19 / 03 / 2024

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi

Samsun Vezirköprü'de 2014'te inşa edilen devlet hastanesi yaklaşık 3 ay önce hizmete sunuldu. Hastanenin son halini görüntüleyen CHP İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, "Hastanenin tavanında akma, duvar ve merdivenlerde çatlaklar var. Tavan alçı kaplamaları kırılmış" diye konuştu.

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi yeniden ihaleye çıkıyor!

Sağlık Bakanlığı, yüzde 75'i tamamlanan 150 yataklı Vezirköprü Devlet Hastanesinin inşaatının yüklenici firmanın iflası sebebi ile tamamlanamadığını yeniden ihaleye çıkacağını açıkladı. 

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi'nin inşaatı durdu!

Vezirköprü'ye yapılan devlet hastanesi ile ağız ve diş sağlığı merkezi inşaatı yüklenici firmanın işi bırakması sonucu durdu.

O ildeki 53 adet tarla kiraya veriliyor! Yıllık kira bedelleri 2 bin 300 TL'den başlıyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun ili, Atakum, Ayvacık, Bafra, Çarşamba, Havza, Kavak, Ladik, Salıpazarı ve Vezirköprü ilçelerinde yer alan 53 adet tarlayı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak, o ildeki 2 arazi ile 1 arsayı 8 taksitle satıyor! 15 bin 800 TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın! 

Vezirköprü Milli Emlak Şefliği, Samsun ili, Vezirköprü ilçesi, Narlısaray ve Çanaklı mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Samsun Vezirköprü'de yeni yapılan hastane için dökülüyor iddiası!

Samsun Vezirköprü'de 2014'te inşa edilen devlet hastanesi yaklaşık 3 ay önce hizmete sunuldu. Hastanenin son halini görüntüleyen CHP İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, "Hastanenin tavanında akma, duvar ve merdivenlerde çatlaklar var. Tavan alçı kaplamaları kırılmış" diye konuştu.

Samsun Vezirköprü itfaiye binasının inşaatı tamamlandı!

Samsun Vezirköprü'de inşa edilen itfaiye binanın yapımı tamamlandı. İtfaiye binasının yakın zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılıyor!

Samsun'da koronavirüs vakalarının artması nedeniyle Gazi Devlet Hastanesi’nin bitişiğine ek bina inşası için karar alındı. Acil servisin pandemi kısmının genişletileceği bina, Covid-19 hastalarını tedavisi için kullanılacak.

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi hizmete açılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Sağlık Bakanlığınca yapılan 200 yataklı Vezirköprü Devlet Hastanesinin pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlayacağını müjdeledi.

Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi olacak yayla çöplüğe dönüştü!

Samsun'da Vezirköprü ilçesi Kunduz Ormanlarında 2017 yılında 45 milyon liraya ihale edilen Milli Takımlar Kamp Tesisleri'nde şu zamana kadar hiç bir çalışma yapılmadı. Yaylaya inşa edilen tesis alanı beton çöplüğüne dönüştü. 

TOKİ Samsun Vezirköprü başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Samsun Vezirköprü Nalbantlı başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı

Uzunköprü'de yeni devlet hastanesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın üstlendiğini duyurdu. Karaismailoğlu, "Projede şu an fiziki gerçekleşme yaklaşık yüzde 47'ler seviyesinde" dedi...

Devlet Bahçeli Köprüsü Eylül'de ihaleye çıkıyor!

30 Mart 2016'da temeli atılan fakat üçte biri yapılabilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adını taşıyan Adana’daki köprü için yeni bir adım atıldı. Karayolları Eylül'de köprü için ihaleye çıkacak...

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi Haberi

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 2014'te 150 yataklı olarak inşaatına başlanılan ilçe devlet hastanesinin yüzde 75’inin tamamlanmasının ardından 2016'da inşaatı yüklenici firmanın ekonomik sıkıntıları sebebiyle durdu.

Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre; 2017'de ise firmanın tasfiyesi gerçekleştirildi. Kalan yüzde 25’lik kısım için yeniden ihale yapılacağı ve 2018 yılı sonuna kadar tamamlanacağı açıklanan hastane ancak Kasım 2020'de hizmete sunuldu. 

Yatak sayısı 200’e yükseltilen hastanenin maliyeti de yaklaşık 45 milyon TL'ye ulaştı. Açıldıktan sonra vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine CHP İlçe Başkanı Onur Bayburtlu hastaneye giderek incelemelerde bulundu. 

HASTANE 3 AYDA DÖKÜLMEYE BAŞLADI

Bayburtlu, hastaneni 3 ayda dökülmeye başlandığını dile getirdi.

Hastanede dökülen, çatlayan, çöken kısımları görüntüleyen Bayburtlu, “Binaların yapımına başlanıyor ama bitirilemiyor. Tam bitti bitecek derken, müteahhit kaçıyor. Yenisi geliyor yarıdan aldığı işi bitiriyor. Ancak, zamanla ya göçüyor...