16 / 04 / 2024

şanlıurfa cephe iyileştirme çalışmaları son durum

şanlıurfa cephe iyileştirme çalışmaları son durum

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kent Merkezine estetik bir görünüm kazandırmak için, Tekel Caddesi ve Beykapı Mahallesinde başlatmış olduğu dış cephe sağlıklaştırma çalışmalarına Eyyübiye bölgesinde bulunan Kalkan bölgesini de ekledi.

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

ÖİB, Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yer alan üç taşınmazın satışını onayladı.

Şanlıurfa Döşeme Cami restorasyonu tam gaz! 

Şanlıurfa’da Döşeme Camisi’nde 2015’ten bu yana süren restorasyon çalışmalarında son aşamaya gelindi. Caminin dış cephe restorasyonu bitti. Caminin çevre düzenlemesi de önümüzdeki günlerde tamamlanacak. 

Erzurum'da cephe iyileştirme çalışmaları yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sokak ve cephe iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, 'Sokaklarda ve caddelerde öylesine estetik çalışmalar yaptık ki; buna o sokak ve caddelerin sakinleri bile şaşırdı' dedi.

Şanlıurfa Divanyolu dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Divanyolu’ndaki dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamladı.

Ordu Çambaşı Yaylası'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde yapılan Cephe İyileştirme çalışmaları, Çambaşı Yaylası'nda da yapılacak.

İzmit Bakırcılar Çarşısı'ndaki cephe iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

İzmit Belediyesi tarafından Bakırcılar Çarşısı’nda başlatılan cephe iyileştirme çalışmalarında sona gelindi.

Şanlıurfa Birecik'deki cephe yenileme çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa’nın tarihine ve turizmine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı cephe iyileştirme çalışmalarını bir çok ilçede olduğu gibi Birecik’te de tamamladı.

Ordu'daki cephe iyileştirme çalışmaları tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin “En Güzel Kentsel Dönüşüm ve Estetik” ödülüne layık görülen dış cephe iyileştirme projesinde sona gelindi.

Altınordu Cephe iyileştirme Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi kentteki cephe iyileştirme projelerine hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Altınordu Cephe iyileştirme Projesini tamamladı.

İzmit Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bakırcılar Çarşısı’nda 28 binayı kapsayan cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

Ordu'daki cephe iyileştirme çalışmaları tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin değişim ve dönüşüm projelerinden biri olan dış cephe iyileştirme çalışmaları tüm hızla devam ediyor. 

Portakal Hafız Konağı çevresinde cephe iyileştirmesi yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte yer alan Portakal Hafız Konağı çevresinde cephe iyileştirme çalışmaları yapacak.

şanlıurfa cephe iyileştirme çalışmaları son durum Haberi

şanlıurfa cephe iyileştirme çalışmaları son durum


Şanlıurfa genelinde çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürerek kenti modern bir yapıya kavuşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, kentin en işlek caddelerinde başlattığı modern çalışmalarla vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor.


Kentin en işlek caddelerinden biri olan ve Balıklıgöl platosuna giden Kalkan yolunu genişletmek için bölgede istimlak çalışması başlatarak yolu genişleten Büyükşehir Belediyesi, bu kez de yol güzergahında bulunan binaların ve iş yerlerinin dış cephelerinde iyileştirme yaptı.


Yol güzergahında bulunan binaların ve iş yerlerinin dış cephelerinde sağlıklaştırma çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, yalıtım sistemi, boyama, işyerlerinin kepenk değişimi, çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı.


Esnafa rahatsızlık vermeden sürdürülen hummalı çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden bölge esnafı, " Allah razı olsun, çalışmaları görüyoruz. Hem yol yapılıyor hem de mahallemizin binaları düzenleniyor. Biz Başkanımız Nihat Çiftçi'den razıyız teşekkür ederiz"...