25 / 04 / 2024

Şanlıurfa Bozova Otogarı

Şanlıurfa Bozova Otogarı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova Otogar ve İtfaiye İstasyonu projelerinin hazır olduğunu müjdeledi.

Şanlıurfa Bozova’ya TOKİ geliyor! 240 taksitle ev sahibi olun

Şanlıurfa TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi’nin detayları gün geçtikçe belli oluyor. Peki, TOKİ Şanlıurfa Bozova Projesi’nde toplam kaç konut yer alacak? TOKİ Şanlıurfa Bozova 2022 konut fiyatları ne kadar?

Şanlıurfa’da arazi kavgası: 4 yaralı!

Şanlıurfa'ya Bozova ilçesinde anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan silahlı kavga sonucu 4 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da kütüphane inşaatları hız kesmiyor! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı. Belediye aynı zamanda, Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

TOKİ Şanlıurfa Bozova 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi bugün!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 6 yaralı!

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde, husumetli iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Olay sonucunda 6 kişi yaralanırken, 3 kişi gözaltına alındı.

TOKİ Şanlıurfa ünite ikmal inşaatı işi ihalesi 18 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2 Kısım Şebeke 1 Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi 18 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Şanlıurfa Harran Otogarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafındahayata geçirilen Harran Otogar'ının açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Şanlıurfa Harran Şehir Otogarı açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Harran Şehir Otogarı büyük açılışa hazırlanıyor.

Şanlıurfa Bozova Otogarı'nın projesi hazırlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova Otogar ve İtfaiye İstasyonu projelerinin hazır olduğunu müjdeledi.

Şanlıurfa'da arazi kavgası! 4 ölü!

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde akrabalar arasında anlaşmazlık yaşandı. Tartışma sonucunda 4 kişi hayatını kaybetti.

2018 Şanlıurfa Harran'ın yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran’da hayata geçirilen kültür merkezi, otogar, semt pazarı ve otopark projelerinde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Bozova ve Birecik'te acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa Bozova ve Birecik'te acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Şanlıurfa Belediyesi'nden 5.8 milyon TL'ye satılık 3 otogar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karaköprü, Viranşehir ve Siverek ilçelerindeki 3 otogarı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 5 milyon 880 bin TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Bozova Otogarı Haberi

Şanlıurfa Bozova Otogarı

Şanlıurfa'nın 13 ilçesine eşit hizmet kapsamında Bozova'daki çalışmaları yerinde denetlemek için ilçede bir dizi temaslar gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ziraat Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'nı ziyaret ederek ilçede yapılacak projeleri konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre,  Başkan Çiftçi'ye Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Şefik Bakay ve Bozova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Nihat Satıcı ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Buradaki konuşmasında Bozova'ya yapılan yatırımlar hakkında açıklamalar yapan Başkan Çiftçi, "Esnaf şehrin sahibidir. Esnaf Sanatkarlar Birliği Başkanlığımız ve ilçemizdeki teşkilatları ile 3 yıldır çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içerisinde yürütüyoruz.

İlçe belediye başkanlığımızla birlikte bir takım önemli hizmetler Bozova'da gerçekleşti. Gençlerimize spor tesisleri, şehir parkları, semt pazarları yapıldı. Yine Bozova'ya hizmet anlamında devletimiz sağlık...