25 / 04 / 2024

samsung sevgililer günü kampanyası

samsung sevgililer günü kampanyası

Turkcell açıklamasına göre, Turkcell, Samsung iş birliğiyle 1 - 28 Şubat tarihleri arasında Samsung Note 8.0 ya da Samsung Tab 3.8 alan herkesi, sevdiğiyle birlikte Avrupa'ya uçuruyor...

Nef Arsa'lar 29 Şubat'a kadar Sevgililer Günü'ne özel yüzde 30 indirimli!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren Nef Arsa projelerinde Sevgililer Günü Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında 29 Şubat'a kadar arsalar yüzde 30 indirimle satılacak.

A101'de 14 Şubat "Sevgililer Gününe" özel indirim fırsatları!

A101 14 Şubat 2024 aktüel ürünlerini yayımladığını kataloğu duyurdu. Buna göre, 14 Şubat'ta seçili elektronik ürünleri, gıda ve oyuncaklarda indirimler mevcut. 

Vatan Bilgisayar'dan Babalar Günü hediyesi: Samsung Galaxy S20 Fe alana 1.699 TL'lik Buds2 Hediye!

Vatan Bilgisayar, Babalar Günü'nü kutlamak için özel bir kampanya düzenliyor. Samsung Galaxy S20 Fe akıllı telefonunu satın alanlara 1.699 TL değerindeki Buds2 kablosuz kulaklıklarını hediye ediyor. İşte ayrıntılar...

Samsung Galaxy S22'ye Teknosa'dan 3.100 TL'lik Babalar Günü indirimi!

Babalar Günü'nde Teknosa'dan özel bir teklif: Samsung Galaxy S22 için 3.100 TL indirim! Babalar Günü'nü kutlamak için mükemmel bir fırsat sunan Teknosa, Samsung Galaxy S22'yi oldukça cazip bir fiyatla sunuyor.

Turkcell'den babalar gününe özel indirim başladı! Samsung Galaxy Tab S7 FE'ye muhteşem kampanya

Turkcell'in babalar günü hediye konsepti büyük ilgi gördü. Babanıza en özel hissetmesi için alacağınız hediyeler Turkcell ayrıcalığı ile satışa çıktı. Turkcell'in Pasaj uygulamasından hediyenizi seçin babanızı mutlu edin. İlk alışverişlerde 100 TL hediye çeki fırsatını da değerlendirin. İşte detayla

Carrefoursa'dan Babalar Günü'ne özel indirimler start aldı! Samsung Galaxy Watch4 gümüş saat 3 bin 399 TL'ye düştü!

Babalar Günü için geri sayım başladı. Bu kapsamda zincir marketlerde kampanyalarına başladı. İşte Babalar Günün'de alınacak hediyeler...

Vatan Bilgisayar'dan babalar gününe özel kampanya! İşte Samsung Galaxy S23 fiyatı

Vatan bilgisayar babalar gününe özel tertiplediği kampanya ile gündeme geldi. Samsung Galaxy S23 akıllı telefonu makul fiyata veren ve yanında Samsung Galaxy buds2 kulaklık hediye almak için haberimizind etayını mutlaka okuyun.

Samsung Galaxy F54'ün teknik özellikleri gün yüzüne çıktı!

Cihazın kamera özellikleriyle dikkat çeken Samsung Galaxy F54'ün teknik özellikleri sızdırıldı ve çıkış tarihi tahmin ediliyor.

14 Şubat sevgililer gününe özel çılgın indirim! Bu yüzükleri görenin gözleri kamaşacak! Favori 10 Şubat fiyat listesi

Favori pırlanta 14 Şubat sevgililer gününe özel çılgın indirim kampanyası başlattı. Pırlanta yüzüklerde net yüzde 55 indirim başladı. Bu yüzükleri görenin gözleri kamaşacak! Favori 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

Sevgililer Günü'ne özel dev fırsat! Sepette ek yüzde 10 indirim! Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Koçak'ta altın ve pırlanta takılarda dev fırsat başladı. Sevgililer gününe özel kampanya başlatan Koçak'ta ek yüzde 10 indirim de sepette uygulanıyor. İşte Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi.

14 Şubat sevgililer günü fırsatı başladı! Tüm takılarda yüzde 50'ye varan indirim! Altınsepeti 8 Şubat fiyat listesi

Altınsepeti'nde 14 Şubat sevgililer günü fırsatı başladı. Altın takıların hepsinde yüzde 50'ye varan büyük kampanya başladı. Peki altın takıların fiyatları ne kadar?

Bu Sevgililer Günü indirimi kaçmaz! Safir yüzük 2.813 TL’ye düştü! 6 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Sevgililer Günü’nde sevgilisine değerli bir hediye almak isteyenler bu indirimi çok sevecek. Lal Pırlanta’da  alyanslar, tam tur yüzükler, su yolu bileklikler, tek taş kolyeler ve gerdanlıklarda yüzde 65 indirime girdi. Peki indirimde hangi pırlanta takı kaç TL?  İşte detaylar…

Altınbaş'tan çılgın Sevgililer Günü kampanyası! Fiyatlar tek tek düştü! 6 Şubat 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan müjde gibi müjde! Sevgililer Günü'ne özel kampanya düzenledi. İşte ayrıntılar...

samsung sevgililer günü kampanyası Haberi

samsung sevgililer günü kampanyası


Turkcell'den şubat ayı boyunca Samsung tablet alan herkes, Avrupa'ya çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti kazanıyor.


Turkcell açıklamasına göre, Turkcell, Samsung iş birliğiyle 1 - 28 Şubat tarihleri arasında Samsung Note 8.0 ya da Samsung Tab 3.8 alan herkesi, sevdiğiyle birlikte Avrupa'ya uçuruyor.


Sevgililer Günü için özel olarak kurgulanan kampanya kapsamında, Turkcell İletişim Merkezlerine gelerek tablet bilgisayarını ister peşin ister kontratlı alan Turkcell müşterileri, Avrupa'nın çeşitli kentlerine çekilişsiz kurasız 2 kişilik gidiş-dönüş bileti kazanıyor.


Kampanya kapsamında hediye edilen çift kişilik ekonomi sınıfı gidiş-dönüş uçak biletleri, İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya kalkışlı Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Milano, Paris, Londra, Viyana, Münih, Berlin, Roma ve Atina uçuşlarında kullanılabiliyor.


Samsung tabletlerini Turkcell Satış noktaları ve "www.turkcell.com.tr"den alan müşterilerin, bilet hakkından faydalanabilmeleri için, öncelikle "www.sevdiginleavrupayauc.com" internet sitesine Turkcell satış...