19 / 04 / 2024

Şanlıurfa Harran Kapı

Şanlıurfa Harran Kapı

Belediye, kent merkezine estetik bir görünüm kazandırabilmek için Tekel Caddesi, Beykapı Mahallesi ve Kalkan bölgesindeki dış cephe sağlıklaştırma uygulamasına bu kez Eyyübiye ilçesindeki Harran Kapı ve Fuzuli Caddesi ile devam etti.

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da AVM'ler açıldı!

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süre kapatılan alışveriş merkezleri (AVM), gerekli önlemleri alarak kapılarını açtı.

Şanlıurfa'da metruk binalar yıkılacak!

Şanlıurfa'da Harran kentinin tarihi yapısına zarar veren ve çarpık kentleşmeye neden olan metruk evler için yıkım kararı alındı.

Şanlıurfa Harran Otogarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafındahayata geçirilen Harran Otogar'ının açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Şanlıurfa Harran Şehir Otogarı açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Harran Şehir Otogarı büyük açılışa hazırlanıyor.

Şanlıurfa Harran'da yeni imar planları hazırlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ilçelerde başlatılan gelişim vatandaşların takdirini toplarken, ilçeleri kalkındıracak olan hamleler bir bir gerçekleştiriliyor.

TOKİ Şanlıurfa ihalesi iptal edildi!

Ral Yatırım Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa ihalesi hakkında açıklama yaptı.

Şanlıurfa Harran'da arazi kavgası! 1 ölü!

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde dün öğle saatlerinde arazi kavgası yaşandı. Kavgada Mehmet Ç., C.K.'nın silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybetti...

2018 Şanlıurfa Harran'ın yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran’da hayata geçirilen kültür merkezi, otogar, semt pazarı ve otopark projelerinde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Harran'daki cami inşaatı mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Harran Tuzluca Mahallesi'nde üç yıldır devam eden cami inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şanlıurfa'da emlakçılar için eğitim protokolü imzalandı!

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası ile Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezi (HARÜSEM) arasında emlakçıların eğitimine yönelik protokol imzalandı.

Şanlıurfa'ya 3,5 katrilyon lira yatırım yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Bundan 15 sene önce IMF kapılarında '100 milyon, 200 milyon dolar borç bulabilir miyiz' diye, el pençe divan durduğumuz bir dönemden, sadece Şanlıurfa'ya 3,5 katrilyon lira yatırım yapan bir döneme geldik." dedi.

Şanlıurfa'ya 35 milyar liralık yatırım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde düzenlenen kardeşlik sofrası iftar programına katıldı. Programda, Şanlıurfa'ya yapılan yatırımların toplam değerinin 35 milyar liraya ulaştığı açıklandı.

Şanlıurfa Harran Kapı Haberi

Şanlıurfa Harran Kapı

Şanlıurfa genelinde çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürerek kenti daha modern bir yapıya kavuşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, pilot bölgeler belirleyerek başlattığı dış cephe sağlıklaştırma çalışmalarını genişleterek ihtiyaç duyulan bölgelere yönlendirdi. 

Kentin en işlek caddelerinin yanı sıra tarihi ve turistik bölgelerde binaların ve iş yerlerinin dış cephelerinde iyileştirme yapan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların olası bir mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.


Yalıtım sistemi ve ardından boyama işlemi gerçekleştirdiği meskenlerde vatandaşların taleplerine de dikkat eden Büyükşehir Belediyesi, son olarak belirlenen bölgedeki 120 adreste çalışma başlattı. 

Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden çevre sakinlerinden Şükran Tekyoldaş, uygulama ile birlikte ikamet ettiği mahallenin yeni bir görünüme kavuştuğunu söyledi. 

Uygulamadan memnun kaldığını da sözlerine ekleyen Tekyoldaş, "Bu çalışma ile birlikte mahallemiz çok daha güzel oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz....