26 / 04 / 2024

samsun sinop yolu 19 mayıs peyzaj alanı

samsun sinop yolu 19 mayıs peyzaj alanı

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, hazırladıkları peyzaj projesi ile 19 Mayıs'ın 110 bin metrekarelikalanı kapsayan ilçe merkezi peyzaj projesi ile Karadeniz’in parlayan yıldızı olacağını ifade etti....

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

Samsun Tekkeköy'e bisiklet yolu geliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait bölümde bisiklet yolu inşa edecek. 

Samsun-Sivas demir yolunun tüm alt ve üstyapısı yenilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Samsun-Sivas demir yolu hattındaki modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla ilgili, 'Hattımızda kurulan sinyalizasyon sistemi ile birlikte kapasitemiz iki katına çıktı, yenilenen hattımız çok daha konforlu, emniyetli ve güvenli hale geldi." dedi.

Samsun-Sivas Demir Yolu Hattı modernizasyonu tamamlandı!

Samsun-Sivas Demir Yolu Hattı modernizasyonu tamamlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törene katılmak üzere Samsun'a gitti.

Samsun-Sivas demir yolu hattında seferler başladı!

Modernizasyon çalışmaları tamamlanan Samsun-Sivas demir yolu hattında ilk yük treni seferine başladı.

Samsun Havza-Bolu Gerede yolu ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamda Samsun'un Havza ilçesi ile Bolu Gerede arasındaki yol çalışmalarını tamamlayacaklarını dile getirdi.

TOKİ 5 ilde yer alan 3 bin 500 konut için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ordu, Samsun, Sinop, Çorum, Amasya İllerinde Yapılacak 3500 Adet Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ 5 ildeki 3 bin 500 konut için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu, Samsun, Sinop, Çorum, Amasya İllerinde hayata geçirilecek 3 bin 500 Adet Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihale edecek.

Sinop'ta imar planları iptal edildi! 

Samsun Bölge İdare Mahkemesi, Sinop Belediyesi tarafından hazırlanan ve mecliste kabul edilerek onaylanan, kentin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planları'nı iptal kararı aldı. 

Başbakan Yıldırım: Samsun'da 8 bin 257 konut inşa ettik!

Kurtuluş Yolu'ndaki sahur programında konuşan Başbakan Yıldırım, bugüne kadar Samsun'da 8 bin 257 konut inşa edip hak sahiplerine teslim ettiklerini hatırlattı...

Türkiye Şeker Fabrikaları'nın gayrimenkulleri satıldı!

ÖİB, Türkiye Şeker Fabrikaları adına kayıtlı özelleştirme kapsam ve programında yer alan Ankara, Aksaray, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Erzurum, Samsun, Sinop, Tokat'taki bazı taşınmazların satışı onaylandı.

Samsun Çarşamba Devlet Yolu Kavşak Köprüsü’nün temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü’nün temelini attılar.

Samsun Ata Yolu 97 yıl sonra tekrar ortaya çıkarıldı!

Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da milli mücadeleyi başlatmak için Bandırma Vapuru'yla Samsun'a gelişinin ardından Amasya'ya giderken kullandığı 98 kilometrelik "Ata Yolu" 97 yıl sonra tekrar ortaya çıkarıldı.

samsun sinop yolu 19 mayıs peyzaj alanı Haberi

samsun sinop yolu 19 mayıs peyzaj alanı

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, hazırladıkları peyzaj projesi ile 19 Mayıs'ın Karadeniz’in parlayan yıldızı olacağını ifade etti.


Topaloğlu, "Samsun-Sinop güzergâhında bulunan 19 Mayıs ilçesi konumu ve doğal güzellikleri itibari ile turizm potansiyeli yüksek bir ilçe halini almıştır. Bu geçiş güzergahında yapılacak güzelliklerin ilçemizin turizm potansiyeline katacağı artının farkındayız. Bu amaçla bu sene toplam 110 bin metrekarelikalanı kapsayan ilçe merkezi peyzaj projesi hazırlattık." dedi.


Topaloğlu, gerekli ödeneklerle kısmi kısmi yapılacak olan proje ile 19 Mayıs'ın Karadeniz’in parlayan yıldızı olacğını...