26 / 04 / 2024

şanlıurfa nisibi köprüsü ne zaman bitecek

şanlıurfa nisibi köprüsü ne zaman bitecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 2013 yılında yapımına başlanan Şanlıurfa'daki Nisibi Köprüsü'nün 74 milyon liraya mal olacağını bildirdi. Köprünün 2014 yılında tamamlanması bekleniyor...

Şanlıurfa Karakoyun Köprülü Kavşağı için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karakoyun Köprülü Kavşak projesi için yıkımlar başladı.

Gebze Tavşanlı Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşımı kolaylaştıracak projeleri uygulamaya devam ediyor. Ulaşım Daire Başkanlığı bu kapsamda Gebze Tavşanlı köprüsünü tamamladı.

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisinin yapımı hızla sürerken, Büyükşehir Belediyesi merkez ilçelerden atık nakli için tesise kadar toplamda 25 bin metrelik hat çekmeyi planlanıyor.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşaklar bugün açılıyor!

Abideden Diyarbakır yolu istikametine doğru yapımı süren Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda bugün bitecek kiriş monte çalışmalarının ardından güzergah bugün trafiğe kısmen açılıyor.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşakların isimleri belirlendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Diyarbakır yolu üzerinde yapımı kısa sürede tamamlanacak olan köprülü kavşaklara '15 Temmuz Şehitler Köprülü Kavşağı' ve '15 Temmuz Demokrasi Köprülü Kavşağı' isimlerini vereceklerini söyledi.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşaklar açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Diyarbakır yolu istikametinde yapımı süren Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda pazar günü kısmen bitecek çalışmaların ardından güzergahın Pazartesi günü trafiğe açılacağını söyledi.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşak projeleri tamamlanıyor!

Şanlıurfa- Diyarbakır yolu güzergahında yapımına devam edilen köprülü kavşaklarda incelemelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Nihat Çiftçi, "Çalışmalarımız sona yaklaşıldı, vatandaşlarımızdan az daha sabır bekliyoruz" dedi.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşaklarda sona gelindi!

Kurban Bayramında dahi mesaisini sürdürerek gerçekleştirdiği plan çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, dur durak bilmeden Şanlıurfa'nın gelişimi ve dönüşümünde büyük çalışmalara imza atıyor.

Şanlıurfa Birecik Köprüsü ve çevresi kamulaştırılıyor!

Şanlıurfa Birecik Köprüsü ile kelaynak kuşları ve ünlü fıstığı ile sayısız değerlere sahip ilçenin sembollerinden olan Birecik Kalesi’nin çevresinde kamulaştırma çalışmaları yapılıyor.

Şanlıurfa Siverek'in altyapısı yenileniyor!

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde yaz aylarının gelmesi ile birlikte çalışmalarını daha da hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, "Alt yapı sorunlarına 100 yıllık çözümler" hedefiyle ilçeleri adeta şantiyeye çevirdi.

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa'da dev projeler ardı ardına hayat bulmaya devam ediyor. İl genelinde 800 bin kişinin su ihtiyacının yanı sıra bereketli Urfa toprağına verim sağlayacak olan Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Şanlıurfa Birecik Köprüsü'nün onarımı 2 yıl sürecek!

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde bulunan tarihi Birecik Köprüsü 2 yıl sürebilecek bakıma alındı. Birecik'te 1955 yılında yapılan Birecik Köpriisli'nde bakım ve onarım çalışmalarına başlandı.

Bosna Hersek Sokollu Mehmet Paşa Köprüsü restore edildi!

Mimar Sinan'ın en önemli eserlerinden Sokollu Mehmet Paşa Köprüsü'nde, 5 yıldır süren restorasyon çalışmaları sona erdi. Şanlı, projeyle köprünün onarım ve bakımının yaklaşık 5 milyon avroya mal edildiğini söyledi.

şanlıurfa nisibi köprüsü ne zaman bitecek Haberi

şanlıurfa nisibi köprüsü ne zaman bitecek


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 2013 yılında yapımına başlanan Şanlıurfa'daki Nisibi Köprüsü'nün 74 milyon liraya mal olacağını bildirdi.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, 10 gündür Şanlıurfa'da çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. 


Bugün de Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yapımı devam eden Nisibi Köprüsü'nde incelemelerde bulunduğuna değinen Çelik, "Diyarbakır ve Adıyaman'ı Şanlıurfa'ya bağlayarak, ulaşımda kolaylık sağlayacak köprü, 2014 yılında tamamlanacak. 2013 yılında yapımına başlanan Nisibi Köprüsü, 74 milyon liraya mal olacak" ifadelerini kullandı. 


Çelik, köprünün 4 yılda 400 proje hedefinin önemli bir ayağı olduğuna işaret ederek, özellikle ulaşım alanında yapılan yeniliklerle Şanlıurfa'nın marka kent olmasına çok büyük katkılar sağlandığını...