17 / 04 / 2024

samsung turkcell 14 şubat kampanyası

samsung turkcell 14 şubat kampanyası

Turkcell açıklamasına göre, Turkcell, Samsung iş birliğiyle 1 - 28 Şubat tarihleri arasında Samsung Note 8.0 ya da Samsung Tab 3.8 alan herkesi, sevdiğiyle birlikte Avrupa'ya uçuruyor...

ŞOK’ta çift kişilik yorgan 299 TL’ye, koltuk örtüsü 115 TL’ye, Samsung elektrikli dik süpürge 7 bin 899 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta Türkiye Cumhuriyet’inin 100’ncü yılına özel düzenlenen indirim kampanyası devam ediyor. Buna göre, çift kişilik yorgan 299 TL’ye, koltuk örtüsü 115 TL’ye, Samsung elektrikli dik süpürge 7 bin 899 TL’ye düştü. İşte 14 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

Samsung modelleri için Android 14 / One UI 6.0 güncellemesi: Temmuz 2023 güncel liste!

Samsung modelleri arasında, Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini alacak olanlar hangileridir, şimdiye kadar bilinen tüm modelleri sizinle paylaşıyoruz.

Android 14 güncellemesi heyecanla bekleniyor: Samsung, Xiaomi, OPPO, OnePlus ve Vivo... Hangi telefonlar alacak?

Heyecanla beklenen Android 14 güncellemesi için telefon kullanıcıları arasında merak büyük! İşte güncelleme listesi...

Samsung telefonu olanlar güncelleme sonrası bu sorunu atlamasın! İşte detaylar

Samsung’a gelen Android 14 güncelleme sonrasında bir sorun tespit edildi ve Android kullanıcılarına uyarı geldi. Ekranda oluşan çizgi sorunu kullanıcıların sinirlenmelerine neden oldu. Samsung Galaxy kullanıcılarını rahatsız eden bu sorunun çözümü ise düşünülüyor.

Migros'tan akıllı saat müjdesi! Dev marka akıllı saatin fiyatı sadece 359 TL! İşte 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Migros, birbirinden eşsiz akıllı saatleri satışa çıkardı. Bu saatler arasında Apple'dan Xiaomi'ye, Samsung'dan Reeder'a birbirinden farklı cihazlar bulunuyor. Peki, Migros'ta hangi akıllı saat ve akıllı bileklikler satılıyor? İşte 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

 Samsung çamaşır makinesi kaç TL? en uygun nerede? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Çamaşır makinelerinde en verimli temizlik en beyaz çamaşırlar ev hanımlarının bir çamaşır makinesinden en verimli almak istediği özellik. Samsung bu beklentinizi en profesyonel olarak karşılığını veriyor. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Turkcell'den babalar gününe özel indirim başladı! Samsung Galaxy Tab S7 FE'ye muhteşem kampanya

Turkcell'in babalar günü hediye konsepti büyük ilgi gördü. Babanıza en özel hissetmesi için alacağınız hediyeler Turkcell ayrıcalığı ile satışa çıktı. Turkcell'in Pasaj uygulamasından hediyenizi seçin babanızı mutlu edin. İlk alışverişlerde 100 TL hediye çeki fırsatını da değerlendirin. İşte detayla

Turkcell BİP'ten dev kampanya! O kişilere 49 bin 999 TL TL'lik iPhone 14 Pro Max hediye!

Turkcell BiP, BiPClub üyelerine özel düzenlediği çekilişle, iPhone 14 Pro Max cep telefonu kazanma şansı sunuyor. Kampanyaya katılmak için Turkcell BiP uygulamasını indirip çekilişe başvurabilirsiniz. Detaylar haberimizde!

Samsung'dan Android 14 müjdesi!

Samsung, 2023 yılının ikinci yarısında bazı akıllı telefon modellerine Android 14 tabanlı One UI 6.0 sürümünü sunmaya başlamayı planlamaktadır.

Samsung, Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesi alacak modelleri açıkladı!

Samsung, Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Yeni sürümün, önceki sürümlere benzer şekilde One UI arayüzüne hızlı bir şekilde entegre edilmesi planlanıyor. 

Fiyatı uygun özellikleri yüksek! Samsung Galaxy A03'e bomba indirim

Carrefour'un fiyat performans serisinde, bütçesi sınırlı olan kişiler için mükemmel bir seçenek olan  Samsung Galaxy A03 var. Carrefoursa Kart'a özel  yüzde 10 kampanya fırsatını kaçırmayın.  İşte 14 Nisan 2023 fiyat listesi

Android 14/One UI 6.0 almayacak Samsung cihazlar!

Hangi Samsung modellerinin Android 14/One UI 6.0 güncellemesi almayacağı konusu, merak edilen bir konudur. Şimdiye kadar belli olan tüm modelleri paylaşarak, bu konuda bilgi sahibi olmanızı sağlayabiliriz.

Samsung, Android 14 tabanlı OneUI 6.0'ı almayacak cihazları duyurdu!

Android 14 ile ilgili tüm çalışmalar tüm hızıyla devam ederken Samsung, OneUI 6.0'a güncelleme yapılamayan bir model belirledi.

samsung turkcell 14 şubat kampanyası Haberi

samsung turkcell 14 şubat kampanyası


Turkcell'den şubat ayı boyunca Samsung tablet alan herkes, Avrupa'ya çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti kazanıyor.


Turkcell açıklamasına göre, Turkcell, Samsung iş birliğiyle 1 - 28 Şubat tarihleri arasında Samsung Note 8.0 ya da Samsung Tab 3.8 alan herkesi, sevdiğiyle birlikte Avrupa'ya uçuruyor.


Sevgililer Günü için özel olarak kurgulanan kampanya kapsamında, Turkcell İletişim Merkezlerine gelerek tablet bilgisayarını ister peşin ister kontratlı alan Turkcell müşterileri, Avrupa'nın çeşitli kentlerine çekilişsiz kurasız 2 kişilik gidiş-dönüş bileti kazanıyor.


Kampanya kapsamında hediye edilen çift kişilik ekonomi sınıfı gidiş-dönüş uçak biletleri, İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya kalkışlı Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Milano, Paris, Londra, Viyana, Münih, Berlin, Roma ve Atina uçuşlarında kullanılabiliyor.


Samsung tabletlerini Turkcell Satış noktaları ve "www.turkcell.com.tr"den alan müşterilerin, bilet hakkından faydalanabilmeleri için, öncelikle "www.sevdiginleavrupayauc.com" internet sitesine Turkcell satış...