24 / 04 / 2024

samsun ruh ve sinir hastalıkları hastanesi toki

samsun ruh ve sinir hastalıkları hastanesi toki

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı Samsun'a 200 yataklı ruh ve sinir hastalıkları hastanesi inşaatı yaptırmak üzere ihale açtı.

Serbest piyasa fındık fiyat listesi! Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu?

Serbest piyasa fındık fiyat listesi merak ediliyor. Genel olarak artış gösteren fındık fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları kaç lira? 4 Ekim 2023 fındık fiyat listesi.

Selden etkilenen 9 ile 360 milyon 700 bin liralık ödenek gönderildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada sellerden etkilenen 9 kente toplam 360 milyon 700 bin liralık ödenek gönderildiğini, aşırı yağışlar sonucu Samsun, Zonguldak ve Giresun'da 3 kişinin yaşamını yitirdiğini söyledi.

Samsun'da 40 milyon liralık müze kaderine terk edildi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan ancak ekonomik nedenlerden dolayı inşaatı duran Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi kaderine terk edildi. 

Samsun'da 22.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum ve İlkadım'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 22 milyon 910 bin 179 TL bedelle satışa çıkardı.

Ramazan Şimşek: Gölbaşı yeni mimariyle tasarlanacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İncek TOKİ 1'inci etap konutlarında site sakinleriyle buluştu. İncek, Gölbaşı merkezinin yeni bir ruh ve yeni bir mimari tasarımla yeniden tasarlanacağını söyledi.

4 ilde arazi toplulaştırma kararı!

Sinop, Samsun, Tokat ve Amasya illerinde bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Ruh Mimarlık ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ruh Mimarlık ve İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli Eyüp Temiz tarafından kuruldu.

Bakırköy Şehir Hastanesi projesi durdu! 

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin bulunduğu araziye yapılması planlanan şehir hastanesi ve sosyal tesise İstanbul 6. İdare Mahkemesi'nden 'dur' kararı çıktı. 

Samsun'da tapu belgeleri elektronik ortama aktarıldı! 

Samsun'da tapu kadastro belgeleri elektronik ortama aktarılarak Samsunluların hizmetine sunuldu. Konu hakkında açıklama yapan Samsun Tapu ve Kadastro 10. Bölge Müdürü Faruk Dönmez, "Tapu hizmetlerinin elektronik ortama alınmasıyla daha kolay ve güvenli bir şekilde hizmet verilmeye başlandı" dedi.

Samsun İlkadım'da katlı otopark ve AVM projesine iptal!

Samsun'da İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş'ın katlı otopark ve alışveriş merkezi yapmayı planladığı iki parseli birleştiren imar planı kararı iptal edildi.

Samsun 5'inci İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

TÜYAP tarafından gerçekleştirilecek Samsun 5'inci İnşaat Fuarı TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi kapılarını açıyor.

Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi'nin inşaatı durdu!

2017'de Samsun'da ihalesi yapılan ve 19 Mayıs 1919'un 100’üncü yıl dönümünde bitirilmesi hedeflenen Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi İnşaatı, yüklenici firmanın yaşadığı ekonomik sıkıntılar sebebiyle durdu. 

samsun ruh ve sinir hastalıkları hastanesi toki Haberi

samsun ruh ve sinir hastalıkları hastanesi toki



İhale, Toplu Konut İdaresi Başkanlığında 20 Şubat 2008 tarihinde saat 14.00'de "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek.


Yer tesliminden itibaren 900 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine tüm istekli firmalar katılabilecek.


İhalede yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak.


İhale dokümanı Toplu Konut İdaresi Başkanlığından görülebileceği gibi bedeli mukabili aynı yerden temin edilebilecek.


Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ihale günü ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü bedel üzerinden komisyona verilecek.


Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.


Tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.


Söz konusu hastane konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas olarak inşa...