19 / 04 / 2024

şanlıurfa cephe yenileme yalışmaları

şanlıurfa cephe yenileme yalışmaları

Kentin en işlek caddelerinden biri olan Tekel Caddesi'nin, Rabia ve Topçu Meydanı'na bakan binaların dış cephesinde yapılan yalıtım sistemi ve boyama gibi sağlıklaştırma çalışmaları vatandaşlar tarafınca beğeniyle karşılanıyor.

Şanlıurfa Döşeme Cami restorasyonu tam gaz! 

Şanlıurfa’da Döşeme Camisi’nde 2015’ten bu yana süren restorasyon çalışmalarında son aşamaya gelindi. Caminin dış cephe restorasyonu bitti. Caminin çevre düzenlemesi de önümüzdeki günlerde tamamlanacak. 

Şanlıurfa Divanyolu dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Divanyolu’ndaki dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamladı.

Şanlıurfa Birecik'deki cephe yenileme çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa’nın tarihine ve turizmine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı cephe iyileştirme çalışmalarını bir çok ilçede olduğu gibi Birecik’te de tamamladı.

Şanlıurfa Birecik'te dış cephe yenileme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birecik ilçesinde yapımı devam eden dış cephe yenileme çalışmalarını inceledi.

Şanlıurfa'da cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin en işlek caddesi olan Divanyolu Caddesi ile Balıklıgöl arasındaki yol güzergahında cephe iyileştirme çalışması yapacak.

Şanlıurfa'da cephe yenileme çalışmaları başladı!

Cephe iyileştirme çalışmalarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu kez tarihi Urfa sokaklarına yeniden hayat veriyor.

Şanlıurfa Haleplibahçe'de cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yapıları tarihi mimari dokuya uygun hale getiriyor.

Şanlıurfa Eyyübiye yeni yollarına kavuşuyor!

Şehir merkezi ve ilçelerinde yeni caddeler ve bulvarlar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda yol yenileme çalışmalarını da sürdürüyor

Şanlıurfa Halk Eğitim Merkezi restore ediliyor!

Şanlıurfa kent merkezinin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Bulvarında yer alan Halk Eğitim Merkezi binasında restorasyon çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, söz konusu binanın tarihi yapıya uygun bir şekilde cephe kaplamasını sürdürüyor.

Şanlıurfa Maşuk'ta TOKİ projelerinin ihalesi yapıldı!

TOKİ, Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Maşuk'ta planladığı 2 dev projenin ihaleleri yapıldı. TOKİ'den konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, 'Mimari cephe anlayışının yansıtılmasına mümkün olduğunca özen gösterildi' ifadelerine yer verildi.

Şanlıurfa Eyyübiye'de cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kent Merkezine estetik bir görünüm kazandırmak için, Tekel Caddesi ve Beykapı Mahallesinde başlatmış olduğu dış cephe sağlıklaştırma çalışmalarına Eyyübiye bölgesinde bulunan Kalkan bölgesini de ekledi.

Şanlıurfa Halk Eğitim Merkezi'nin cephesi yenileniyor!

Şanlıurfa kent merkezinin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Bulvarında yer alan Halk Eğitim Merkezi binasında restorasyon çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, söz konusu binanın tarihi yapıya uygun bir şekilde cephe kaplamasını sürdürüyor.

Şanlıurfa Halk Eğitim Merkezi binasının cephesi onarılıyor!

Şanlıurfa kent merkezinin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Bulvarında yer alan Halk Eğitim Merkezi binasında restorasyon çalışması başlatan belediye söz konusu binanın tarihi yapıya uygun bir şekilde cephe kaplamasını sürdürüyor.

şanlıurfa cephe yenileme yalışmaları Haberi

şanlıurfa cephe yenileme yalışmaları


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kent Merkezine estetik bir görünüm kazandırmak için Pilot bölge olarak seçtiği Tekel Caddesinde binaların dış cephe sağlıklaştırma çalışmalarına başladı. Kentin en işlek caddelerinden biri olan Tekel Caddesi'nin, Rabia ve Topçu Meydanı'na bakan binaların dış cephesinde yapılan  yalıtım sistemi ve boyama gibi sağlıklaştırma çalışmaları vatandaşlar tarafınca beğeniyle karşılanıyor.


Binaların eskimiş boyaları yenilenerek düzensizce takılmış klimalar kafes içersine alınıyor. Bina girişlerinde farklı olan iş yeri kepenkleri tek sistem haline getirilerek bina ve işyerlerinde estetik bir görünüm kazanılıyor.


Bölgede 13 Yıldır esnaflık yapan Ahmet Değirmencioğlu, yapılan ücretsiz uygulamadan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek şunları kaydetti.


"Büyükşehir Belediyesi, iş yerimin kepenklerini ve tentelerini ücretsiz bir şekilde yaptı. Bölge esnafı adına teşekkür ediyorum. Bu tür çalışmaların devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.


30 yıla aşkın süredir...