25 / 04 / 2024

Samsun İlkadım yatırımları

Samsun İlkadım yatırımları

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yaptığı açıklamada 2019 yılının mega projelerin açılış yılı olacağını söyledi.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için adım atıldı!

Samsun İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, kentsel dönüşüm projeleri ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Tok, ''İlkadım’ın kaderini değiştirecektir"

Samsun İlkadım yerinde dönüşecek!

İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, Samsun’un en eski yerleşim yeri olan İlkadım’ın geleceğinin yerinde dönüşüm olduğunu söyledi.

Samsun İlkadım'a 2 yeni proje kazandırılacak!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Çatalarmut ve Kıran Mahallelerinin 2 dev projeye ev sahipliği yaptığını söyledi.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Bilgin tarafından kuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiç ve Selim Cengiç ortaklığında kuruldu.

Gümüş yatırımları için son dakika açıklaması geldi! Bu tarihe aman dikkat! 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gümüş yatırımcıları için tarih verdi. Bu tarihe aman dikkat! 

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Erkan Ersoy ve Harun Demir Kaan ortaklığında kuruldu.

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Agrodulda Turizm Tarım Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agrodulda Turizm Tarım Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  12 bin TL sermaye bedeli ile Aybars Vahapoğlu, Barış Gültekin ve Önder Aydemir tarafından kuruldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Samsun İlkadım yatırımları Haberi

Samsun İlkadım yatırımları

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yaptığı açıklamada 5 seneye yakın bir sürede yapılamaz denilen birçok projeye hayat verdiklerini söyledi. Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, AK Parti’li belediyecilik anlayışı ile dur durak demeden çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Tok,  2018 yılında birçok başarılı projenin hayat bulduğu İlkadım’da 2019 yılı mega projelerin açılış yılı olacağını belirtti.

Geçtiğimiz süre zarfında İlkadım Gençlik Merkezi, Derebahçe Sosyal Tesisleri, Türk-İslam Sanatları Merkezi, 62 halı saha ve 12 çocuk parkı gibi önemli projeler vatandaşın hizmetine açıldı. 2019'da ise Karadeniz’in en büyük camii ve külliyesi, yeni belediye hizmet binası, Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi, koşu yolu ve hayat parkuru gibi gelecek 100 yıla hitap edecek dev projelerin açılışları gerçekleştirilecek. İlkadım’da 20 yılda yapılamayanları 5 yıldan kısa bir...