19 / 03 / 2024

sani şener kim

sani şener kim

TAV Grubu CEO’su Sani Şener, Construction Week dergisi tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 5'nci oldu...

Türkiye'ye yatırımlar ve ilgi azalmayacak!

İstanbul Finans Merkezi Girişimi Başkanı Artunç Kocabalkan'nın sorularını yanıtlayan TAV Grubu CEO'su Sani Şener, Rusya ile yaşananlardan 3. Havaalimanı'na, gelecek planlarından İstanbul Finans Merkezi'ne kadar birçok konu üzerinde açıklama yaptı...

Sani Şener Körfez Bölgesi’nin en etkili 10.ismi oldu!

Construction Week tarafından hazırlanan ve inşaat sektöründe Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede TAV Grubu CEO’su Sani Şener, 10’uncu sırada yer aldı.

Sani Şener Körfez Bölgesi'nde en etkili 10. kişi!

TAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, Construction Week tarafından inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin ilk 10 ismi arasında gösterildi.

TAV ABD'de ihale kazandı!

TAV Havalimanları ATÜ, gerçekleşen ihaleyi kazanarak Teksas Eyaletindeki Houston George Bush Havalimanın’nda bulunan yaklaşık 700 metrekarelik duty free alanını 10 yıl süreyle işletme hakkını kazandı.

Sani Şener: Havalimanları artık kendini finanse etmeli!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, havalimanlarının havacılık gelirlerinin düşmeye devam edeceğini belirterek, " İşletmeler gelecekte kendilerini finanse etmenin yollarını bulmak zorunda " dedi

Sani Şener: Türkiye’nin 4. büyük şehri Bodrum olacak!

Bodrum Havalimanı’na 717 milyon euro veren TAV’ın CEO’su Sani Şener’in sözleri motivasyonlarını anlatıyor: Şener, Mandarin gibi dev markalar geliyor. Kongre merkezi yapılmazsa biz yaparız. Bodrum Cannes gibi olur" dedi

Sani Şener, Türkiye'nin en iyi CEO'su seçildi!

TAV'dan yapılan yazılı açıklamada, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, 41'inci Geleneksel Thomson Reuters Extel Surveys'in Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi'nde, Türkiye'nin En iyi CEO' su seçildi.

TAV Nevşehir Havalimanı ile ilgileniyor!

TAV CEO'su Sani Şener, Nevşehir Havalimanı ihalesiyle ilgilenebileceklerini söyledi. Şener, bunun gerekçesini "Çünkü Gazipaşa havalimanı bizde. Gazipaşa ve Nevşehir arasında uçmak isteyenler olabilir. Kapadokya bizim için önemli olur" sözleriyle açıkladı.

TAV havalimanı inşaatında dünyanın en büyük ikinci şirketi!

TAV İnşaat 709,7 milyon dolarciroyla bu alanda dünyanın en büyük ikinci şirketi oldu. TAV İnşaat’ın bugünekadar üstlendiği projelerin toplam sözleşme bedeli 16 milyar doları aştı...

TAV Havalimanları, yatırım için gözünü Orta Asya ve Afrika'ya dikti!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Yolcu büyümesinin olacağı yerlerle ilgileniyoruz. Gelişmiş ülkelere değil, gelişmekte olan ülkelere bakıyoruz. Orta Asya ve Afrika’ya odaklanıyoruz” dedi.

Sani Şener'den havalimanlarının kiralarına ilişkin açıklama!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener, Levent Erden’in havalimanlarına ilişkin açıklamalarını kaleme aldı.

TAV Havalimanları'nda 2022 kira ödemeleri 2024'e ertelendi!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener yaptığı açıklamada, "Türkiye’de işlettiğimiz tüm havalimanlarının işletme süreleri ikişer sene uzatıldı ve 2022 kira ödemeleri 2024’e ertelendi." dedi.

Sani Şener: Havalimanı sayımızı 15'e çıkardık!

