26 / 04 / 2024

samsun piazza açılış tarihi

samsun piazza açılış tarihi

Rönesans Holding’ in, Rönesans Gayrimenkul Yatırım kanalıyla kurduğu Piazza markalı alışveriş merkezlerinin ilki olan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVYM) 1. yaş gününü kutluyor...

Vakıf Katılım 84'üncü şubesini Samsun'da açtı!

Vakıf Katılım'ın 84'üncü şubesi Samsun'da açıldı. Açılışta konuşan Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, 18,6 milyar liralık aktif büyüklüğe ulaştıklarını söyledi.

MediaMarkt yarın Maltepe Piazza AVM'de açılıyor!

MediaMarkt, Türkiye’deki 63. mağazasını yarın Maltepe Piazza Alışveriş Merkezi'nde açacak. Açılışa özel indirimler yapılacak. 

Ankamob AVM bugün açılıyor!

Samsun Yolu üzerinde 32 bin 555 metrekarelik alana kurulan Ankamob AVM,bugün açılıyor.. AVM'nin içinde 86 adet mağaza yer alıyor.

Samsun Tekkeköy Gençlik Merkezi açılış bekliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi tarafından inşa edilen Tekkeköy Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor. Merkezin inşaat çalışmaları ve tefrişatı tamamlandı açılışı bekliyor.

Samsun'da 199 tesisin açılışı gerçekleşti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Vezirköprü ilçesindeki yatırımları ve projeleri anlattı. Karaaslan, ''199 tesisin, yatırımların toplu açılışı gerçekleştirildi. Bu da şehrimiz için çok önemliydi'' dedi.

Veysel Eroğlu Samsun'da toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığınca, Samsun'da yapımı tamamlanan ve yapımına yeni başlanılan toplam 28 tesisin temel atma ve açılış törenine katıldı.

Samsun Kuva-i Milliye Şehitler Müzesi açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen, Mustafa Kemal Atatürk'ün, tarihi Havza mitingi öncesinde Samsun ahalisinin gizlice buluşup çetelerin saldırılarına karşı ilk direniş planlarının hazırlandığı Şeyh Sadi Tekkesi ile Şehit ve Gazi Anı Evi, açılıyor.

Samsun Hacılıçay Köprüsü'nün açılışı ertelendi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Çarşamba Hacılıçay-Köklük Köprüsü ve Çevre Yolları’nın bugün yapılması planlanan açılış töreni, ileriki bir tarihe ertelendi.

Bahçeşehir Okulları 81. kampüsünü Samsun'da açtı!

Bahçeşehir Okulları’nın Samsun’daki ikinci kampüsü olan “19 Mayıs Kampüsü”nün açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Meclisimize gelip inceleme yapan yabancı devlet adamları da keşke daha önce gelseymişiz söylemlerinde bulundular.

Samsun Hacılıçay Köprüsü bayramdan sonra açılıyor!

Bafra'nın 100 yıllık köprü çilesini bitiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,Çarşambalı çiftçilere de müjdeyi verdi. Hacılıçay Köprüsü Kurban Bayramı'ndan sonra resmi olarak açılıyor.

Bafra Türbe-Kalaycılı Köprüsü yarın açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Bafralı çiftçilere bayram hediyesi olacak olan Türbe-Kalaycılı Köprüsü ve bağlantı yolları yarın yapılacak açılış töreni ile resmi olarak hizmete açılıyor.

Samsun Kalaycılı Köprüsü açılış için gün sayıyor!

Kalaycılı Mahallesi'ni şehrin karşı yakası ile birleştirecek olan 260 metre uzunluğunda,7 metre genişliğindeki 10 ayaklı köprüde çalışmalar bitti ve açılış için gün sayıyor.

Samsun Gar-Tekkeköy raylı sistem hattı yarın açılıyor!

Samsun’da, Gar-Tekkeköy arasına yapılacak 14 kilometrelik ilave hat ile raylı sistem 30 kilometreye çıkacak ve vatandaşlar, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden Tekkeköy ilçesine trenle gitme imkanına kavuşacak. Yeni güzergahın açılışı yarın gerçekleşecek.

samsun piazza açılış tarihi Haberi

samsun piazza açılış tarihi


Rönesans Holding’in, Rönesans Gayrimenkul Yatırım kanalıyla kurduğu Piazza markalı alışveriş merkezlerinin ilki olan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVYM) 1. yaş gününü kutluyor.


Kapılarını 29 Mart 2013 tarihinde halka açan ve seçimlerden dolayı 1. yaş kutlamalarını 5-6 Nisan’da gerçekleştirmeye hazırlanan Samsun Piazza’da şenlik başlıyor. Kutlamalar, 5 Nisan Cumartesi günü saat 14.30’da Karnaval Kortejiyle başlayacak. Kortej, alışveriş merkezinin tüm katlarını gezerek, şenliği her noktada doya doya yaşatacak. Kortej, renkli kostümleri ve şaşırtıcı gösteriyle AVM ziyaretçilerine neşeli saatler yaşatacak.


Kutlamalar, dünyaca ünlü buz patencileri Alper Uçar ve Alisa Agafonova’nın gösterisiyle devem edecek. Ünlü çift, 15.00, 15.30 ve 16.00’da nefes kesecek gösterileriyle unutulmaz anlar yaşatacak. Milli sporcular Muhteşem Yüzyıl müziği eşliğindeki lirik dans, Soçi Olimpiyatları’nda gerçekleştirdikleri jazz dans ve ilk kez Piazza’da gerçekleştirecekleri...