25 / 04 / 2024

samsun tramvay çalışmaları

samsun tramvay çalışmaları

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada kredi taleplerinin İller Bankası yönetim kurulundan geçtiğini, tramvayı 2018 sonuna doğru üniversiteye çıkaracaklarını dile getirdi.

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Alibeyköy- Eminönü Tramvayı 2023'te tamam! 10,1 kilometrelik hatta çalışmalar tam gaz! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Alibeyköy- Eminönü Tramvayı'nda çalışmaların 2023'te tamamlanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı!

Samsun İlkadım'a bağlı Kıran Mahallesi'nde hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Projesi’nde inşaat çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 45'i tamamlandı!

Samsun'un Canik ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde çalışmaların yüzde 45'i tamamlandı.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Hatay'da tramvay hattı projeleri için çalışmalar başladı! 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım ağını genişletmek için raylı sistem çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Samsun Saathane Meydanı'ndaki restorasyon çalışmaları tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon ve onarım çalışmaları devam eden Samsun Saathane Meydanı'nda incelemelerde bulundu.

Bursa T2 tramvay hattında çalışmalar hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin raylı sistem projesi olan T2 tramvay hattında, ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapılmasından sonra çalışmalar başladı.

Samsun'da 20 yıldır beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Samsun'da Saitbey, Ulugazi ve Kökçüoğlu Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile firma arasında protokol imzalandı ve hak sahipleriyle görüşmeler başladı. 

Atakum'da inşaat çalışmaları hızlandı!

Samsun'un Atakum ilçesinde şehrin çehresini değiştiren projelere hızla devam ediliyor. Çalışmalar hakkında konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "4,5 yıllık görev sürecimizde, ilçemizin neredeyse her noktasında bir proje yükseldi" dedi.

Çarşamba'daki dönüşüm çalışmaları Türkiye'ye örnek oluyor!

Samsun’un Çarşamba ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.  

samsun tramvay çalışmaları Haberi

samsun tramvay çalışmaları


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, OMÜ Ziraat Fakültesinde öğrencilere "İnsanlar ve İletişim" konulu sunum yaptı.


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kredi taleplerinin İller Bankası yönetim kurulundan geçtiğini, tramvayı 2018 sonuna doğru üniversiteye çıkaracaklarını söyledi.

OMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir'in verdiği 'Tarımda Girişimcilik' dersinin bu haftaki konuğu Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz oldu. OMÜ Ziraat Fakültesi Prof. Dr. Fahrettin Tosun Salonu’nda düzenlenen programda Başkan Yılmaz, öğrencilere "İnsanlar ve İletişim" konulu sunum yaptı. Üniversitenin Samsun ile bütünleşmesine katkı sağlaması amacıyla gerçekleştirilen sunuma; Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Hüsnü Demirsoy, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

"DÜNYANIN EN ÖNEMLİ SERMAYESİ: İLETİŞİM"

İnsanın hayatında en çok...