23 / 04 / 2024

Şanlıurfa köprü

Şanlıurfa köprü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak olan ve Karaköprü'de bulunan sulama kanalları üzerine yapacağı 2 adet çelik köprünün inşaatına başladı.

Şanlıurfa'daki tarihi köprüler restore edildi!

Karakoyun deresi üzerinde bulunan tarihi tescilli köprüleri turizme kazandırmayı hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Justinyen Kemerinden sonra Millet ve Hızmalı köprü'de başlattığı restorasyon çalışmalarını tamamladı.

Şanlıurfa Karaköprü'de satılık 4 arsa!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa'da dört arsa satılacak! İhalesi 26 Ekim'de!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa'da 3 taksitle 2 gayrimenkul satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü ve Haliliye'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte o ihale ilanı...

Arsa almak isteyenler dikkat! Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik'te yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte taksitle satışa sunulan arsaların detayları...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı! 85 lojman inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı. Proje kapsamında 85 adet lojman yer alacak.

TOKİ Şanlıurfa'da 85 konutluk lojman inşa edecek! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de 85 konutluk lojman inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle gayrimenkul satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 taksitle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da 46.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan gayrimenkulü 46 milyon 837 bin 133 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

Şanlıurfa Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi!

Şanlıurfa Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne bağlı Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi...

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa köprü Haberi

Şanlıurfa köprü


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak olan ve Karaköprü'de bulunan sulama kanalları üzerine yapacağı 2 adet çelik köprünün inşaatına başladı.


Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde yaşanan trafik yoğunluğunun önemli ölçüde azaltacak olan 2 adet çelik köprü, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bulvarları da bir birine bağlayarak trafik akışını rahatlatacak. 1861 dönümlük GAP Vadisi Projesini de bir birine bağlayacak olan 36 metrelik ve 25 metrelik 2 adet çelik köprünün yapım çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü ve Haliliye ilçesindeki trafik yoğunluğunu birbirine bağladığı bulvarlarla birleştirecek. ‘GAP Vadisi Cazibe Merkezi’ projesiyle bütünleşik olan ve anahtar rol alacak olan çelik köprüler, bölgenin ulaşım ve erişim ayağını da oluşturuyor. GAP Vadisi etrafından geçen ve bölge ulaşımını olumsuz etkileyen ana sulama kanalı üzerinde yapılmaya başlanan...