18 / 04 / 2024

San-İş

San-İş

Altyapı inşaatları, kamu hizmet binaları, endüstriyel tesisler, yol inşaatları ve süt ve besi hayvancılığı çiftlikleri alanında çalışmalara imza atan San-İş Ürgüp'e 120 odalı bir otel inşa edecek...

Nuh Mekanik Elektrik Elektronik Yazılım Makine Denizcilik Mad.Enerji İnş.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nuh Mekanik Elektrik Elektronik Yazılım Makine Denizcilik Mad.Enerji İnş.San.Tic.Ltd.Şti. 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Rıza Düzova tarafından kuruldu.

Krg Grup Otomotiv İnşaat Hafriyat Petrol Endüstriyel Temizlik Ve Orman Ürün.İç Dış Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Krg Grup Otomotiv İnşaat Hafriyat Petrol Endüstriyel Temizlik Ve Orman Ürün.İç Dış Tic.San.Ltd.Şti. Ayşe Baş tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

San Francisco'da 300 bin liraya sokak satıldı!

Amerika'nın San Francisco bölgesinde bulunan sokağın arsasına ait vergiler yıllardır ödenmediği için satışa çıktı. Tina lam ve Michael Cheng isimli çift, 700 milyonluk sokağı 300 bin liraya satın aldılar.

Öz Melid Yapı İnşaat İnşaat Malz. Elek.Elektr.Bil.Tek.İp.Teks.Orm.Ür. Ak.Haf.Tur.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Öz Melid Yapı İnşaat İnşaat Malz. Elek.Elektr.Bil.Tek.İp.Teks.Orm.Ür. Ak.Haf.Tur.San.Tic.Limited Şirketi Fatih Soğancı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Plan Proje Taahhüt Mimarlık En.Güv. Sist.Ve San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Plan Proje Taahhüt Mimarlık En.Güv. Sist.Ve San.Tic.Ltd.Şti. Mehmet Fatih Kayhan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti Necat Canlı ve Mehmet Sabrı Canlı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Poyraz Emir Lojistik İnşaat Otomotiv Elektrik Kimyevi Maddeler İth.İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Emir Lojistik İnşaat Otomotiv Elektrik Kimyevi Maddeler İth.İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi Ömer Kartal tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

FETÖ sanığı Hüseyin Yılmaz dört katlı binayı 70 bin liraya almış!

FETÖ/PDY'nin "Çubuk Merkez Mütevelli Heyeti Yapılanması"na yönelik 24'ü tutuklu, 78 kişi hakkında açılan davanın görülmesine, sanık savunmalarıyla devam edildi. Duruşmada, örgüte finansal destek sağlamakla suçlanan sanık Hüseyin Yılmaz savunma yaptı.

Ha-Kem Madencilik Turizm İnşaat Sosyal Hizmetler Nakliye Orman Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ha-Kem Madencilik Turizm İnşaat Sosyal Hizmetler Nakliye Orman Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti Kemal Durmaz tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cesa İnşaat Malzemeleri Mühendislik Hizmetleri Plastik Ürünleri Demir Çelik Oto Yedek Par.Tic.San.Ltd.Şti kuruldu!

Cesa İnşaat Malzemeleri Mühendislik Hizmetleri Plastik Ürünleri Demir Çelik Oto Yedek Par.Tic.San.Ltd.Şti 50 bin TL sermaye ile bugün Doğan Keskin tarafından kuruldu.

4a Beton Çelik Malzemeleri Test Laboratuvarı İnşaat Mimarlık Müh.Ve Hayvancılık Hizm.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

4a Beton Çelik Malzemeleri Test Laboratuvarı İnşaat Mimarlık Müh.Ve Hayvancılık Hizm.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Koçak, Cüneyt Bağcı, Mehmet Albustan ve Hüseyin Kaboğlu ortaklığında kuruldu.

Sekmen Maden Mermer İnşaat Endüstriyel Elektrik Nakliyat San. Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekmen Maden Mermer İnşaat Endüstriyel Elektrik Nakliyat San. Ve Ticaret Limited Şirketi Adanan Çetinkaya tarafından 650 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Qgc İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik İthalat İhracat Turizm Gıda San.Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qgc İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik İthalat İhracat Turizm Gıda San.Ve Ticaret Limited Şirketi Cansu Demir, Abdullah Sangh Alghanem ve Mahmoud Alqasır ortaklığında10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

San-İş Haberi

San-İş

Ürgüp Belediyesinin imar planı içerisinde bulunan, konut dışı kentsel çalışma alanı olan 9.850 m2’lik eski şişeleme fabrikasının arsasının ihalesine katılan 2 firmadan biri olarak, satın alan San-İş inşaat yetkilisi Mesut Can Pakova Ürgüp’teki inşaatımıza bu yıl sonunda başlamayı planlıyoruz. dedi.


1971 yılında kurulan SAN-İŞ, 40 yılı aşkın süredir, kamu ve özel sektördeki müşterilerine, inşaat taahhüt alanında hizmet sunuyor. Altyapı inşaatları (doğal gaz dağıtım şebekeleri, atık su, sulama kanalı, içme suyu şebekeleri), kamu hizmet binaları, endüstriyel tesisler, yol inşaatları ve süt ve besi hayvancılığı çiftlikleri alanında başarılı çalışmalara imza atan firma Ürgüp’teki satın aldığı alanda 120 odalı bir otel yapacak.


Ürgüp Belediyesinin şehit aileleri ve Ürgüp protokolüne düzenlediği iftara katılan Pakova, "inşallah başka bir ramazanda da Ürgüp’te açacağımız otelimizde yine birlikte iftar...