''Havalimanlarımıza son olarak Almatı’yı ekledik. Bununla birlikte işlettiğimiz havalimanı sayısı 15 oldu'' diyen TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener, ''Afrika’da ve Balkanlar’da takip ettiğimiz projelerimiz var'' dedi.

TAV Havalimanları'ndan kira erteleme açıklaması!

TAV Havalimanları, 3'üncü çeyrek sonu finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre, TAV Havalimanları, bu yılın 9 ayında dış hatlarda 10 milyon, iç hatlarda 11 milyon yolcuya hizmet sundu. TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, konuya ilişkin konuştu.

Sani Şener: Kira ertelemesi için gerekli çalışmaları yapıyoruz!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "Her sözleşmenin kendi içeriğine göre, süre uzatımı, kira ertelemesi veya başka türlü metotlarla bu kayıplarımızın karşılanması için gerekli çalışmaları da yapıyoruz" dedi...

TAV'ın kira borçlarına indirim!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, 2019’un en önemli gelişmelerinden bir tanesinin Tunus’ta imtiyaz şartlarının yeniden yapılandırılması için sürdürdükleri çalışma hakkında değerlendirmelerde bulundu.Sani Şener, kira borçları hakkında indirim aldıkları dile getirdi.

Sani Şener: Dünyanın havalimanı projeleriyle ilgileniyoruz!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Amerika, Afrika, Avrupa, Orta Doğu, Rusya ve Kafkaslar başta olmak üzere dünyanın her yerindeki havalimanı projeleriyle ilgilendiklerini, ihalelere davet aldıklarını söyledi.

TAV, Almatı Havalimanı için görüşmelere devam ediyor!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Almatı Havalimanı'nı satın almak üzere görüşmelere devam edeceklerini anlattı.

Sani Şener inşaat sektörünün en güçlü 4’üncü lideri oldu!

TAV Grubu CEO'su Sani Şener, Construction Week dergisi tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 4’üncü sırada yer aldı...

Fatih Altaylı'nın kapanan Atatürk Havalimanı izlenimleri!

Habertürk'ten Fatih Altaylı sessizliğe gömülen Atatürk Havalimanı'nın son durumunu inceledi, TAV CEO'su Sani Şener'den Atatürk Havalimanı'ndaki son durumu ve yapılabilecekleri dinledi...

TAV Holding rotasını yurtdışına çevirdi!

TAV Holding, 6 Nisan'da İstanbul Atatürk Havalimanı'nın kapanacak olması nedeniyle rotasını yurtdışına çevirdi. Şirketin CEO'su Sani Şener, "5-6 tane havalimanı ihalesini takip ediyoruz. Bunların bir ya da ikisini alırsak İstanbul'un kaybını kapatacağız" diyor.

Sani Şener: Biz ‘3. havalimanında yokuz’ diye kıskançlık kesinlikle yok!

Atatürk Havalimanı'ndaki son röportajını veren TAV İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "Biz ‘3. havalimanında yokuz’ diye kıskançlık kesinlikle yok. Biz iş adamıyız, TAV bundan sonra da devam edecek" dedi...

sani şener kim Haberi

sani şener kim

İnşaat sektörü yayınlarından Construction Week dergisi tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede TAV Grubu CEO’su Sani Şener 5'nci sırada yer aldı. Şener, 2015, 2016 ve 2017’den sonra 2018 yılında da listede ilk 10 arasına giren tek Türk iş insanı oldu.

Hürriyet'te yer alan habere göre, TAV Grubu CEO’su Sani Şener, "Körfez Bölgesi’nde 1200’ü mühendis olmak üzere 28 binden fazla çalışanımız görev yapıyor. Bu liste aslında Türk mühendisliğinin, iş yapma modellerinin, finansal kabiliyetlerinin ve markalarının dünyanın en büyük firmalarının yarıştığı bir pazarda ulaştığı bu başarının göstergesidir" ifadelerini...