25 / 04 / 2024

samut inşaat kepez projesi

samut inşaat kepez projesi

Samut A.Ş.'nin sahibi Hüseyin Samut, yeni projesi Samut Comfort City'i anlattı. Kepez'de yer alan proje 8 bloktan oluşan 84 konuttan meydana gelecek.

Antalya Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Antalya Kepez'de inşa edilen şehir hastanesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor.

Antalya'da 139.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de 139 milyon 799 bin 143 TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Sağlık Bakanlığı'nca Kepez'de yapılması planlanan 1078 yatak kapasiteli Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaatına start verildi.

Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi'nin inşaatında son durum!

Antalya'nın Kepez ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel döneminde başlatılan Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi'nin inşaatında bir ilerleme kaydedilemedi...

Koronavirüs Antalya'da inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Antalya'nın Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal, koronavirüsün inşaat sektörüne olan etkilerini anlattı. Ünal, müteahhitlerin sınıflandırılması, hafriyat ve yapı denetim konularında sıkıntı yaşadıklarını belirtti...

Kepez Belediyesi arsa karşılığı inşaat yaptırıyor!

Kepez Belediyesi, Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm projesi düzenleme şeklinde taşınmaz satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat işleri yaptırıyor..

Kepez Belediyesi'nden 9.6 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Çanakkale Kepez Belediyesi, Hamidiye Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İnşaat işi için ihale 28 Mart'ta yapılacak..

Hakan Tütüncü'den inşaat ruhsat ücreti müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği’nin toplantısına katıldı. Hakan Tütüncü, inşaat ruhsat ücreti müjdesi verdi. 

Antalya Kepez-Santral dönüşüm projesinde inşaat başladı!

Sur Yapı'nın Antalya Kepez-Santral bölgesinde hayata geçireceği dev kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında inşaat başladı. 

Kepez Santral kentsel dönüşüm projesinde inşaat başladı!

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm alanında inşaat çalışmaları başladı

Ülkenin lokomotifi inşaat!

Kepez Müteahhitler Dernek Başkanı Süleyman Akbıyık, inşaat sektörünün 10 milyon kişiye istihdam sağladığını belirterek, inşaatın lokomotif bir sektör olduğunu dile getirdi.

Sicil affı inşaat sektörünü canlandıracak!

Kredi ile ev alacak olan bazı vatandaşların bankalarda sicil sorunuyla karşılaştıklarına dikkat çeken Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, sicil affının inşaat sektörünü canlandıracağını söyledi.

samut inşaat kepez projesi Haberi

samut inşaat kepez projesi

Samut İnşaat A.Ş.'nin sahibi Hüseyin Samut projelerini ve sektörünü değerlendirdi.


Öncelikle sizi çok kısaca tanıyabilir miyiz?


Antalya’nın Finike ilçesinde hayata merhaba dedim. Çocukluk ve lise yıllarım orada geçti. Çok erken yaşta iş hayatına ve sektöre atıldım. 1994’ten bugüne başarıyla faaliyetini sürdüren Samut A.Ş.’nin 16 yaşımdan bu yana başındayım.  Bir aile şirketi özelliği taşıyan firmamızı ailem ile birlikte bugünlere getirdik. Başarımdaki en büyük pay sahibi şüphesiz ailemdir.


22 yıllık sektör hayatımızda 50’ye yakın projeye imza attık. TBMM’den emekli bir babanın oğlu olmak henüz küçük yaşlardan itibaren devlet büyükleri ile bir araya gelmemi sağladı. Bu da erken yaşta büyük ufuklara sahip olmama neden oldu. Tabi akabinde başarılı işler de peş peşe geldi. Hayata geçirdiğimiz bu projeler Samut A.Ş. imzasıyla, gelişen Antalya yapılanmasında modern katkılar...