24 / 04 / 2024

samsun mahallesi

samsun mahallesi

Körfez Belediyesi ekipleri, alt ve üst yapı çalışmaları kapsamında Samsun mahallesindeki yollarda yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Halkın talepleri doğrultusunda çalışmalarını şekillendiren ekipler, sokakta bulunan kaldırımları yeniliyor.

Samsun Mahalesi'nde taşınma için sona gelindi!

Körfez 'de taşınması planlanan Samsun Mahallesi olarak bilinen bölge için Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile TOKİ Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum görüşme yaptı

İcradan mahalle meydanı satıldı!

Mahalle meydanı olarak kullanılan arsayı icra yoluyla satın alan kişi, gerekli paranın tamamını yatırdı. Bursa'da, mahalle meydanı olarak kullanılan bir kooperatife ait arsayı icra yoluyla satın alan kişi, satışın kesinleşmesi için gerekli 112 bin liranı

Samsun Çay Mahallesi TOKİ için teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Çay Mahallesi projesi için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Samsun'un Reşadiye Mahallesi 50 yıldır imar bekliyor!

Samsun'un en eski yerleşimlerinden olan Reşadiye Mahallesi'nin 50 yıllık imar bekleyişi devam ediyor..

TOKİ'den Samsun Nalbantlı Mahallesi'ne 504 konut!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Samsun'da Vezirköprü İlçesi'ne bağlı Nalbantlı Mahallesi 504 konutluk proje yapacak..

Samsun İlkadım TOKİ 422 konut ihalesi 19 Haziran'da!

Samsun İlkadım Çay Mahallesi 422 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi İhalesi 19 Haziran'da gerçekleşecek..

Samsun'a Karadeniz'in en büyük cami ve külliyesi inşa ediliyor!

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından Baruthane Mahallesi'nde inşa edilen cami ve külliyede sona gelindi. Proje, Karadeniz'in en büyük cami ve külliyesi olacak.

Reysaş GYO Samsun'daki deposunu TMO'ya 130 bin TL'ye kiraladı!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Samsun İli Terme İlçesi Söğütlü Mahallesi'nde yer alan 2 bin 800 metrekarelik depolama alanını TMO'ya 3 aylığına kiraya verdi.

Samsun Kavak'ta garaj inşaatı çöktü!

Samsun Kavak Azaklı Mahallesi’nde garaj inşaatı çöktü. Öğle saatlerinde olan kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

Samsun Mehmetpaşa'daki evler yıkılma tehlikesi altında!

Samsun Mehmetpaşa Mahallesi'ndeki eski evler yağmura bile dayanamıyor. Mahallede yağan aşırı yağmur eski bir evin çökmesine neden oldu.

THK'dan Samsun'da satılık kargir bina!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kale Mahallesi'nde bulunan kargir binayı satışa çıkardı. 30 Mart 2017 Perşembe günü gerçekleşecek ihale kapalı teklif açık arttırma usulüyle gerçekleşecek.

Samsun Selahiye'deki tarihi konaklar yenilenecek!

Samsun Selahiye Mahallesi’ndeki tarihi konaklar restore edilecek. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve belediye yetkilileri bölgedeki tarihi yapıları inceledi.

Samsun Kavak'ta Ali Bakır Parkı'nın temeli atıldı!

Samsun Kavak'ın Yaşaoğlu Mahallesi'nde inşa edilecek Ali Bakır Parkı'nın temeli atıldı. Kavak'a toplamda 8 adet park kazandırıldı.

Samsun Çay Mahallesi'ndeki dönüşüm ne durumda?

Samsun’daki ilk kentsel dönüşüm projesi olan Çay Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi üstlenici firmanın iflas etmesinden sonra atanan kayyum ile inşaatta bir ilerleme olacağını ümit eden hak sahipleri yine hüsrana uğradı.

TOKİ Samsun Çay Mahallesi AGG başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 422 konutluk Samsun Çay mahallesi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 5 adet konut satışa çıkıyor.

samsun mahallesi Haberi

samsun mahallesi

Çalışmalar hakkında bilgi veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’in her noktasında ulaşımı rahatlatıp, kalite ve konforu artırmak için vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirme konusunda gayret gösterdiklerini söyledi. Başkan Baran, "İlçemizin dört bir yanında şu anda iş makinelerimiz çalışıyor ve yollarımız asfaltlanıyor. Samsun Mahallesi de asfaltlama çalışması yapılan bölgemizden biri. Samsun mahallemizde çalışmalarımız başlamadan önce halkımızla buluştuk, taleplerini dinledik. Burada halkımıza verdiğimiz asfalt sözünü yerine getiriyoruz. ’Söz verdik yaptık’ diyoruz. Biz belediye olarak halkın isteğini bir emir gibi görüyor, ona göre hizmetin en kalitelisini sunuyoruz. Bu çalışmaların Körfezimize hayırlı olmasını diliyorum. İnsanların hakkı olan hizmetleri onlara verme gayreti içerisindeyiz" dedi.

Ekiplerce devam ettirilen kaldırım yenileme çalışmaları kısa bir süre içerisinde neticelendirileceği bildirildi. Ekipler, kaldırım yenileme çalışmalarının ardından asfalt serim çalışmasını yaparak...