29 / 03 / 2024

Samsunda ahır ve ağıl yapımına yüzde 50 hibe desteği

Samsunda ahır ve ağıl yapımına yüzde 50 hibe desteği

Samsun’da, Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) projesi kapsamında büyükbaş ve küçükbaş hayvancılıkta ahır ve ağıl yapımına yüzde 50 hibe desteği müracaatları başladı.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Yatırımcılar dikkat: O ilimizde gayrimenkul satış ihalesi gerçekleştirilecek! İşte başvuru şartları ve ihale bedeli

Yatırımcıları merakla ilgilendiren bir ihale daha duyuruya çıktı. Tasfiye Halinde Gıdak Tavukçuluk Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’ne ait olan tarla içinde bir ev, ahır ve samanlık olarak kullanılan alan satışa çıktı.

Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehirde yıkımlara neden oldu. Depremlerin ardından Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen tek tek açıkladı! 

Kartepe'de kaçak ahır ve kümesler yıkılıyor!

Kartepe Belediyesi,ilçe genelinde bulunan kaçak kümes ve ahırları yıktı. Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı konuya ilişkin, "Çevre ve halk sağlığı ile sağlıklı ve planlı kentleşme önceliklerimizdendir" dedi...

Van'da 254 konut ve 297 ahır yıkıldı, 694 yapı ağır hasar aldı! 

Dün İran'da Türkiye sınırına yakın bölgede meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem Van'da can ve mal kaybına yol açtı. Depremde 254 konut ve 297 ahır yıkıldı, 694 yapı ise ağır hasarlandı...

TOKİ Ağrı'da 500 ahır projelendirilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ağrı'da 25, 50 ve 75 başlıklı 1241 dönümlük arazide TOKİ Başkanlığınca yaklaşık 500 ahır projelendireceğiz" dedi...

İşte lüks malikaneye dönüşen ahır!

İngiltere'de 17. yüzyıldan kalma ahır lüks bir malikaneye dönüştü. Gören herkesi şaşkınlık ve hayranlık içinde bırakan malikanenin şimdiki değeri 7.5 milyon dolar.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın gayrimenkulleri TBMM'de!

1.1.2003 tarihi itibarıyla Kültür Ve Turizm Bakanlığı tarafından özel şahıslardan kiralanan taşınmaz ve araçlar ile bunlara ödenen kiralar meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan soru önergesi hazırladı.

Samsun'da ahır ve ağıl yapımına yüzde 50 hibe desteği!

Samsun’da, Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) projesi kapsamında büyükbaş ve küçükbaş hayvancılıkta ahır ve ağıl yapımına yüzde 50 hibe desteği müracaatları başladı.

Türkiye'nin Atina Kültür ve Tanıtma Müşavirliği'nin yeni ofisi açıldı!

Türkiye'nin Atina Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşavirliği'nin yeni ofisi, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile Yunanistan Turizm Bakanı Olga Kefaloyanni'nin katıldığı törenle açıldı.

Çankırı ve Karabük'te elektrik kesintisi! 2 Aralık 2014

Başkent Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Çankırı ve Karabük'te 02 Aralık 2014 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte o bölgeler...

Uluslararası Akdeniz Tarihi, Kültürü ve Siyaseti Sempozyumu 27-28 Kasım'da yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Akdeniz Akademisi, 27 - 28 Kasım tarihlerinde düzenleyeceği “ Uluslararası Akdeniz Tarihi, Kültürü ve Siyaseti Sempozyumu” nda Akdeniz’in seçkin isimlerini ağırlayacak.

Bomonti Kültür ve Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Bomonti Kültür ve Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi, Cem Yegül, Ekrem Nevzat Öztangut, Ahmet Raif Ünüvar, Levent Veziroğlu, Serhan Vardarlı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Samsunda ahır ve ağıl yapımına yüzde 50 hibe desteği Haberi

Samsunda ahır ve ağıl yapımına yüzde 50 hibe desteği

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 2014 yılında uygulamaya konulan Doğu Karadeniz Projesi kapsamında, büyükbaş ve küçükbaş hayvancılıkta ahır ve ağıl yapımına yüzde 50 hibe desteği veriliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven, “İlimizde 2014 yılından beri uygulanmakta olan proje kapsamında bu yıl büyükbaş ve küçükbaş hayvancılıkta ahır ve ağıl yapımı veya modernizasyonu projelerine yüzde 50 hibe desteklemesi müracaatların 1 Ocak 31 Mart 2016 tarihleri arasında Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Kırsal kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü’ne şahsen yapılacaktır. Ayrıca daha önceki yıllardan talepleri alınmış damızlık boğa, damızlık koç-teke taleplerinin fazla olması ve dağıtımlarının devam etmesi nedeniyle 2016 yılında damızlık boğa, damızlık koç-teke müracaatları alınmayacaktır”...