20 / 04 / 2024

Şan Ökten Tesisleri yıkıldı mı

Şan Ökten Tesisleri yıkıldı mı

Vodafone Arena’nın inşaat çalışmalarını başlatmak için İnönü Stadı’na ilk kazmayı vuran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün de Şan Ökten Tesisleri için kolları sıvadı. Orman, yıkım töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Tanyer Yapı, sanayi tesisleri pazarında büyümeyi hedefliyor...

Konut sektöründe 30 senedir birçok projeler yapan Tanyer Yapı, son 2 senedir adım attığı sanayi tesisleri inşası konusunda büyümesini sürdürdüğünü açıkladı. Şu an farklı sanayi bölgelerinde de toplam 10 adet şantiyesi bulunan Tanyer Yapı'nin hedefi büyümek. İşte haberin ayrıntıları...

Turizm Tesisleri Uygulama Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

Turizm Tesisleri Uygulama Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31207 Sayılı Resmi Gazete'te yayımlandı.

Bakanlıktan 'sanayi tesisleri kapatılacak' iddialarına yalanlama!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 'sanayi tesisleri kapatılacak' iddialarını yalanladı. Açıklamada, ''Asılsız haberler, gece gündüz fedakarca çalışan emekçilerimiz başta olmak üzere tüm üretim aktörlerince üzüntüyle karşılanmaktadır'' ifadeleri kullanıldı.

Ankara'da büyük takas! Anıttepe Büyükşehir'in olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenikent Osmanlı Stadı’nı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne vereceklerini, karşılığında Anıttepe Spor Tesisleri’ni alacaklarını açıkladı.

Mustafa Cengiz’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Florya teşekkürü!

Galatasaray Başkanı Mustafa Ocak Ayı Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalar yaptı. Cengiz, kulübün Florya Tesisleri'nin geri alınması hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Gaziantepspor’un tesisleri çürümeye terk edildi!

Yüklü miktarda yatırım yapılan Celal Doğan Tesisleri çürümeye terk edildi. Sahalar tarlaya, tesisin içi harabeye döndü.

Dövizle kira konusunu kökten çözüyoruz!

Merkez Bankası'nın faiz artırmasını değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dövizle kira konusunu kökten çözüyoruz. Dün akşam imzaladım, Resmi Gazete’de yayımlandı, hayata geçiyor." dedi...

Tekirdağ'da markalı konut atağı yaşanıyor!

Tekirdağ, İstanbul'a yakınlığıyla öne çıkıyor. İstanbul'daki sanayi tesisleri bu ile taşınıyor. Çorlu ve Çerkezköy gibi bölgelerde çalışan kesimle birlikte yoğun göç alan kentte markalı konut atağı yaşanıyor. Kentte üretim ve satış aşamasında 37 konut projesi bulunuyor.

TFF Riva Tesisleri ihaleye çıkıyor!

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin karşısında hayata geçireceği yeni tesis için ihal tarihi belli oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çekmeköy'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Çekmeköy’de kamu kurumları ve ilçe belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hizmet ve tesisleri hizmete açtı.

Manisa Selendi’ye içme suyu arıtma tesisleri geliyor!

İçme suyu arıtma tesisleri ile vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini daha da artıran Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’de yapılacak tesisler için düğmeye bastı.

Malatya Doğanşehir'e çöp dolum tesisi yapılacak!

Malatya Doğanşehir ilçesinde yapılan modern çöp dolum tesisleri, ilçenin çöp sorununu rahatlatacak. Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Büyükşehir Belediyesinin de desteği ile harekete geçti.

Staubli, İstanbul'da yeni ofis ve tesisleri açıldı!

Tekstil makineleri, akışkanlar için hızlı bağlantı elemanları ve robot üretiminden oluşan üç bağımsız alanda mekatronik çözümler sağlayan Stâubli'nin, İstanbul Anadolu Yakası -Tuzla'daki yeni ofis ve tesisleri açıldı.

Şan Ökten Tesisleri yıkıldı mı Haberi

Şan Ökten Tesisleri yıkıldı mı



Beşiktaş Şan Ökten Tesisleri’nin yıkım töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Fikret Orman, ses getirecek açıklamalarda bulundu.


Ertelenen iki maçın takımda olumsuz hava yaratıp yaratmayacağı yönündeki bir soru üzerine Orman, “Niye olumsuz hava yaratsın? Her şeye negatif tarafından bakarsan negatif olur. Doğa olayı. Kimsenin organize ettiği bir şey değil. ‘Hayır vardır’ demek lazım. Beşiktaş’ın çok kuvvetli bir kadrosu var. Çıkar, maçlarını oynar, kazanır. Takviye de yaptık. 4 transfer geldi. Veli, Tolgay, Boyko ve Alexis. Zaten takımımız kuvvetliydi. Alacak, para sıkıntısı yok. Bonservis borcu yok. Stadın son süreçleri. Kışın ortasında baharlı günler yaşıyoruz. Sıkıntı görmek isteyenler Beşiktaş karıştırmak isteyenler, kıskananlar olabilir. Onlar da olacaktır. Bir Moğol atasözü sanırım; Bir kurdun arkasından 40 tane köpek havlar. Zaten havlamıyorsa o kurt, kurt...