19 / 04 / 2024

Samsun İlkadım kentsel dönüşüm

Samsun İlkadım kentsel dönüşüm

Samsun'a İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında kimsenin mağdur olmayacağını dile getirdi. 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı!

Samsun İlkadım'a bağlı Kıran Mahallesi'nde hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Projesi’nde inşaat çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Samsun İlkadım'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme tam gaz devam!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım'ın Kıran Mahallesi’nde yapımı süren kentsel dönüşüm projesini inceledi.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme start verildi!

Samsun'un merkez İlkadım ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, TOKİ tarafından yapılan iki ayrı ihaleyi kazanarak şantiyelerini kuran yüklenici firmalar, Kıran Mahallesi'nde çalışmalara başladığı belirtildi.

TOKİ’lerle ilgili sorunları rapor halinde ilettik!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 'Hizmet İçin İlkadım' toplantılarının ilkinde Hastanebaşı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Demirtaş 'Sizden tek ricamız; bizler sizlere hizmet etmek için bu kadar koştururken bizim elimizden tutup bize destek olun' diye konuştu...

Samsun İlkadım kentsel dönüşümle nefes alacak!

Samsun'un İlkadım ilçesinin en önemli sorunlarının kentsel dönüşüm, ulaşım ve otopark olduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Demir, "2020 projelerimizi hayata geçirdiğimiz yıl olacak ’diye konuştu.

Samsun İlkadım’da mega dönüşüm için önemli bir adım atıldı!

Kökçüoğlu ve Hastane mahallerinde yıllardır beklenen dönüşüm için herşeyin tamamlandığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Tok, İlkadım’da mega dönüşüm için önemli bir adım attıklarını söyledi.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için adım atıldı!

Samsun İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, kentsel dönüşüm projeleri ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Tok, ''İlkadım’ın kaderini değiştirecektir"

Samsun İlkadım yerinde dönüşecek!

İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, Samsun’un en eski yerleşim yeri olan İlkadım’ın geleceğinin yerinde dönüşüm olduğunu söyledi.

Samsun İlkadım'ın çehresi dönüşümle değişecek!

Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçesi Hastane ve Kökçüoğlu Mahallesi'ndeki vatandaşlara kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

İlkadım'a imar darbesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahalleleri ile ilgili bir karar Bağımsız Üye Erkan Akyüz'ün sert tepkisine yol açtı.

Samsun İlkadım'daki dönüşümde son aşamaya gelindi!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Şehircilik Şurası sonrasında yaptığı açıklamada, İlkadım ilçesinin kentsel dönüşüm ile hayat bulacağını bu konuda çalışmaların son aşamaya geldiğini belirtti.

İlkadım'ın kaderi belli oldu!

Samsun'da, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Yerinde Dönüşüm' ile ilgili, "İlkadım'ın kaderi bu projede" değerlendirmesinde bulundu.

Samsun İlkadım'daki dönüşüm için OKA'ya proje sunulacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Ortak Komisyonu'nda çarpık yapılaşmanın en fazla olduğu İlkadım ilçesindeki kentsel dönüşümün sağlanabilmesine yönelik bir adım daha atıldı.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Bakan Özhaseki duyurdu: 10 gün içinde tüm kentsel dönüşüm çalışmaları açıklanacak!

Kanine Toplatısı sonrası açıklama yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 10 gün içinde ülke genelindeki tüm kentsel dönüşüm çalışmalarının açıklanacağını duyurdu. 

TOKİ Samsun İlkadım projesindeki 314 konut teslim ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Samsun İlkadım Kıran Mahallesi’nde inşa edilen 314 konut sahiplerine teslim ediliyor.

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Samsun Büyükşehir'den satılık iş yeri!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. İş yerinin satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Samsun Büyükşehir, ticaret-sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Belediye o ilde imarlı arsa satacak! İhalesi 18 Nisan'da! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım Kıran'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 18 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye 24 ay taksitle imarlı arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım ilçesinde yer alan 6 bin 164 metrekarelik arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı.

Milli Emlak o ilde 385 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1, 3+1, 4+1 konutu satıyor! 120 ay taksit imkanıyla!

Milli Emlak, Samsun İlkadım'da yer alan 34 adet konutu satıyor. Konutlar için 60 ay, 84 ay ve 120 ay taksit imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Samsun Büyükşehir 11 arsayı 10 yıllığına kiraya verecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan 11 adet arsa için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

TOKİ Samsun İlkadım’da 2+1 608 bin liraya! 

TOKİ Samsun İlkadım 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun İlkadım'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun İlkadım'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun İlkadım sosyal konut projesi... 

Samsun Büyükşehir Belediyesi akaryakıt istasyonu satıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım Kıran'da yer alan akaryakıt ve LPG istasyonunu satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Samsun İlkadım kentsel dönüşüm Haberi

Samsun İlkadım kentsel dönüşüm

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm için ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. İlkadım Belediyesi'nde yer alan habere göre; toplantıda Başkan Demirtaş, senelerdir kentsel dönüşümü beklenen mahallelerde çalışmalar dahilinde ilk adımı hep beraber ortak kararla mağduriyet olmaksızın atacaklarını dile getirdi. 

Belediye Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya kentsel dönüşümü hedeflenen Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahalle sakinleri ve mahalle muhtarları katıldı. Belediyenin teknik müdürlerinin de yer aldığı toplantıda Başkan Demirtaş, muhtarların sorularını samimiyetle yanıtladı ve kentsel dönüşüm sürecinde gelinen son durum hakkında bilgi verdi. Kentsel dönüşümünde son durumu önce mahalle sakinleri ile konuşacakları ve tüm süreci şeffaf bir şekilde gerçekleştirecekleri sözünü veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;” Kentsel dönüşümde önce muhtarlarımızı bilgilendireceğiz dedik. Muhtarların bu konudaki samimiyetine, yaklaşımına...