26 / 04 / 2024

Şanlıurfa Fuzuli Caddesi

Şanlıurfa Fuzuli Caddesi

Belediye, kent merkezine estetik bir görünüm kazandırabilmek için Tekel Caddesi, Beykapı Mahallesi ve Kalkan bölgesindeki dış cephe sağlıklaştırma uygulamasına bu kez Eyyübiye ilçesindeki Harran Kapı ve Fuzuli Caddesi ile devam etti.

Şanlıurfa'da trafiği engelleyen yapılar yıkıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesi Eyüpnebi Mahallesi Komiser Şakir Caddesi üzerinde trafiği engelleyen yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa'da cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin en işlek caddesi olan Divanyolu Caddesi ile Balıklıgöl arasındaki yol güzergahında cephe iyileştirme çalışması yapacak.

Şanlıurfa Harran prestij caddeye kavuştu!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Harran'daki alt ve üst yapı çalışmalarının ardından prestij caddesi kapsamındaki güzergahlarda asfaltlama işlemini tamamladı.

Şanlıurfa Bozova prestij caddeye kavuşuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 'Prestij Cadde Uygulaması' kapsamında Bozova’da altyapı hizmetlerini tamamladığı Atatürk Caddesi ve Mezarlık Yolunda asfaltlama çalışması yaptı.

Şanlıurfa Ceylanpınar yatırıma doymuyor!

Ceylanpınar'da Prestij Caddesi, modern semt pazarı, spor sahası, yeşil alan çalışmaları ve alt yapı anlamında revizyonları ile İlçeye yenilikçi çalışmalar başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, İlçenin yaşam standartlarını yükseltiyor.

Şanlıurfa Akçakale'nin caddeleri yenileniyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde Prestij Caddesi uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi, Akçakale’de alt yapı çalışmalarını tamamlayarak sıcak asfalt serimine başladı.

Şanlıurfa Bozova prestij caddesine kavuşuyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde Prestij Caddesi uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi, Bozova'da alt yapı çalışmalarını tamamlayarak sıcak asfalt serimine başladı.

Şanlıurfa Galericiler Sitesi için çalışmalar hızlandırılacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan oto galericiler sitesinin taşınması için yeni galeri bölgesindeki çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Şanlıurfa Suruç'ta ilk asfalt serimi başladı!

Yaz döneminde asfaltlama çalışmalarını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu hafta sonu ise Suruç için mesaideydi. İlçede yapılması planlanan prestij caddesi kapsamında altyapısı yenilenen güzergahlarda asfalt serimi başladı.

Şanlıurfa Ceylanpınar büyükşehirle değişiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ilçelerde olduğu gibi Ceylanpınar'da da yapılması planlanan prestij caddesi uygulaması çerçevesinde ilk asfalt dökümü bugün gerçekleşiyor.

Şanlıurfa Ceylanpınar Spor Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinde başlatılan Prestij caddesi çalışmaları kapsamında vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, inşa etmiş olduğu modern caddelerle 7'den 70'e herkesin takdirini kazanıyor.

Şanlıurfa Siverek'in çarşılarında üst yapı çalışması başladı!

Şanlıurfa Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Kasaplar ve manavlar çarşısında üst yapı çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi taşınıyor!

Şanlıurfa kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan oto galericiler sitesinin Ekim ayı sonunda kadar taşınmasının planlandığı bildirildi.

Şanlıurfa Fuzuli Caddesi Haberi

Şanlıurfa Fuzuli Caddesi

Şanlıurfa genelinde çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürerek kenti daha modern bir yapıya kavuşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, pilot bölgeler belirleyerek başlattığı dış cephe sağlıklaştırma çalışmalarını genişleterek ihtiyaç duyulan bölgelere yönlendirdi. 

Kentin en işlek caddelerinin yanı sıra tarihi ve turistik bölgelerde binaların ve iş yerlerinin dış cephelerinde iyileştirme yapan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların olası bir mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.


Yalıtım sistemi ve ardından boyama işlemi gerçekleştirdiği meskenlerde vatandaşların taleplerine de dikkat eden Büyükşehir Belediyesi, son olarak belirlenen bölgedeki 120 adreste çalışma başlattı. 

Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden çevre sakinlerinden Şükran Tekyoldaş, uygulama ile birlikte ikamet ettiği mahallenin yeni bir görünüme kavuştuğunu söyledi. 

Uygulamadan memnun kaldığını da sözlerine ekleyen Tekyoldaş, "Bu çalışma ile birlikte mahallemiz çok daha güzel oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz....