16 / 04 / 2024

şanlıurfa kentsel dönüşüm

şanlıurfa kentsel dönüşüm

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yetkilendirme işlemlerini tamamladı. 

Zeynel Abidin Beyazgül: Kentsel dönüşüm için harekete geçeceğiz!

Şanlıurfa’da ufak sarsıntıda bile yıkılacak çok bina olduğunu söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentsel dönüşüm için harekete geçeceklerini açıkladı.

Şanlıurfa’da 4 kaçak yapı yıkıldı!

Şanlıurfa’da kaçak yapılara karşı çalışmalar düzenleyen ekipler kaçak olarak inşa edilen 4 yapıyı yıktı.

Şanlıurfa'da yanlış imar, tarım arazilerini yuttu!

SP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri, bölgede yanlış imar planının, tarım arazilerini yuttuğunu söyledi.

Şanlıurfa'ya millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şanlıurfa’ya millet bahçesi müjdesi verdi. Kurum, yıllardır hayal olan Yeşildirek Kentsel Dönüşüm projesinde ilk etapta 60 bin metrekarede 590 bin konut yapacaklarını açıkladı.

Murat Kurum, Şanlıurfa kentsel dönüşüm alanını inceledi!

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, kenti ilgilendiren birçok önemli karar aldıklarını söyledi...

Şanlıurfa’da 300 konut yıkılıyor!

Şanlıurfa’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında deprem riski bulunan 300 konut yıkılıyor. Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yahya Ürün, çalışmalarla ilgili son durumu değerlendirdi.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi devam ediyor!

Şanlıurfa’nın vizyonunu geliştirmek ve değiştirmek adına başlatılan Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi devam ediyor.

Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesi Kentsel Dönüşüm'de 2. Etap başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Eski Sanayi Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etab'a geçiliyor. 2. Etap 1. Kısım start alacak.

Şanlıurfa'da kent çalışmaları devam ediyor!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, beraberindeki heyetle birlikte ilçe sınırları içinde bulunan Akşemsettin, Direkli ve Akabe mahallelerine ziyarette bulundu.

Şanlıurfa'da dönüşüm zamanı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin farklı noktalarında sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek "Büyükşehir Belediyesi olarak Gelişimi ve Dönüşümü gerçekleştiriyoruz" dedi.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm rafa mı kaldırıldı?

Şanlıurfa'da eski hal pazarı çevresindeki kentsel dönüşüm projesi asılan tabeladan öteye gitmedi. Toplama Merkezi karşısında bulunan Eski Hal Pazarı çevresinde kentsel dönüşüm çalışmaları durdu.

Şanlıurfa Paşakent'te 1. etabın detayları netleşti!

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayinin dönüşümünde ilk etap; 6 işyeri, 88 ofis ve 483 dükkanı kapsıyor. İhale için geri sayım başladı. Birinci etap 2 yılda bitecek.

Ergün Turan: Şehir merkezleri sanayi sitelerinden arındırılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleriyle şehirlerin, dokusunu tehdit eden ve imajını bozan sanayi sitelerinden de arındırıldığını söyledi.

Şanlıurfa'da 400 projeden 70'i yapılmadı!

Şanlıurfa AK parti 2011 milletvekili seçimlerinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik in vaat ettiği 4 yılda 400 proje kağıt üzerinde kaldı. 4 yılda 400 projenin yalınızca 220'si tamamlandı. 110 proje ise yavaş devam etmekte.

Kentsel dönüşüm çalışmaları konutların perişanlığını gözler önüne seriyor... Bina yıkıldı; yan apartman duvarsız kaldı

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan yıkım sırasında, yan binanın duvarının olmadığı ortaya çıktı. 

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yetkilendirme işlemlerini tamamladı. 

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ihalesi 23 Kasım'da!

TOKİ, Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesini 23 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm tam gaz!

Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ  ortaklığında Akçamesçit bölgesinde devam kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Osmangazi Soğanlı'daki kentsel dönüşüm projesi TBMM gündeminde!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinin Soğanlı Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Akçamescit kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ ortaklığında Akçamescit bölgesinde 4 etaptan meydana gelen toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1.etap çalışmaları hızla devam ediyor. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm evleri yükseliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Akçamesçit bölgesinde 4 etaptan meydana gelen toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1 etap çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa Halfeti'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Şanlıurfa Halfeti'de  bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Şanlıurfa Yeşildirek'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 270 bin metrekare alanda yapılacak olan Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 40 bin metrekarelik birinci etabında çalışmalar başladı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Şanlıurfa'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

şanlıurfa kentsel dönüşüm Haberi

şanlıurfa kentsel dönüşüm

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Meclis toplantısının 1. oturumu Başkanvekili Ahmet Kaytan Başkanlığında yapıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; imar ve gündem maddelerinin görüşüldüğü Meclis toplantısında Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesi için yetki verildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Meclis toplantısının 1. oturumu Başkanvekili Ahmet Kaytan Başkanlığında yapıldı. İmar ve Gündem maddelerinin tartışıldığı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı 1. oturumunda, Eyyübiye İlçesi Karakoyun ve Direkli Mahalleleri sınırları içerisinde yer alan 6,75 hektar alan, Haliliye ilçesi Paşabağı Mahallesi sınırları içerisinde kalan 5,75 hektar alan ve Karaköprü ilçesi Alibaba mahallesi sınırları içerisinde kalan 7,21 hektar alan üzerinde kentsel dönüşüm ve gelişim için yetki verildi.

Aralık Ayı Meclis toplantısının ilk oturumunda önemli kararların verildiğini söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi...