25 / 04 / 2024

Samsun Yakakent alt yapı çalışmaları devam ediyor

Samsun Yakakent alt yapı çalışmaları devam ediyor

Samsun’un batıdaki son ilçesi olan Yakakent, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal mahallelerinde başlattığı alt yapı çalışmaları ile adeta çağ atılıyor.

Topraktan çıkan altın; kilosu 2 bin TL'den satılıyor

Samsun'da salep hasadı başladı. Hasadına başlanan salebin kurusunun kilosu 2 bin liraya satılıyor. İşte topraktan çıkan altın olarak adlandırılan salep hasadı hakkında detaylar...

Endeksa, Samsun'un en çok değerlenen ilçelerini açıkladı!

"Kent Kıymet Raporu" serisiyle şehirleri mercek altına almayı sürdüren Endeksa, son olarak Samsun'un en değerlenen ilçelerini de peş peşe açıkladı.

Altını olanlar dikkat! Ünlü ekonomist şifreyi verdi

Samsun Kuyumcular Odası Başkanı ve Ekonomi Uzmanı Dr. Salih Özman, altına yatırım yapan vatandaşlara dikkat çeken tavsiyelerde bulundu. 

Samsun'da hayata geçirilmesi planlanan 2.2 milyar TL'lik 109 proje, yatırım teşvik belgesi aldı!

Samsun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen yatırımcıların teşvik başvurularının 2020'de bir önceki yıla göre yükseldiği şehirde, 2020'de teşvik tutarında 2019 yılına göre yüzde 56 artış yaşandığı kaydedildi.

Samsun'da 5 katlı binanın altından geçen sokak görenleri hayrete düşürüyor!

Samsun'un İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'nde 5 katlı binanın altından geçen sokak, görenleri hayrete düşürüyor.

Samsun-Sivas demir yolunun tüm alt ve üstyapısı yenilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Samsun-Sivas demir yolu hattındaki modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla ilgili, 'Hattımızda kurulan sinyalizasyon sistemi ile birlikte kapasitemiz iki katına çıktı, yenilenen hattımız çok daha konforlu, emniyetli ve güvenli hale geldi." dedi.

Samsun Yakakent'e yeni otogar inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada Yakakent’e ilçe otogarı ile iskele kafe yapacaklarını dile getirdi. 

TOKİ Samsun Nalbantlı alt gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü  Nalbantlı alt gelir grubu projesinde yer alan 53 adet konut satışa çıkarıldı.

Samsun Asarcık'a 100 konutluk yeni mahalle!

Samsun'un Asarcık İlçesi'nde devam eden alt yapı yatırımlarını denetleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada"Asarcık'ta kuracağımız 100 konuttan oluşan yeni mahalle, ilçenin şehirleşmesine büyük katkı sağlayacak" diye konuştu.

Samsun Vezirköprü alt gelir kura çekilişi ne zaman?

Samsun Vezirköprü alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 4 Kasım tarihinde başlamıştı.

TOKİ Vezirköprü alt gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Samsun Vezirköprü alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Samsun Vezirköprü alt gelir başvuruları 4 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı alt gelir projesinde yer alan konutlar 4 Kasım'da satışa çıkıyor.

Samsun Yakakent alt yapı çalışmaları devam ediyor Haberi

Samsun Yakakent alt yapı çalışmaları devam ediyor



Samsun’un batıdaki son ilçesi olan Yakakent, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal mahallelerinde başlattığı alt yapı çalışmaları ile adeta çağ atılıyor. İlçenin merkezi dahil bir çok mahallesi şantiyeye dönerken, yatırımlar ise hızla sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın 30 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesi ziyaretinde ilçe ve köy halklarına söz verdiği çalışmalar, süratle devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) ekipleri, mahallelerin yol, su ve kanalizasyon sorunlarını tarihe gömmek için ilçede yoğun çaba harcıyor. Daha yaşanabilir bir Yakakent için gece gündüz çalışan Smasun Büyükşehir Belediyesi ekipleri, beton, stabilize ve asfalt yollarla ilçe ulaşımına konfor kazandırırken, içme suyu problemleri de tek tek çözülüyor. Yol yapım çalışmalarının sürdüğü Yakakent’te Fen İşleri Daire...