26 / 04 / 2024

Samsun vizyon projesi

Samsun vizyon projesi

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milli kurtuluş mücadelesini başlatmak üzere çıktığı Samsun'da ilk adımlarını attığı güzergah, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye'nin yeni vizyonu olarak yeniden düzenlenecek.

İnegöl Vizyon 12 soruda tüm detaylarıyla!

Bursa İnegöl’de yükselecek olan İnegöl Vizyon Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 306 adet konuttan ve 13 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, İnegöl Vizyon Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

Samsun Saathane Projesi'nde 8 katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Saathane Projesi kapsamında yıkım çalışmaları tam gaz ediyor. Proje kapsamında 8 katlı bir yapının yıkımı daha gerçekleşti. 

Mersin Mezitli Metrosu için imzalar atıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımdaki vizyon projesi olan metro için imzalar atıldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, metro projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Samsun Subaşı Meydan Projesi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Subaşı Meydan Projesi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 25'i tamamlandı.

Kanal İstanbul yakında başlıyor!

Kanal İstanbul Projesi hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, projenin dünya genelinde lojistik vizyon projesi olacağını dile getirdi. 

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul Türkiye'nin vizyon projesidir!

Kanal İstanbul Projesi hakkında değerlendirme yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi için Türkiye'nin vizyon projesi olduğunu dile getirdi. 

Kanal İstanbul neden gerekli? Ünlü profesör açıkladı!

Şehir Yönetimi Uzmanı Prof. Dr. Recep Bozdoğan, İstanbul'un vizyon projesi Kanal İstanbul ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu...

Samsun Saathane Meydanı Projesi’nde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapımı devam eden Saathane Meydanı Projesi hakkında açıklamada bulundu. 

Düzce-Bolu-Karabük-Samsun YHT projesi ne zaman açılacak?

Karadeniz bölgesi için planlanan bir raylı sistem projesi olup olmadığı ve Düzce-Bolu-Karabük-Samsun yüksek hızlı tren hattı açılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Yılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Samsun'da Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

TOKİ Samsun Nalbantlı projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesi satışa sunuldu. Projede toplam 155 adet konut bulunuyor.

TOKİ Samsun Ladik başvuruları başladı!

TOKİ Samsun Ladik projesi için başvuru dönemi başladı. Proje için son başvuru tarihi 28 Haziran 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Samsun Alaçam 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Samsun Alaçam 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Samsun Alaçam 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Samsun Alaçam 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Samsun Alaçam 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Samsun Alaçam 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Samsun vizyon projesi Haberi

Samsun vizyon projesi

TÜRKİYE'de konusunun uzmanı, profesyonel şehir plancılarının destekleriyle yürütülen 19 Mayıs Rota Projesi, Anıtkabir gibi ülkenin önemli mekanlarından biri haline gelecek. Projenin mimarı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, dünya tarihinin önemli dönüm noktalarından olan 19 Mayıs 1919'un ruhunu ve meşalesini, büyük bir hassasiyet ve incelikle Türk halkının hizmetine sunacaklarını açıkladı. Milli kurtuluş mücadelesinin başkenti Samsun, ilk meşalenin yakıldığı 19 Mayıs 1919 rotasını Türkiye'nin 2023 vizyonu çerçevesinde planlayarak projelendiriyor. Bu vizyon proje için harekete geçen Samsun Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına başladı. Büyük Samsun Oteli'nin yıkımıyla start alan proje, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın üstlendiği Panoroma 1919 Müzesi, İlkadım Anıtı, Kurtuluş Yolu, Atatürk Anıtı, Cumhuriyet Meydanı ve büyük önderin kaldığı Mıntıka Palas Oteli'ni de kapsayan meşale alan, yeni rekreasyon ve peyzaj düzenlemeleri...