18 / 04 / 2024

Samsun Lojistik Köy ne zaman tamamlanacak

Samsun Lojistik Köy ne zaman tamamlanacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, lojistik köy projesinin Mart ayında hazır olacağını söyledi.

Samsun Lojistik Köy 2017'nin son çeyreğinde tamam!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, 45 milyon avro bütçeli Lojistik Köy projesinin inşaatına devam edildiğini ve 2017 yılının son çeyreğinde projeyi tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Akansel Arslan tarafından kuruldu.

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Kemalpaşa'da lojistik köy kurulması için kamulaştırma kararı TBMM'de!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir lojistik köy kurulması kapsamında tarım arazilerinin acele kamulaştırılması nedeniyle mağdur olan vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Samsun uluslararası lojistik merkez olmaya aday!

Samsun; denizhava, demiryolu ve karayolu gibi alternatifli ve gelişmiş ulaşım altyapısı, limanları, serbest bölgesi, lojistik köyü, 5 adet organize sanayi bölgesi, gelişmiş sanayi altyapısı ve geçmişten gelen ticaret geleneği ile bölgenin dünyaya açılan kapısı konumunda...

Samsun Lojistik Merkezi tarihe geçecek bir yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada Samsun Lojistik Merkezi’nin Samsun’un tarihine geçecek bir yatırım olduğunu dile getirdi.

Samsun, lojistik merkezi projesiyle uçacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Türkiye’de ekonomi denilince akıllara Samsun Lojistik Merkezi gelecek” diye konuştu. 

Samsun Lojistik Köy Mart ayında hazır!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, lojistik köy projesinin Mart ayında hazır olacağını söyledi.

Samsun Lojistik Merkezi 2018'de açılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen yılbaşından sonra açılması planlanan Samsun Lojistik Merkezi için Türkiye genelinde birçok firma talip oldu.

Samsun Lojistik Köy projesi tanıtıldı!

Samsun'da hayata geçirilen Türkiye’nin ilk ve tek intermodal lojistik merkezi “Lojistik Köy”ün tanıtımı gerçekleşti.

Samsun Lojistik Köy'ün inşaatında sona gelindi!

Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Maliye Ekonomi Bakan Yardımcısı Konstantine Megrelişhvili, Acara TSO Başkanı Tamaz Shavadze ve beraberindeki heyet Samsun'daki Lojistik Köy’ü gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

Samsun Lojistik Köy şantiyesinde 300 kişi çalışıyor!

Samsun Tekkeköy'de inşa edilen Lojistik Köy Projesi'nin şantiyesinde 300 kişi çalışıyor. Şantiyenin tek kadın çalışanı olan makine mühendisi Esra Kendüzler, "İnşaattakiler bana 'süslü şef' " dedi. 

Samsun Lojistik Köy projesinde son durum!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapımı hızla devam eden Lojistik Köy projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Tekkeköy Türkiye'nin 4'üncü lojistik üssü oluyor!

Samsun ve Tekkeköy ekonomisine, istihdamına büyük katkı sağlayacak dev yatırımlar arasında ilk sıralarda yer alan “Lojistik Köy”de sona yaklaşıldı.

Samsun Lojistik Köy ne zaman tamamlanacak Haberi

Samsun Lojistik Köy ne zaman tamamlanacak

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 yılı Ocak Ayı 1. Birleşimine ait 1. Oturum toplantısı yapıldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz başkanlığında yapılan meclis toplantısında toplamda 58 gündem maddesi ele alındı. Gündem maddeleri oylanarak ilgili komisyonlara havale edildi.

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yer alan habere göre, meclis toplantısında konuşan Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, 2017 yılı hakkında bazı değerlendirmeler yaptı. 2017 yılında birçok güzel işler yapıldığını belirten Yılmaz, “Şüphesiz ki yapılan en iyi iş Lojistik Köyün kurulması oldu. İkinci önemli olay ise şu, bir kuruş dahi belediye bütçesinden harcamadan, tamamen Avrupa Birliği hibesi olarak 50 milyonluk bir hibe alıp bu 80 bin metrekare kapalı alanlı Türkiye’nin Anadolu’daki en büyük Lojistik Köyünü inşa etmiş olmak en büyük başarıdır diye düşünüyorum. Bu...