28 / 03 / 2024

samsun kentsel dönüşüm son durum

samsun kentsel dönüşüm son durum

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Canik'te hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, inşaat çalışmalarının yüzde 22'sinin tamamlandığını dile getirdi. 

Samsun'a 2 milyar TL'lik dönüşüm projesi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanlığının kentte 2 milyar TL değerindeki kentsel dönüşüm projesini hayata geçireceğini dile getirdi.

Çarşamba'daki dönüşüm çalışmaları Türkiye'ye örnek oluyor!

Samsun’un Çarşamba ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.  

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, göreve gelmesinden sonra ilçede yoğun bir çalışma içine girdiklerini belirterek "ilkadım'da artık sistem oturdu. Projelerimiz birer birer hayat buluyor" diye konuştu.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm isteği artıyor!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Arzumuz kentsel dönüşümü yerinde dönüşüm olarak gerçekleştirmek. Halkımızın rızası doğrultusunda çalışmalara başlayacağız" dedi.

Samsun İlkadım'daki metruk binalar yıkılıyor!

İlkadım Belediyesi ilçe bazında sürdürdüğü metruk binaların yıkımına devam ediyor. Ekipler bu sefer Kılıçdede Mahallesi’nde bulunan terk edilmiş bir binayı yıktı.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için ilk adımlar atılıyor!

Samsun'a İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında kimsenin mağdur olmayacağını dile getirdi. 

Samsun'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Samsun'da kentsel dönüşüm yatırımları hakkında bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı!

Samsun İlkadım'a bağlı Kıran Mahallesi'nde hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Projesi’nde inşaat çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 45'i tamamlandı!

Samsun'un Canik ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde çalışmaların yüzde 45'i tamamlandı.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Samsun İlkadım'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

TMMOB'dan Samsun Büyükşehir'in kentsel dönüşüm planına tepki!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda ve Site Cami çevresinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm çalışmasına ilişkin mülk sahiplerinden belediyeye itirazlar gelmeye devam ediyor.

Samsun Canik kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Canik'te hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, inşaat çalışmalarının yüzde 22'sinin tamamlandığını dile getirdi. 

Samsun'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31126 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Samsun'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Samsun Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Samsun'da Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

Samsun'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile 'Video Konferans' yöntemiyle 'Kentsel Dönüşüm' ve 'Gülsan Sanayi Sitesi' başta olmak üzere birçok projeyi ele aldı.

samsun kentsel dönüşüm son durum Haberi

samsun kentsel dönüşüm son durum

Samsun'un Canik ilçesi Yeni Mahalle'de Kentsel Dönüşüm Projesi hız kesmeden devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde yürütülen proje kapsamında 77 dönümlük alanda başlayan inşaat çalışmalarının yüzde 22’si tamamlandı. Devam eden inşaat çalışmaları kapsamında 83 adada kalıp demir beton imalatı ve kaba inşaat devam ediyor. 88 adada ise kalıp demir beton imalatı tamamlanarak iç cephe alçı sıva ile dış cephe sıva imalatı ve çatı kapamaları yapılıyor. Projede 487 adet 2 + 1, 189 adet 3 + 1, toplam 45 adet blok, 698 adet bağımsız bölüm, 2 adet otopark ve bir adet cami bulunacak.

BİZİM TEK SEVDAMIZ BU ŞEHRE HİZMET 

Canik Yeni Mahalle Şehri Bahçe Kentsel Dönüşüm projesinde inşaatın sürdüğünğ söyleyen Samsun Büyükşehir...