29 / 03 / 2024

Samsun İlkadımda Güvenli Parklar

Samsun İlkadımda Güvenli Parklar

İlkadım Belediyesi ilçe genelinde bulunan parklar için başlattığı iyileştirme çalışmaları kapsamında park alanlarında bulunan aydınlatma sistemlerini yeniledi.

Gayrimenkul yatırımda güvenli liman oldu!

Kasım 2021'de konut satışları son 16 ayın en yüksek rakamını elde etti. Sektör temsilcileri vatandaşın gayrimenkulü güvenli liman olarak gördüklerini dile getirdi. 

Yatırımda en güvenli liman gayrimenkul!

İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, konut sektöründeki son durumu ve öngörülerini anlattı. Güleroğlu, ‘Yatırımda en güvenli liman gayrimenkul’ diye konuştu.

Samsun'da 30 Mart'ta Güvenli İskele Eğitimi gerçekleşecek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü’nün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle çeşitli illeri yürüttüğü, “Güvenli İskele, İskelede Güvenlik Projesi” kapsamında 30 Mart'ta Samsun'da gerçekleşecek..

İlker Yavuz: Can güvenliği için kentsel dönüşüm!

Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Yavuz, Isparta'da ' Ne vereceğim, karşılığında ne alacağım ' diyor. Aslında yasaya can güvenliği olarak bakmak lazım" diye konuştu.

İstanbul plajları Büyükşehir’in Cankurtaran Hizmeti ile daha güvenli!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbulluların temiz, nezih ve güvenli ortamlarda deniz keyfi yaşamaları için plajlarda hizmet vermeye devam ediyor. İstanbul plajları Büyükşehir’in Cankurtaran Hizmeti ile daha güvenli.

İnşaat şantiyelerinde 'Güvenli İskele' zorunlu hale gelecek!

KALİSDER Başkanı Serdar Urfalılar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, bina inşaatlarının dış cephe iskelelerine ilişkin yapılacak olan mevzuat değişikliğine sonuna kadar destek verdiklerini söyledi. Güvenli iskele zorunlu oluyor...

Yapı işlerinde işçi sağlığı ve iş güvenliği tüzüğünün yürürlükten kaldırılmasına dair tüzük tam metni!

Yapı işlerinde işçi sağlığı ve iş güvenliği tüzüğünün yürürlükten kaldırılmasına dair tüzük tam metni 26 Temmuz 2014 tarihinde 29072 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tüzük kapsamında yer alan esaslar...

Yapı İşlerinde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Tüzüğü yürürlükten kaldırıldı!

Bakanlar Kurulu'nun Yapı İşlerinde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Tüzüğünün Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Tüzük kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte o tüzük ve maddeleri...

İş sağlığı ve güvenliği şartları!

Yapı işlerinde iş sağlığı ve güvenliği yönetmeliğinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanabilmesi için bazı şartlar yer alıyor. Peki, iş sağlığı ve güvenliği şartları nelerdir?

İş sağlığı ve güvenliği kanunda işverenin yükümlülükleri!

Yapı işlerinde iş sağlığı ve güvenliği yönetmeliği yapı işlerinde alınacak asgari iş sağlığı ve güvenliği şartlarını belirliyor. Peki, iş sağlığı ve güvenliği kanunda işverenin yükümlülükleri nelerdir?

Yapı işlerinde iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri!

Yapı işlerinde çalışanların iş sağlığı ve güvenliği işveren tarafından koruma altına alınması gerekiyor. İşçilerin sağlığını ve tedbirlerini sağlayabilmesi için bazı tedbirleri alması gerekiyor. Yapı işlerinde iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri nelerdir?

İnşaatlarda iş sağlığı ve güvenliği!

Yapı işlerinde iş sağlığı ve güvenliği yönetmeliğinin amacı , yapı işlerinde alınacak asgari iş sağlığı ve güvenliği şartlarını belirlemek olarak açıklanıyor. Peki, inşaatlarda iş sağlığı ve güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaat sektöründe iş güvenliği denetimleri yeterli değil!

Büyük şirketler tarafından yapılan inşaatlarda güvenlik önlemlerinin alındığını kaydeden Canik Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz küçük şirketlerde güvenliğin göz ardı edildiğini söyledi. İş güvenliği denetimleri yeterli değil...

Samsun İlkadımda Güvenli Parklar Haberi

Samsun İlkadımda Güvenli Parklar

İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde başlatılan parkların iyileştirilmesi noktasında ki çalışmalarına hız verdi. Ekipler İlkadım ilçe genelinde bulunan parklarda ilk olarak aydınlatma sistemlerini baştan aşağı değiştirerek alanların daha güvenli bir hal almasını sağladı. Çalışmalarda ilk olarak Derebahçe Mahallesi’nde bulunan ve geçtiğimiz günlerde hain bir saldırı sonucu öldürülen Opr. Dr. Aynur Dağdemir’in adının verildiği engelsiz park, Bahçelievler Mahallesi Uğur Mumcu Parkı ve Kılıçdede Mahallesi’nde bulunan Salim Ayla Parkı’nın aydınlatma sistemleri değiştirildi.

PARKLAR KAMERALAR İLE İZLENECEK

Aydınlatma çalışmalarının ardından İlkadım Belediye Başkan’ı Erdoğan Tok’un en önemli projeleri arasında yer alan güvenli parklar projesi hayat bulacak. Proje kapsamında parklara yerleştirilecek olan kamera sistemleri internet üzerinde izlenebilecek. Böylelikle çocuklarını parka gönderen aileler gönül rahatlığı ile çocuklarını takip edebilecek. Kamera sistemleri ayrıca...