20 / 04 / 2024

Şanlıurfa Halk Eğitim Merkezi binasının cephesi onarılıyor

Şanlıurfa Halk Eğitim Merkezi binasının cephesi onarılıyor

Şanlıurfa kent merkezinin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Bulvarında yer alan Halk Eğitim Merkezi binasında restorasyon çalışması başlatan belediye söz konusu binanın tarihi yapıya uygun bir şekilde cephe kaplamasını sürdürüyor.

Şanlıurfa'da yükselen deprem konutlarının ilk etabı kasım ayında teslim edilecek!

Şanlıurfa'da 6 Şubat depreminden sonra inşasına başlanan yapıların bir kısmı kasım ayında teslim edilecek. Adalet Bakanı Bozdağ konuya ilişkin Şanlıurfa halkını bilgilendirdi. İşte detaylar...

TOKİ'den Şanlıurfa Birecik'e 358 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Şanlıurfa Birecik'te 358 yeni konut hayata geçirecek.

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Şanlıurfa Hamarat Eller Çarşısı yıkıldı!

Şanlıurfa Haleplibahçe'de  bulunan  Hamarat Eller Çarşısı, tarihi yapıların siluetini bozduğu gerekçesiyle yıkıldı.

Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi yenilendi!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi'nin iç ve dış cephesini onararak, binada baştan sona yapılması gereken tadilat işlemlerini tamamladı. 

Şanlıurfa Halerlibahçe Çarşısı'nda 66 iş yeri yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, restorasyon çalışması süren Sakıbın Köşkünde incelemeler yaptı ve ardından iş yerleri yenilenen Haleplibahçe Çarşısını dolaştı.

TOKİ'den Şanlıurfa Merkez'e 292 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 292 yeni konut inşa edecek. 

Siirt Halk Eğitim Merkezi, 14 milyon liralık yeni binasında!

PKK'lı teröristlerce 6-7 Ekim 2014 tarihlerinde yakılması sebebiyle geçici binasında hizmet veren Siirt Halk Eğitim Merkezi, 14 milyon liraya inşa edilen yeni binasına taşındı

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası açıldı!

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine ğitim camiası ve davetliler katılım gösterdi.

Bayburt’ta yeni Halk Eğitim Merkezi binasının inşaatı başladı!

Bayburt’ta uzun yıllardır hizmet veren Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’na yeni bir bina kazandırmak için çalışmalara başlandı.

Şanlıurfa Haliliye'ye kadın yaşam merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kadınların sosyal hayata katılımlarını, çocukları ile aynı mekanda eğitim almalarını sağlayacak olan Çocuk ve Kadın Yaşam Merkezi ile Yaşlı Bakımevi inşaatında incelemeler yaptı.

Şanlıurfa Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü açıldı!

2018 - 2019 eğitim öğretim yılında içerisinde 9 lisenin yer aldığı Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü'nün açılışı yapıldı.

Şanlıurfa'da emlakçılar için eğitim protokolü imzalandı!

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası ile Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezi (HARÜSEM) arasında emlakçıların eğitimine yönelik protokol imzalandı.

Şanlıurfa Halk Eğitim Merkezi binasının cephesi onarılıyor Haberi

Şanlıurfa Halk Eğitim Merkezi binasının cephesi onarılıyor

Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, çalışmalar hakkından yetkililerden bilgi aldı. Tarihi ve turistik alanda Şanlıurfa genelinde bir çok çalışmaya adım atacaklarını vurgulayan Başkan Nihat Çiftçi, "Halk Eğitimiz merkezimiz Atatürk Bulvarı üzerinde halkımızın da sıklıkla uğradığı çok önemli bir noktada. Mevcut binamız eski olduğu için Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa’nın mimarisine uygun çalışma başlattık. Mevcuttaki Halk Eğitim Merkezimizi Urfa taşı olarak adlandırdığımız taş kaplama ile kaplayıp hem caddeye hem de çevreye farklı bir imaj katacağız. Bu tür merkezlerimizde tarihi dokuyu motiflerle işleme açısından çalışma başlattık" dedi.


"ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ"

İlerleyen dönemlerde kent genelinin farklı noktalarında bu tür çalışmaları yapacaklarını söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Allah’ın izniyle ilerleyen dönemlerde alt geçitlerimiz ve kentin farklı noktalarında turizm tanıtım açısından da...