29 / 03 / 2024

Sancaktepe ihale

Sancaktepe ihale

Sarıgazi'de mülkiyeti belediyede olan 4 pafta 2051 No'lu parsel 4.705,69 m2 yüzölçümlü taşınmazı kaynak oluşturmak amacı ile satışa çıkarması CHP'li meclis üyeleri tarafından yargıya taşındı.

Sancaktepe Şehir Hastanesi için yeni ihale!

4 bin 300 yataklı Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin uygulama projesi için Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yeniden ihaleye çıkılıyor...

Sancaktepe Şehir Hastanesi 25 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işi ön yeterlik işi için ihale 25 Eylül 2018 Salı günü gerçekleştirilecek.

Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin ihalesi ertelendi!

Sağlık Bakanlığı, İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Projesi'nin kamu özel işbirliği kapsamında yaptırılması için ihale açmıştı 4 Temmuz'da yapılacak olan ihale 8 Ağustos'a ertelendi.

Sancaktepe Şehir Hastanesi 4 Temmuz'da ihaleye çıkıyor!

İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işi ön yeterlik işi için ihale 4 Temmuz'da yapılacak..

Sancaktepe Şehir Hastanesi için ihale süreci başlıyor!

Sağlık Bakanlığı, İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Projesi için ihale sürecine başladı. 

Sinpaş GYO'dan Sancaktepe arsası ile ilgili açıklama!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ihale sonucu tapusunu aldığı ancak, Sancaktepe Belediyesi tarafından satış ihalesi iptal edilen arsa ile ilgili temyiz sürecinin takip edildiğini KAP'a bildirdi.

Vakıf GYO Sancaktepe Konut Projesi'nin ihale sözleşmesi imzalandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sancaktepe Konut Projesi'nin ihale sonucunda Ana Yüklenici Sözleşmesi imzalandı.

Vakıf GYO Halk GYO Sancaktepe projesinde son durum!

Vakıf GYO Halk GYO Sancaktepe projesi için belediyeye ruhsat başvurusu yapıldı. Ruhsat için onay bekleniyor. Ruhsat çıktıktan sonra projeyi hangi yüklenici firmanın yapacağı netleşmesi için ihale yapılacak.

Sancaktepe Belediyesi'nden arsa satışı!

Sancaktepe Belediyesi Sarıgazi'de 4705,69 metrekareleik arsayı ihale ile satacak. Muhammen bedeli 7.058.535,00 TL olarak belirlenen ihalede geçici teminat 221.756,05TL.

Sancaktepe Belediyesi kira karşılığı sosyal tesis yapım işi ihale edecek!

Sancaktepe Belediye Başkanlığı kira karşılığı sosyal tesis yapım işi ihale edecek. İhale 19 Kasım 2013 tarihinde saat 11:30 'da Sancaktepe Belediyesi Encümen Odası'nda gerçekleştirilecek.

Sancaktepe'de park yapım işi: 1 milyon 346 bin liraya!

Sancaktepe Belediye Başkanlığından: Sancaktepe'de 1 milyon 346 bin lira bedelle park yapım işi ihale edilecek...

Milli Emlak'tan Sancaktepe Samandıra Mahallesi'nde 8 adet satılık arsa!

Milli Emlak, İstanbul Sancaktepe'de bulunan 8 adet arsayı satmak üzere ihale düzenledi. Söz konusu arsaların ihalesi 7 Mayıs'ta yapılacak

Sancaktepe Orkide Evleri'nde 110 bin TL'ye!

Anadolu Yakası'nın en hızlı değer kazanan bölgesi Sancaktepe'de, Yazıcı A.Ş tarafından inşa edilen Orkide Evleri, huzurlu bir hayat sürmek isteyenler için çok cazip fiyatlarla satışa çıktı...

Sancaktepe ihale Haberi

Sancaktepe ihale

Sancaktepe Belediyesi'nin, Sarıgazi'de mülkiyeti belediyede olan 4 pafta 2051 No'lu parsel 4.705,69 m2 yüzölçümlü taşınmazı kaynak oluşturmak amacı ile satışa çıkarması CHP'li meclis üyeleri tarafından yargıya taşındı. 

Kasım ayı oturumunda konu belediye meclisine taşınmıştı. 

CHP'nin ret oyuna karşılık arsanın satışı oy çokluğu ile hukuk komisyonuna havale edilmişti. Hukuk İşleri Müdürlüğü; 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 18/e maddesi gereğince söz konusu parselin imar planı gereği yola terk, tevhit, ifraz, ihdas vb. işlemlerden dolayı parsel numarasının değişmesi halinde satılabileceğini beyan etmişti. 

Ticaret ve konut alanı olan arsanın hukuki prosedürü de çözülüp satış izni alınmıştı. 

Dava konusu olan rrsanın satış ihalesi, Sancaktepe Belediyesi İhale Salonu'nda 04.12.2014 günü saat10.30'da yapılacak. 

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in, arsa satışıyla ilgili kamuoyu tepkisinin hatırlatılması üzerine "Ne yapalım borcumuz var" yanıtını verdiği öğrenildi. 

CHP...