29 / 03 / 2024

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Kent merkezi ve ilçelerde yol yapım çalışmaları için tüm ekiplerini seferber eden Büyükşehir Belediyesi, son olarak Devteşti -Bozova bağlantı yolunda bakım ve onarım çalışması başlattı.

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi'nde çalışmalar sürüyor!

Şanlıurfa'da vizyonel projelerini hayata geçirmeye devam eden Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan Oto Galericiler Sitesi'nin belirlenen tarihte taşınması için çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Akçakale'de alt yapı sorunları çözüldü!

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde "Alt yapı sorunlarına 100 yıllık çözümler" hedefiyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale alt yapısında revizyona gitti.

Şanlıurfa Ceylanpınar'da sosyal sorumluluk projelerine ağırlık veriliyor!

Şanlıurfa'da lçeler ve kırsal bölgelerde halkın sorunlarına çözüm odaklı çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, değişime öncülük ediyor. Ceylanpınarlılar Büyükşehir'in projeleri ile ilçelerinin her geçen gün daha da geliştiğini belirtti.

Şanlıurfa Harran Kapı ve Fuzuli Caddeleri yenilendi!

Belediye, kent merkezine estetik bir görünüm kazandırabilmek için Tekel Caddesi, Beykapı Mahallesi ve Kalkan bölgesindeki dış cephe sağlıklaştırma uygulamasına bu kez Eyyübiye ilçesindeki Harran Kapı ve Fuzuli Caddesi ile devam etti.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki kırsal bölgelerde ulaşım sorunları ortadan kaldırılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa kent genelinde yeni kavşak ve bulvarlarla ulaşım sorununu tamamen ortadan kaldırmanın yanı sıra aynı tempoyla kırsal bölgelerde de çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde yollar yenileniyor!

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kentin en işlek caddelerinde ve bulvarlarında oluşan deformelerle ilgili çalışma başlatarak yolları revize ediyor.

Şanlıurfa'da çocuk kütüphanesi hizmete giriyor!

Eğitime ve gençlere yönelik çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlere ve öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak, boş vakitlerini değerlendirmeleri için parkta Çocuk Kütüphanesi açıyor.

Şanlıurfa'da meslek sitelerinin yol sorununu çözüyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çeşitli meslek gruplarının yer aldığı işyeri sitelerine ulaşım sorununu yeni yollar açarak, çözüme kavuşturuyor.

Şanlıurfa'da dev atık su arıtma tesisinin proje tanıtımı yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği'nin işbirliği ile Şanlıurfa kent merkezinde 100 Milyon Liralık Dev Merkez Atık Su arıtma tesisinin proje tanıtım toplantısı yapıldı.

Şanlıurfa Halk Eğitim Merkezi binasının cephesi onarılıyor!

Şanlıurfa kent merkezinin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Bulvarında yer alan Halk Eğitim Merkezi binasında restorasyon çalışması başlatan belediye söz konusu binanın tarihi yapıya uygun bir şekilde cephe kaplamasını sürdürüyor.

Şanlıurfa'da yağmur suyu şebeke hattı ve alt yapı projeleri başlatıldı!

Periyodik olarak ilçe ziyaretlerinde bulunarak, sorunları yerinde tespit eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, su baskınları ve yoğun yağış alan ilçeler için yağmur suyu şebeke hattı ve alt yapı projelerinin başlatılması talimatını verm

Şanlıurfa'da Atık Su Arıtma Tesisleri yapılacak!

Modern kentleşmenin yapısal revizyonunu merkez ve kırsal ilçelerde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ve Bozova’da yapımına başladığı Atık Su Arıtma Tesisleriyle çevreye duyarlılık projelerini adım adım gerçekleştiriyor.

Şanlıurfa'da yeşillendirme çalışmaları devam ediyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çevreyolları ve ana arterlerde ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarını aralıksız sürdürerek Şanlıurfa'yı yeşillendirmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılacak olan Çevre yolu çalışmaları kapsamında

Şanlıurfa Hızmalı Köprü ve Samsat Kapı arası yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karakoyun Deresi üzerinde bulunan Hızmalı Köprü ve Samsat Kapı arasındaki 31 bin 342 metrekareyi kapsayan alanda iyileştirme ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi o ilçede beş arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! O ilçede 5 adet arsa satıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Büyükalanlı'da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 21 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa Büyükşehir'den 6 yeni fabrika atağı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yatırımcıları şehre çekmek için kolları sıvadı. 6 fabrikanın kurulması için gerçekleştirdiği projeyle 4 bin 500 kişinin istihdam edilmesini planlıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Şanlıurfa Büyükşehir'e yeni külliye inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hazreti Eyyüp Peygamber'in mezarının bulunduğu ve adını taşıyan Viranşehir ilçesindeki Eyüp Nebi Beldesini ayağa kaldırmak için çalışmalara başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 9.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı BELTAŞ İmar Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Haliliye ilçesinde bulunan 4 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış bedeli 9 milyon 327 bin TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir'den raylı sistem ihalesi açıklaması!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Sözcü gazetesinde yer alan '455 Milyonluk İhale Skandalı' başlıklı haberle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İşte Şanlıurfa Büyükşehir'in verdiği o yanıt....

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Şanlıurfa Büyükşehir'in 2020 bütçesi onaylandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Kasım ayı oturumlarında, büyükşehirin 2020 bütçesi onaylandı.

Şanlıurfa Büyükşehir hizmet binası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi BELSAN Genel Müdürlüğü tarafından inşaatı tamamlanan hizmet binasının açılışı yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 37.6 milyon TL'ye satılık 27 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ertuğrul Gazi Mahallesi ile Seyrantepe Mahallesi'ndeki 27 arsayı satıyor. İhale 20, 27 Eylül'de yapılacak...

Şanlıurfa Büyükşehir'den 30 yıllığına sınırlı ayni hak tesisi ihalesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaali Mahallesi'ndeki 4 gayrimenkul, 30 yıllığına sınırlı ayni hak tesis ediliyor..

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Haberi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerde de sistemli bir şekilde yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Mevsim şartlarının yol payım ve asfaltlama işlemlerine uygun hale gelmesinin ardından kent merkezi ve tüm ilçelerde çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Büyükşehir Belediyesi, uygulama kapsamında bu kez 10 kilometrelik Devteşti-Bozova bağlantı yolunda dolgu çalışmalarına başladı.

Trafik akışının kesilmemesi amacıyla tek şeritte çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yıpranmış yolda dolgu ve yama çalışmalarına başlayarak güzergahı sıcak asfalt serimine hazır hale getiriyor.



Gap...