEST'te gençlerle bir araya geldi. TEKNOFEST gençlerinin Türkiye'nin müreffeh ve parlak geleceği olduğunu söyleyen Erdoğan," Gençlerimize olan sözlerimizi bir bir tutuyoruz. Aile ve Gençlik Bankası’na ilişkin kanun teklifini TBMM’ye sunacağız" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? GSB alım sonuçları nereden öğrenilir?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? 

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gençlere müjde 11 bin 455 personel alacak! Sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 kişiye iş kapısı açıyor. Bakanlık bu sene alınacak yeni personeller için duyuru yaptı. Peki, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman başlıyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak! O ilanda deprem detayı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı yaptığı açıklamada sözleşmeli personel alımı yapacağının müjdesini verdi. Ancak antrenör alımı için yapılacak olan sözlü ve uygulamalı sınavların ertelendiği duyuruldu. Konuya ilişkin bakanlıktan bir açıklama geldi. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 sözleşmeli personel alıyor! GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alım sonuçları açıklandı mı, açıklanması mı? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 personel alımı! Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlara toplamda bin 200 yönetim personeli alınacağı ilan edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaptığı açıklamada alım ilanının detaylarının Resmi Gazete'de yayımlanacağını belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı müjdeyi verdi! 1200 personel alınacak! 

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlara toplamda 1200 yönetim personeli alınacağı ilan edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kasapoğlu, yaptığı açıklamada alım ilanının detayları bu gece Resmi Gazete'de yayımlanacağını açıkladı.

Bakanlık 4 bin 147 personel alıyor! Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı?

Gençlik ve Spor Bakanlığı, taşra teşkilatında istihdam edilmek için 300 Büro Personeli, 866 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile 2 bin 981 Destek Personeli (temizlik) alımı yapılıyor. Peki, 2022 GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ayrıntılar...

TOKİ Samsun İlkadım’da 2+1 608 bin liraya! 

TOKİ Samsun İlkadım 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun İlkadım'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun İlkadım'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun İlkadım sosyal konut projesi... 

Samsun İlkadım Gençlik Merkezi inşaatı Haberi

Samsun İlkadım Gençlik Merkezi inşaatı

Bitiremezler, yapamazlar dedikleri ne varsa hükümetimiz ile birlikte hepsini tek tek yaptık, hayata geçirdik' dedi.



İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından İlkadım ilçesinde yapılan Türkiye'nin en büyük gençlik merkezi inşaatında çalışan işçilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Günün erken saatlerinde işçilerle buluşan Başkan Tok, ilk olarak gençlik merkezi inşaatını inceledi.

Türkiye'nin en büyük gençlik merkezinin İlkadım'ın çehresinin değiştireceğini belirten Başkan Tok, yapım süresi içerisinde tamamlanması için gece-gündüz demeden canla başla çalışan işçilere teşekkür etti.

DEV TESİSTE ÇALIŞMALAR SON SÜRAT

İnşaatta görev yapan işçilerin muhteşem bir esere imza atacaklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Yeni bir haftanın ilk gününde ilk saatlerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ilçemize yapılan Türkiye'nin en büyük gençlik merkezi inşaatında çalışan emekçi kardeşlerimiz ile bir aradayız. Sabahın...