27 / 04 / 2024

Şanlıurfa Devteşti -Bozova

Şanlıurfa Devteşti -Bozova

Kent merkezi ve ilçelerde yol yapım çalışmaları için tüm ekiplerini seferber eden Büyükşehir Belediyesi, son olarak Devteşti -Bozova bağlantı yolunda bakım ve onarım çalışması başlattı.

Şanlıurfa'daki hasarlı binalar için uyarı: Artçı depremlerde çökebilirler!

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen Malatya depremi dikkatleri Şanlıurfa'daki binalara çevirdi. Yaya ve araç trafiğine açık Haliliye’de bulunan hasarlı binaların çökmesinden endişe duyuluyor. 

Şanlıurfa Bozova’ya TOKİ geliyor! 240 taksitle ev sahibi olun

Şanlıurfa TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi’nin detayları gün geçtikçe belli oluyor. Peki, TOKİ Şanlıurfa Bozova Projesi’nde toplam kaç konut yer alacak? TOKİ Şanlıurfa Bozova 2022 konut fiyatları ne kadar?

Şanlıurfa'da konut fiyatları yükselişe geçti!

Son yıllarda büyük göç alan Şanlıurfa'da konut sektöründe hareketli günler yaşanıyor. Kentte ev fiyatları tavan yaptı. 

Şanlıurfa’da arazi kavgası: 4 yaralı!

Şanlıurfa'ya Bozova ilçesinde anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan silahlı kavga sonucu 4 kişi yaralandı.

Şanlıurfa-Akçakale yolundaki 55 binanın yıkımı gerçekleşti!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde bulunan 55 binanın yıkımını gerçekleştirerek trafik sorununa neşter vurdu. 

Şanlıurfa Haliliye'ye 2 yeni millet bahçesi! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Süleymaniye Ve Devteşti Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa'ya yeni millet bahçeleri müjdesi!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Süleymaniye Ve Devteşti Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa'da kütüphane inşaatları hız kesmiyor! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı. Belediye aynı zamanda, Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

Şanlıurfa Haliliye'ye 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ankara’da yoğun görüşmelerin ardından Devteyşti ve Süleymaniye Millet Bahçesi ile yıllardır çözüm bekleyen Yeşildirek Mahallesi kentsel dönüşüm projelerine başlayacaklarının müjdesini verdi.

TOKİ Şanlıurfa Bozova 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi bugün!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 6 yaralı!

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde, husumetli iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Olay sonucunda 6 kişi yaralanırken, 3 kişi gözaltına alındı.

TOKİ Şanlıurfa ünite ikmal inşaatı işi ihalesi 18 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2 Kısım Şebeke 1 Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi 18 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Şanlıurfa Bozova Otogarı'nın projesi hazırlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova Otogar ve İtfaiye İstasyonu projelerinin hazır olduğunu müjdeledi.

Şanlıurfa Devteşti -Bozova Haberi

Şanlıurfa Devteşti -Bozova

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerde de sistemli bir şekilde yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Mevsim şartlarının yol payım ve asfaltlama işlemlerine uygun hale gelmesinin ardından kent merkezi ve tüm ilçelerde çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Büyükşehir Belediyesi, uygulama kapsamında bu kez 10 kilometrelik Devteşti-Bozova bağlantı yolunda dolgu çalışmalarına başladı.

Trafik akışının kesilmemesi amacıyla tek şeritte çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yıpranmış yolda dolgu ve yama çalışmalarına başlayarak güzergahı sıcak asfalt serimine hazır hale getiriyor.



Gap...