24 / 04 / 2024

Şanlıurfa kent yenileme çalışmaları

Şanlıurfa kent yenileme çalışmaları

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, beraberindeki heyetle birlikte ilçe sınırları içinde bulunan Akşemsettin, Direkli ve Akabe mahallelerine ziyarette bulundu.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Şanlıurfa'da riskli binalar ortadan kaldırılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde riskli ve metruk binaların yıkım işlemlerine aralıksız devam ediyor. 

Şanlıurfa'da esnaflar kiralarını ödeyemiyor!

Şanlıurfa’ya bir dizi ziyarette bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, kent esnafının kira ödemelerinde sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. 

Şanlıurfa'da hobi bahçeleri inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde 60 yaş üstü vatandaşlara yönelik hobi bahçeleri için çalışmalara devam ediyor. 

Şanlıurfa'da kira fiyatları arttı!

Şanlıurfa'da ev kiraları günden güne artıyor. Faizlerin yükselmesi ve pandemi nedeniyle kent emlak sektöründe en durgun günlerini yaşıyor.

Şanlıurfa'daki 35 yapı yıkıldı!

Kentteki kamulaştırma çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bulunan Kızılkoyun Mağaralarını gün yüzüne çıkarmak için 35 binayı yıkıyor.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 35 eski yapı yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde yer alan Kızılkoyun Mağaralarını gün yüzüne çıkarmak için bölgede bulunan 35 eski yapıyı yıkıyor.

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi tamamlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kent merkezinin gerek ulaşım gerekse iş kolu anlamında rahatlaması için oto galericiler sitesinin Taşınması konusunda çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Şanlıurfa Birecik'deki cephe yenileme çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa’nın tarihine ve turizmine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı cephe iyileştirme çalışmalarını bir çok ilçede olduğu gibi Birecik’te de tamamladı.

Şanlıurfa Mermerciler Sitesi'nde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışmalarında sona gelinen Mermerciler Sitesi’ne kent merkezindeki esnaf taşınma çalışmalarına başladı. 

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

Şanlıurfa Birecik'te dış cephe yenileme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birecik ilçesinde yapımı devam eden dış cephe yenileme çalışmalarını inceledi.

Şanlıurfa Rabia Meydanı'nda son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kent merkezinde yer alan Rabia Meydanındaki çalışmalarla ilgili açıklama yaptı.

Şanlıurfa kent yenileme çalışmaları Haberi

Şanlıurfa kent yenileme çalışmaları

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye İlçesine bağlı Akşemsettin, Direkli ve Akabe Mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, beraberindeki heyetle birlikte ilçe sınırları içinde bulunan Akşemsettin, Direkli ve Akabe mahallelerine ziyarette bulundu. Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Ekinci, muhtarlar tarafından kendilerine iletilen sorun ve talepleri dinledi. İletilen taleplerin yerine getirilmesi için ilgililere talimat veren Ekinci, “Muhtarlarımız tarafından bize iletilen talepleri aldık. Çalışmalarımızı yerinde görüp, muhtarlarımızla yapılacak olan çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Muhtarlarımızın fikri bizim için önemlidir. Yapılacak çalışmaları onlarla istişare edip hayata geçirmek istiyoruz. Gerek şehir içerisindeki muhtarlarımız gerekse kırsal kesimdeki muhtarlarımızla muhtar toplantılarımızı devam ettiriyoruz. Geçen haftada ilçe merkezdeki...