25 / 04 / 2024

Samsun projeleri

Samsun projeleri

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yatırımlardan ve projelerden bahsetti. Yeni projeler hakkında da bilgi veren Şahin, Samsun kentsel dönüşümle yenilendiğini söyledi. 

Zihni Şahin: Samsunlu yatırımcılara arsa üretiyoruz!

Bizim belediyeler olarak en önemli görevlerimizden birisi yatırımcının önünü açmak diye konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yatırımcılar için arsa ürettiklerini söyledi.

Samsun'a OSB ve üniversite geliyor!

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Murzioğlu, bölgede atıl durumda bulunan tersane alanına 'Savunma Sanayi OSB' kurulmasını değerlendirdi. Murzioğlu, "Sanayi yapılacak yer benim evimin mutfağı dahi olsa kabul ederim" şeklinde konuştu.

Samsun’da Arap üniversitesi projesi askıya alındı!

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Topaloğlu, ilçede yapılacak Arap üniversitesinin 15 Temmuz'dan dolayı askıya alındığını açıkladı.

Samsun'da 199 tesisin açılışı gerçekleşti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Vezirköprü ilçesindeki yatırımları ve projeleri anlattı. Karaaslan, ''199 tesisin, yatırımların toplu açılışı gerçekleştirildi. Bu da şehrimiz için çok önemliydi'' dedi.

Samsun'a 3 yılda 46,5 milyon liralık yatırım yapıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, saklı cennet Ayvacık ilçesine 3 yılda 46,5 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladı.

Samsun'daki 78 projeden 3'ü tamamlandı!

DSİ 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen Samsun'daki 78 projeden 3'ü tamamlandı, 42 projenin yapımına devam ediliyor, 25 proje ihale aşamasına geldi, 8 projeye ise çeşitli nedenlerle başlanılamadı.

Samsun İlkadım'da iki dev projenin startı verildi!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Sosyal Tesisi, Camii ve Külliye Projesi, İlkadım Kültür ve Medeniyet Yolu gibi devam eden, bitme aşamasına gelen birçok projenin yanı sıra 2 yeni projenin daha startını verdi.

Samsun golf sahası inşaatında son durum!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, Karadeniz Bölgesi inceleme gezisi kapsamında Samsun’a geldi. Kartal, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Karadeniz’in ilk golf sahasını gezdi.

Samsun'daki dönüşüme hız verildi!

Samsun'da en riskli alan İlkadım ilçesi. Çarpık yapılaşmanın bulunduğu ilçede, kentsel dönüşüm çalışmaları ile risk azaltılmaya çalışılıyor. Bölgede, dönüşüm projeleri altında riskli alanlar tespit ediliyor.

Samsun örnek projelerin hayata geçirildiği bir şehir!

Karaaslan, ''Şehirlerin kimlikleriyle ilgili özellikle yapılacak çalışmaların, kimlikli şehirlerin, hem fiziksel yapısının aynı zamanda manevi dinamiklerinin ortaya çıkarılacağı noktasında ortak bir tavır sergileyeceğimiz bir döneme giriyoruz" dedi.

Samsun'daki öğretmenlere konut müjdesi verildi!

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla ziyaret ettiği Cumhuriyet İlkokulunda Öğretmenlere konut müjdesi verdi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Tekkeköy’ü şantiyeye çevirdik!

Teşekkür ziyaretleri kapsamında Tekkeköy’de toplanan büyük kalabalığa seslenen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; " Şimdi Tekkeköy’ün her tarafı şantiye, her tarafı şehircilik anlamında güzel örneklerle dolu” dedi.

Samsun'daki köylüler otel istiyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, " Köylere gittiğimizde ‘neye ihtiyacınız var’ dediğimizde, bizden öyle taleplerde bulunuyorlar ki şaşırırsınız. Öyle yol, su, kanalizasyon değil, köye otel isteyen bile var" dedi

Medineli iş adamı Hassan Ashoor Samsun'da 3 konaklama yatırımı yapacak!

Karadeniz Bölgesi'ne Arap müteşebbis ilgisi artarken, Medineli iş adamı Hassan Ashoor'un Samsun'un "Saklı Cennet" unvanlı turistik ilçesi Ayvacık'ta 3 konaklama yatırımı yapmaya hazırlandığı bildirildi.

Samsun Kıran Mahallesi’nde 1400 konut dönüşüyor!

Göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği projeleri anlatan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, il genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Samsun'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile 'Video Konferans' yöntemiyle 'Kentsel Dönüşüm' ve 'Gülsan Sanayi Sitesi' başta olmak üzere birçok projeyi ele aldı.

Aykar Konut Samsun'da yeni projeye başlıyor!

Karadeniz Parke ile sektörde adından sıkça söz ettiren Aykar Konut, Samsun'da modern projeleri hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm atağı!

Samsun için vizyon projeleri geliştirdiklerini söyleyen Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ''Kentsel dönüşüm yatırımlarıyla yılda yüzbinlerce insanımız Canik'e geliyor'' dedi.

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

Samsun'da 13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı!

Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Genç, ''13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı'' şeklinde konuştu.

Samsun’da Arap üniversitesi projesi askıya alındı!

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Topaloğlu, ilçede yapılacak Arap üniversitesinin 15 Temmuz'dan dolayı askıya alındığını açıkladı.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için adım atıldı!

Samsun İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, kentsel dönüşüm projeleri ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Tok, ''İlkadım’ın kaderini değiştirecektir"

Samsun'un mega projeleri Sivas'a örnek olacak!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın yaptığı açıklamada Samsun'un projelerden oldukça etkilendiklerini belirterek, Sivas'ta da bu projeleri uygulayacaklarını söyledi.

Yatırımlar Samsun Çarşamba'yı geleceğe taşıyacak!

Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, yatırımları ve projeleri anlattı. Dündar, Çarşamba Huzurevi'nin yapımı için protokol imzalandığını belirtti.

Samsun'da 199 tesisin açılışı gerçekleşti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Vezirköprü ilçesindeki yatırımları ve projeleri anlattı. Karaaslan, ''199 tesisin, yatırımların toplu açılışı gerçekleştirildi. Bu da şehrimiz için çok önemliydi'' dedi.

ODTÜ'lü öğrenciler Samsun'u planladı!

Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü dördüncü sınıf öğrencileri, Samsun için hazırladıkları projeleri tamamladı.

Samsun projeleri Haberi

Samsun projeleri

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yeni projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Şahin, “ Samsunumuzun önemli gördüğümüz bazı problemleri var. Bunlar için hazırlıklarımızı başlattık. Özellikle ciddi bir trafik problemimiz var. Bu probleme bugün neşter vurmazsak, bu problem çözülemez hale gelecek. Bu nedenle Akıllı Ulaşım Sistemlerini Samsunumuz ile buluşturuyoruz. Trafik ve otopark konusunu kesinlikle çözeceğiz. Samsunumuzda Kentsel Dönüşümü başlatıyoruz. Samsunumuzun önemli bir bölümü kentsel dönüşümle yenilenecek. Yeni mahalle olmuş olan köylerimizde ki beton yol çalışmalarını hızlandırdık. Bu çalışmalar devam edecek. 17 İlçemizde ki en önemli problemleri kesinlikle çözüyoruz. İş adamlarımız, sanayicilerimiz ile Samsunumuzun ekonomisi için birlikte olacağız. İşsizliği azaltmak için istihdamın artırılmasına gayret ediyoruz. Bafra, Çarşamba ve Vezirköprü ovalarımız var. Samsunumuz bir tarım merkezidir. Tarımı destekleyeceğiz. Samsunumuzun bugünü güzeldir. Biz geleceğini...